icon

Clearblue. Máte zkušenost?

katulka99
6. kvě 2021

Ahojte holky potřebuji poradit🙄
Dne 28.3.21 začla ms 6 dní
12-13 .4 .21 na 100% ovulace! Vím to mám ji velice bolestivou...11.4.21 byl sex pak dlouho ne...
Dle mých výpočtu i kalkulaček jsem v 6 TT !
Ale od začátku mám nepříjemný pocit že něco není v pořádku tak jsem se dnes testovala digitálně a vyšlo toto....
Máte s tím některá zkušenosti?
Děkuji za odpovědi☺️

Clearblue. Máte zkušenost?
ema90
6. kvě 2021

@katulka99 Staci se podivat do navodu. Podle testu jste 4-5 tydnu tehotna. Takze ten tyden, co si myslite vy, ze jste v 6tt, bych vubec neresila.

Podle ms jste 5+4, takze test odpovida.

jaja01k
6. kvě 2021

@katulka99 Test ukazuje stáří těhotenství od početí, což těm 2-3 týdnům odpovídá.

katulka99
autor
6. kvě 2021

@jaja01k Děkuji já asi jen lehce zmatkuji....páč přesně před rokem jsem o Mimi přišla😏🥺

jjasmina
6. kvě 2021

@katulka99 chce to klid, já třeba posledni těhotenství ani moc neprozivala, spíš jsem čekala co bude, ono vám stejně žádný test neřekne, jestli to bude ok.Tak bych netestovala a počkala na ultrazvuk 🙂

katulka99
autor
6. kvě 2021

@jjasmina čekám čekám ale až 18.5 😤😤😤Dr má dovolenou....se snažím být v klidu ale ten divný/špatný pocit mě nechce opustit...nedokážu se nějak radovat🥺

jjasmina
6. kvě 2021

@katulka99 já se po těch zklamanich z toho neradovala, nijak jsem to ani neprozivala a ejhle tehu bez problémů

katulka99
autor
6. kvě 2021

@jjasmina Snad ano je to moje poslední šance mít Mimi...pak už bych do toho nešla!! Ten strach a bolest...
Ale snažím se to brát pozitivně mám dvouletou dcerku takže radost už doma máme☺️

jjasmina
6. kvě 2021

@katulka99 jj chápu, já měla několik neúspěchů a teď naposled to vyšlo, ale další už nebude, je to dost na psychiku :(

pepickovapavlinka
7. kvě 2021

No pozitivní je já to takto měla a na kontrole za týden u dr jsem byla 6tt a byla jen dutinka.Nebojte vše bude v pořádku 🍀🍀

pepickovapavlinka
7. kvě 2021

@katulka99 já se taky začala radovat až když na utz byla vidět dutinka.V Září 2020 se zadařilo ale odešlo.Pak v Listopadu jsem našla zase // ale do kontroly jsem si to raději moc nepřipouštěla.Až když jsem dutinku viděla se mi ulevilo.Nebojte bude vše jak má být 🍀🍀

katulka99
autor
7. kvě 2021

@jjasmina Právě začínám být z toho na Chocholouška a to nekecám ta nejistota....před rokem bylo vše naprosto skvěle do 12 TT...jsem si říkala že se už nemůže nic stát a ejhle...a ještě jsem málem vykrvácela🥺

katulka99
autor
7. kvě 2021

@pepickovapavlinka no doufám že to klapne poslední možnost....Už bych si to znovu nerada prožívala!
Já mám jít na prohlídku až 18.5 a to by měl být cca 8 TT...děkuji za podporu všem🥰

katulka99
autor
18. kvě 2021

@ema90
@jjasmina
@pepickovapavlinka
@jaja01k
Moc děkuji maminy za podporu🥰Dneska první utz a bylo ♥️❤️♥️❤️moc krásný jsme sice týden pozadu ale vše krásný😁

ema90
18. kvě 2021

@katulka99 Tak super, gratuluji! 🍀🙂

pepickovapavlinka
18. kvě 2021

@katulka99 tak to moc gratuluji 🍀🍀🍀