icon

13. den po transferu je hodnota hCG 22,9

evulilinecka
17. kvě 2017

Mam dotaz ohledne HCG mate prosim nekdo zkusenost? Jsem po IVF (presneji 3.5. zavedeno 1 embryo 3 denni kultivace) odber krve 13den po transferu HCG v krvi 22,9 coz nevim jestli je dobre nebo ne ale tehotensky test stale negativni.

majajaa
•
17. kvě 2017

Ja mela po 14 dnech od ET dvou emryi 4 denni kultivace HCG 150 a test negativni. Az 16 den byl slabe pozitivni. Ted mam 5 mesicniho klucinu. HCG mas pozitivni, coz je vyborna zprava, ted musi uz jen rust. Drzim palce.

gabcat
•
17. kvě 2017

@evulilinecka Ono na té hodnotě samotné nezáleží, je to hodně individuální. Musí hlavně stoupat, a to ještě podle nějakých pravidel. Každopádně od 5 je to pozitivní, v moči bývá hodnota menší, takže bývá krev pozitivní dříve.

Předpokládám, že jsi za cca 2 týdny objednaná na uz do caru?

no_title
•
17. kvě 2017

zkus zopakovat krevní test na HCG ještě 2 dny po tom prvním, pokud se HCG zvedne aspoň jednou tolik (tzn. bude aspoň 45), tak je to na dobré cestě. HCG se dá odebrat i jako samoplátce v jakémkoli odběrovém centru.

luska__
•
17. kvě 2017

@evulilinecka neboj se, poroste! Možná pokud nemáš ještě test pozitivní nevadí, ten nejcitlivější je 10 citlivost. Zítra ráno,když si uděláš z první moči se ti ukáže asi duch 🙂 nebo slabá čárka. Určitě bude sílit. Ob den když uděláš test ( já dělala denně snad týden) tak uvidíš rozdíl 🙂 držím palce

evulilinecka
autor
•
17. kvě 2017

Dekuju moc za pozitiva popravde uz je to moje 3IVF a nemam odvahu si delat test mam strach s vysledku jsou to nervy 24.5. Mam prijet na kontrolu

linee
•
17. kvě 2017

@evulilinecka jestli ti mohu poradit, nedelej test a nechod na hcg. Podle mne by si se stejne do kontroly stresovala jeste vice a vice. Kontrola je uz za necely tyden. Proste ver a doufej, ze bude vse v poradku. Drzim palce!

evulilinecka
autor
•
18. kvě 2017

Dnes jsem to teda riskla jeste naposled vcera nic dnes slaby duch snad je vse na dobre ceste a hcg stoupa

luska__
•
18. kvě 2017

@evulilinecka 😍 Začínala jsem stejne a se mnou a s tebou mraky jiných holek 😘 Držím palce! A přídavej fotky! A dělej vše , co uznas za vhodne.. a užívej si to, ze to pro tuhle chvíli klaplo. Je to dlouhá cesta , snad s dobrým koncem !!!
To nejdůlezitejsi mas před sebou! Hodně odpocivej , jez listovku.. nechceš jít pro utrogestan? Ja si pro nej šla hned

evulilinecka
autor
•
18. kvě 2017

Utrogestan mam hned od transferu 3x2 takze ten uzivam,listovku taky tak snad vsechno pujde dobre hlavne at roste HCG a prcek taky protoze sklamani uz jsme zazili hodne

evulilinecka
autor
•
19. kvě 2017

Tak dnes jsem sla na krev a hcg 26,3 coz me prijde ze je neco spatne kdyz v pondeli bylo 22,9 skace to strasne pomalu

78marcela
•
19. kvě 2017

@evulilinecka tak to je opravdu neco spatne..hcg by melo obden vyrust dvojnasobne, jako minimalni.narust se povazuje 60% narust obden. Tohle je malo.
U me to bylo taky tak po jednom KET, rostlo to prilis pomalu a bohuzel z toho nic nebylo..je mi jasne, ze toto slyset nechces, ale spis by ses na to.mela.pripravit..je mi to.lito.

alicie_k
•
19. kvě 2017

@evulilinecka Nezlob se prosím, že asi nebudu tak pozitivní jako holky v předchozích příspěvcích...
Pracuji v centru IVF a denodenně jsem odebírala hcg a tiskla výsledky a ta tvoje hodnota nevypadá dobře. Mělo by to už být více vzhledem k době od transferu. Spíš bych řekla jestli to nebude biochemické těhotenství ☹

misula29
•
19. kvě 2017

taky nerada mažu med kolem pusy.Tohle bohužel nedopadne 😒