icon

Co myslíte, jsem těhu?

mikuldice
20. črc 2016

Ahoj holky prosím o vaše názory.S manželem se snažíme o mimi,poslední menzes byl 19.června v neděli jsem to měla dostat a nic,už asi týden mě bolí prsa,v pondělí jsem v noci zvracela,pořád krkám a je mi tak nějak divně už 3 dny,jsem pořád spavá a při dlouhé chůzi mě bolí v podbříšku myslíte že bych mohla být těhu??včera jsem si dělala test a byl negativní.co myslíte?? Moc děkuju za případné odpovědi

Strana
z4
levana33
13. zář 2016

@janickazabicka ted to presne nenajdu, ale utro ma v sobe slozku vytazenou ze soji, ktera je obsazena v ananasu 🙂

levana33
13. zář 2016

Ted jsem to dostala, takze sup na bylinky a dalsi pokus 🙂

janickazabicka
13. zář 2016

@tornadolu já nevím no ale být tebou tak ještě chvilku počkám. A uvidíš 😀

janickazabicka
13. zář 2016

@levana33 to je mi moc líto. Já dnes nasadila ten ananasový džus a budu pít až do té doby než uvidím za týden ty // na tehu testu 😀😀

tornadolu
14. zář 2016

@janickazabicka počkám

monique131
20. zář 2016

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, co si myslíte, z toho čekání a brouzdání na netu jsem už hrozně nervozní 🙂 S přítelem jsme měli nechráněný styk asi v době ovulace (to jsem si dopočítala až zpětně). Ptala jsem se ho a prý si dával pozor, takže teoreticky by to mělo být ok (už to tak praktikujeme přes rok a žádné mimi z toho nikdy nebylo). Ale v době očekávané MS sem začala cca 3 dny slabě špinit, takové narůžovělé skoro nic a začalo mě bolet na pravé straně v podbřišku. Dělala jsem si dva testy - jeden 11 a druhý 14 dní po styku a oba jsou negativní. Přestalo mě bolet i břicho, ale nedostavila se ani klasická MS. Většinou mě před MS bolí prsa, ale teď vůbec nic.

Strana
z4