Clearblue. Máte zkušenost?
Ahojte holky potřebuji poradit🙄
Dne 28.3.21 začla ms 6 dní
12-13 .4 .21 na 100% ovulace! Vím to mám ji velice bolestivou...11.4.21 byl sex pak dlouho ne...
Dle mých výpočtu i kalkulaček jsem v 6 TT !
Ale od začátku mám nepříjemný pocit že něco není v pořádku tak jsem se dnes testovala digitálně a vyšlo toto....
Máte s tím některá zkušenosti?
Děkuji za odpovědi☺️

No pozitivní je já to takto měla a na kontrole za týden u dr jsem byla 6tt a byla jen dutinka.Nebojte vše bude v pořádku 🍀🍀
@katulka99 já se taky začala radovat až když na utz byla vidět dutinka.V Září 2020 se zadařilo ale odešlo.Pak v Listopadu jsem našla zase // ale do kontroly jsem si to raději moc nepřipouštěla.Až když jsem dutinku viděla se mi ulevilo.Nebojte bude vše jak má být 🍀🍀
@pepickovapavlinka no doufám že to klapne poslední možnost....Už bych si to znovu nerada prožívala!
Já mám jít na prohlídku až 18.5 a to by měl být cca 8 TT...děkuji za podporu všem🥰
@ema90
@jjasmina
@pepickovapavlinka
@jaja01k
Moc děkuji maminy za podporu🥰Dneska první utz a bylo ♥️❤️♥️❤️moc krásný jsme sice týden pozadu ale vše krásný😁
@katulka99 tak to moc gratuluji 🍀🍀🍀

@katulka99 Staci se podivat do navodu. Podle testu jste 4-5 tydnu tehotna. Takze ten tyden, co si myslite vy, ze jste v 6tt, bych vubec neresila.
Podle ms jste 5+4, takze test odpovida.