Duch nebo ryska?
Ahojte holky, chci se zeptat jestli tam fakt něco je a nebo jen pouhá ryska, já tam něco sice vidím ale nejsem si jistá jestli je to to co tam má být 😀 lidi kteří můj test viděli říkají že tam je náznak ducha ale nevím jestli to říkají proto protože si to přeji 😀 tak prosím zkušené očko jestli se na to podívá prosím budu ráda za každou odpověď ♥️

@nikotynka01 Trochu to překrucuješ, určitě bych , ale nechtěla, aby měla dítě takhle brzy. No jestli bude po mě, tak si bude chtít něco užít a procestovat, uvidime ..Ale zaroven pokud se rozhodne mít dítě brzy, měla by stát na vlastních nohách, to je jasný 🙂
@rebe protože sem měla nějaké potíže, tak sem zkoušela.. Toť vše
@jjasmina tak já to taky nechtěla, ale nechala sem si syna a nelituji toho, jsme šťastná že ho mám.. A s přítelem jsme spolu 5 let..
A na vlastních nohách stal přítel, ten se o nás postaral.. Teď stojíme n vlastních nohách oba..
@nikotynka01 OK. Jediná možnost, jak bys mohla být těhotná, je, že jsi menstruovala těhotná. V tom případě už bys nejspíš měla dálnici jako blázen. V tomhle cyklu jsi podle svých slov ještě plodné dny neměla, takže to prázdno na testu není duch, ale negativní test. S největší pravděpodobností nejsi a nemůžeš být těhotná.
@nikotynka01 No hele,tak pokud vis a poznas,kdy mas plodne dny,tak super. Nicmene bych si nedelala test pri kazdym pichnuti v brise... proste se az moc sledujes, coz je celkem pochopitelny vzhledem k tomu,ze se tedy o dite snazite... ale zatim tu vsechny tve testy byly negativni,coz ti tu potvrdily snad vsechny... za 12 dnu od sexu,pokud byl ve spravny cas,by uz ma testu neco bylo.
@patmouse fajn, nějaké pokusy proběhli tak uvidíme.. Testovat budu až když nedorazí ms..
Stejně už tu zítra čekám další fotku testu 🙈😁
@nikotynka01 nicméně, mám pro vás řešení. Kupte se digitální test od clearblue a mate jasno hned. Buď nejste a nebo jste a napíše vám to i cca týdny od početí a nemusíte si lámat hlavu zda tam je či není duch 🙂
@lucijeennaa Ten ma ale citlivost 25 ne?A jestli neni nic na 10 testu tak pochybuju,ze ji neco ukaze...zatatelka mela pred ovulaci,kterou bezpečně pozná...nechapu to testovani🙈🙈
@kuttu Mě přijde nesmysl testovat každý den od možného oplodnění, ještě když vlastně neprobíhali ani plodné dny, ale pokud vidí a my ne a nevěří, tak má digitální test. 🤷🏻♀️
@kuttu Nějak už je mi hloupé tu každý den psát, že bohužel nic nevidím. 🙈
@lucijeennaa přesně,a jeste kdyz napises svuj nazor a zakladatelka se urazi🙈taky jsme se tri roky snazili,ale duchy jsem nikdy nelovila
@kuttu a někdo se tu urazil??? Já jen chodím do práce tak nemám čas tu odepisovat.. A napsala sem ze testovat budu až když nedorazí ms.. A nejsem posedlá, ale když na testu něco vidím tak se zeptám.. To vše.. 😉
@nikotynka01 Nemluvila jsem o tobě, ale všeobecně...😊
@lucijeennaa mohu poprosit ohledně toho testu clearblue? Koukala jsem teď na net a cenově se hrozně liší jeden je cca 90kc druhý 140 a taky je tam za 600.klasicky test mi ukázal pozitivní, ale jde mi spíše o to zjistit jak dlouho to cca může být,protože dle utz to jde vidět cca šestý, sedmý týden. Nebo alespoň já to tak měla u obou děti,tak ať neletim zbytečně brzy k doktoru . A ty týdny to ukáže každý clearblue nebo musím vyloženě říci, že chci ten co ukáže jak dlouho je to od početí. Díky za radu a přeji pěkný večer
@nikotynka01 já nevidím nic
@nikotynka01 Fakt si z nás neděláš srandu? Na všech třech je vidět přesně to samé co před týdnem: nic.
@jaspie23 poptávejte tento, mají ho ve většině lékáren takže se vyvolalo objednat z netu 🙂 https://m.heureka.cz/diagnosticke-testy/clearbl...
@nikotynka01 Proč si nekoupíte ten digitální?
@lucijeennaa Ten by jí byl k ničemu jako tenhle, těhotná není a pokud si nedělá srandu, tak nekspíš je to už trochu posedlost
@nikotynka01 A kdy byla posledni menstruace?A ovulace?Sex?Nebo jak dlouho uz meskate?
Těhotná prostě nejsi, i podle toho kdy jsi psala že byl styk a podle toho kdy máš dostat menzes, to není zkrátka reálný. Chápeš, kdyby jsi byla těhotná, už by se za ten tyden testy vybavily. Tady je vidět úpln hovno, jako na těch prvních. Sorry, ale pokud si vážně neděláš prdel, tak ses asi paranoidní a vidíš co sama chceš vidět. Myslím, že kdyby jsi šla na gyndu, aby ti odebrali krev, tak je jasno a nemusíš tady duchařit. Ale já si stejně myslím, že si děláš prdel, protože toho imaginárního ducha vidíš jen ty
@jironymou psala, že sex byl 13.1. a vzhledem k tomu, že 25.1. psala, že to má dostat až za 20dni, tj.cca 14.2. je nemožný, aby byla těhotná 😀
@martaskaaa aha 🙄
@lucijeennaa mockrát děkuji
10 dni do ms