Co se to děje? Jsem těhotná?
Ahoj. Mam takovy problem, respektive nevim co se s mym telem deje. Beru antikoncepci 6 let - Novynette. Jsem s ni od zacatku zcela spokojena. Ale ted tyden pred dobranim prasku jsem zacala spinit. Jakmile jsem dobrala prasky, tak nic. A kdyz jsem mela dostat menstruaci, tak se nedostavila. Delala jsem si dva tehotenske testy a negativni. Stalo se vam to?
Jedine co se stalo, tak pred tim nez jsem zacala spinit me chytil pres vikend zub a ja jedla hodne valetolu na bolest. Ale nevim. Prijde mi to divne. Poradte mi prosim.
@karkulka90 no stres 🙂 brala jsi dalsi leky a nekde to musi byt videt 🙂 souhlasim s @no_title 🙂
Zadna panika 🙂
bud v klidu 🙂podle me tehotenstvi muzes vyloucit, souhlasim s holkama, rekla bych, ze ty prasky na bolest udelaly sve.
Ahoj holky, mela bych dotaz kdy udelat test a jestli je velka nadeje ze se jeste objevi II, kdyz plodne dny byli 21.1.-27.1.,ovulace 26.1.a presne v den ovulace i nechr.pohl.styk, 27.1 a 28.1.uz byl styk chraneny(nevim proc :D),dva testiky uz sem delala pred par dny a bphuzel negativni. Par dni mam bolest hlavy, bricha a citliva prsa na dotyk, ale to vse myvam normalne pred MS, mimochodem MS ocekavam 9.2. Dekuji moc za jakekoliv rady

špinění při HA se občas stává.Pokud bereš HA a navíc máš negativní testy, je dost nepravděpodobné, aby jsi byla těhotná 🙂