2x Postinor v jednom cyklu, můžu být těhotná?
Zdravim 🙂 damy,zeny.... obracim se s dotazem...Probehl u mne nechraneny pohl.styk......druhy den jsem si vzala postinor. Treti den se to stalo znovu...priteli jsem rekla,ze se nemusi hlidat...(vzala jsem si prece Postinor)-vim..blbost. Nicmene jsem letela treti den po tomto druhem pohl.s. do lekarny pro další Postinor....uz je to tyden....co se stala tato akce....dnesnim dnem se mi dostavila menzes ( o tyden driv nez by mela). Vim ze Postinor může rozházet cyklus. Nicméně....muzu i tak zjistit těhotenství. Muzu byt tehotetna ikdyz se dostavila menzes predcasne? Nejake zkusenosti? Dekuji ;)
Tos jako snedla ctyri Postinory v jednom cyklu? Nebo 2x Escapelle?
Vis vubec, jak strasnou dardu jsi poslala do tela?
Tehotna nejspis nebudes, ale muze se ti klidne stat, ze se z toho bude telo vzpamatovavat pul roku.
@tahejhula jj 4 v jednom cyklu. Predtim jsem volala na gyndu zda vůbec muzu..rekla,ze jo..ae ze si rozhodim cyklus.
@artemiskaa Myslím,ze jistější než se ptát na fóru bude udělat si test,třeba i opakovaně, pokud se tolik bojite. Nicméně těhotenství za daných okolnosti bude hodně nepravděpodobné. Co se poradit na gynde nikoliv o Postinoru,ale o nějaké běžně antikoncepci, nikoliv postkoitalni?

menses je týden po postinoru normální, když máš nechráněný styk, můžeš otěhotnět! pokud nechceš dítě, chraň se předem.