Co myslíte, jsem těhu?
Ahoj holky prosím o vaše názory.S manželem se snažíme o mimi,poslední menzes byl 19.června v neděli jsem to měla dostat a nic,už asi týden mě bolí prsa,v pondělí jsem v noci zvracela,pořád krkám a je mi tak nějak divně už 3 dny,jsem pořád spavá a při dlouhé chůzi mě bolí v podbříšku myslíte že bych mohla být těhu??včera jsem si dělala test a byl negativní.co myslíte?? Moc děkuju za případné odpovědi
@levana33 jj určo napiš 🙂 super pocit to je, ale zároveň už mi je blbě, bolí mě prsa, pořád bych spala, no moc mě to nebavi 😀
Dobry den, prosim o radu. Udelala jsem si tehu test a dva dny vysel duch treti den negativne. Uz par dni pozoruji, ze mam zvetsena prsa a boli me podbrisek, zpozdena menstruace jen 5 dni. K lekari jsem objednana az na pristi tyden. Mate nekdo zkusenost s pozitivnim a pote negativnim testem? Dekuji
Tak ja ja tady...spis chem. :( posli fotku jestli mas..ja mela dneska dostat ms ale ta nikde..test i pri ulnem zkoumani makrem :D nic..jsem dnes 14dpo..podle toho co jsem vsude zkoumala, tak 14 uz melo poz test vetsina tehotnych..jaky jsi dpo?
Fotku nemam, ale testy mam doma schovane. Na jednom testu je viditelna carka ale slaba a na druhem jeste slabsi a na tretim neni uz vubec. Nevim co znamena dpo?
@petraado24 dpo = den po ovulaci
Muzu se přidat?
Jmenuji se Lucie je 25 snažíme se o Mimi.uz jsem 8 den bez MS a test negativní dneska ráno dělala jinak beru beru prášky utrogestan po 16 den a Ted me proste nepřišla MS předem dekuji za odpovědi
16 dpo.... presne nevim, ovulaci jsem si nemerila testy, jen vypocitsla podle menstruace.
@tornadolu muze se stat ze test ukazuje negativne i kdyz si tehu, ale muze to byt i zpozdeni. Menstruaci ovlivnuje spousta faktoru.
Ahojky holky vidim ze tady resite tema co me ted take zajima, ale mela bych na vas jen jednu otazecku. Myslite ze se můze podarit otehotnet kdyz bylo snazeni presne v den kdy mi vysel pozitivni ovu test. ted se bohuzel s manzelem 2 dny nevidime kvuli praci, takze nemuzeme ani pojistit. A tusim ze i snad v nedeli vecer me pichlo na vajecniku. Co vy na to, mám alespon malou nadeji?? nebo kdyby jsme to pojistili jeste zitra má to cenu??
@tornadolu Tak to jsi na tom podobne ja ho taky beru, od 15-25 dc 1-0-2 a jak ty?
Budem trpet :D proc musime mit sakra spozdeni :D..lepsi by bylo aby dorazila..a ja budu lripravena na dalsi pokus..pekne si koupim vitaminky ap. Uz jsem si vcera koupila drmek obecny..dneska me i bricho prestalo bolet, jen me v nem picha..moje telo me trolli :D 😅 ja uz chci mesicky 😂
@janickazabicka ja ho beru od 16 dne každý den 2 prášky.a právě kdyz jsem to vysadila tak mela prijit a nic tak nevim..v pondělí a patek slza krve jen na itinku a nic.s tak neví jesli si mam počítat těch 16 dni i kdyz to byla jen kapka krve?
@janickazabicka co znamená 1 0 2 ?
@tornadolu to znamena ze rano 1 a vecer 2 ty utrogestany
@tornadolu jinak ja po nem mam cykly tak 28, 29. tak uvidime, ja jen doufam, ze uz konec cyklu ted neuvidim 😀
@janickazabicka jo aha omlouvám se 😉 ja právě vysadila a MS nikde už 8dni jen v po a Pa kapka krve jinak ne tak nevun jesli di mam počítat od po 16dni a nasadit opět utrogestan
@janickazabicka pokud ma zdarme spermiky, tak ty pockaji na vajicko i nekolik dnu ;) je tam dlouha tolerance..kdyby to bylo presne na den v mesici..nebylo by tolik nevedomych tehotenstvi 🙂 tak bych rekla, ze i tak jsi se trefila ;)
@levana33 no a myslis ze ma jeste vyznam to zitra pojisti. Protoze jsem cetla ze vajicko se da oplodnit jen max. 12 hod po uvolnení. A to uz jsme asi trosku pres, tak ja nevim. Jak je na tom manžel se spermousema to nevim, zatim enbyl na vysetreni, dohodli jsme se na prosinec kdyby to nevyslo.
@tornadolu nevim proc ale ja bych to jako ms nepovazovala, treba to melo neco spolecneho s uhnizdenim 🙂 a bylo to to nidační krvacení. Treba se zakousaval na 2x 😀
@janickazabicka no dobre 😉 ale test negativní možná ještě brzo testovat kdyz teprv 8den po vysazení ne?
@janickazabicka je pravda ze ty zazraky jsou, kdyz ke to pred ovulaci..ale jsou i takove co se dusuji, ze i tyden po..coz ke podle lekaru nesmysl..ale uz mam tady prectene snad vsechny komentare :D a telo je asi dokonalejsi nez teloveda :D ja si taky ted rikam at patrim k tem vzacnym pripadum, kdy je negativni test jeste 15dpo..po vynechani ms a jine nadeje :D..uz je to 3 kolo me je 35 a uz me tlaci cas :D
@janickazabicka a mam vytoky
@tornadolu no ty ja mam po tom utrosi taky. A ten patek co si mela tu kapku krve si myslela ted ten patek co byl?
@levana33 no ja doufam ze ty spermici si na to vajicko 1nebo 2 dny pockaji. To by snad mohli není to takova doba. Hlavne uzivam nosifol a ted v dobe ovulace piju i grepovy dzus, pry je na podporu kyselejsiho prostredi a plodnejsiho hlenu a to prej maji radi vytvalci 😀
@janickazabicka jo grep je dobry a po zase ananas..ma podobnou slozku jako je v tab. utro.
@janickazabicka 6.9.a9.9.ta kapka byla
@janickazabicka 5.9.vysadila utrogestan 6.9.kapka krve a i 9.9.kapka krve.MS to nebila
@janickazabicka a MS nemam ted ubec a test ukázal negativní možná to je ještě brzo ale ted nevím kdy mam nasadit prášky

Jeee gratuluji..to musi byt bomba pocit..uz se na nej taky tesim 🙂 kdyz se zadari napisu sem ;)