Je to těhotenství nebo PMS dva týdny před menstruací?
Dobrý den, s mým přítelem jsme nikdy neměli sex bez ochrany (kondom, antikoncepci neberu), ale i přes to mám pár příznaků- bolest hlavy, bolesti v podbříšku (taková tupá bolest jako při PMS), únava, bolest zad, nohou, podrážděná/smutná nálada, hodně mi vzrostla chuť k jídlu a strašná blest prsů- nemůžu nosit ani poprsenku. tyto příznaky mám i před menstruací, ale né v takové míře jako teď. S přítelem jsme měli sex v mých plodných dnech, a už den po ovulaci se mi zvedla chuť k jídlu. Mohla bych jíst celý den, ale ani tak bych se nedojedla.. Dnes je to sedmý den po ovulaci. Menstruaci mám mít až za dva týdny, proto uvažuji o těhotenství a né o PMS. Myslíte, že bych mohla být těhotná?
hezký den a děkuji za odpověď
Ahoj, a sex jste měli tedy s kondomem, tipuji dle Tvých slov, byl poniceny, praskl?
Jaksi to cele nechapu. Po ovulaci nemas priznaky hned...az tak 7 az 10 den. Pokud mate ochranu...tak bys mohla byt v klidu. A hlavne nechapu...ze bys mela mit ms az za dva tydny. To mas hodne dlouhou lutealni fazi. Tak nevim co odpovedet

7dní po případném oplodnění je velmi nepravděpodobné, že bys měla jakkoliv těhu příznaky. Jsou spojené s nárůstem hcg v těle a vajíčko se teprve okolo 5 dne uhnízďuje v děloze, až po uhnízdění začíná tělo produkovat hcg.