icon

Duch nebo ryska?

klaudi00
19. led 2020

Ahojte holky, chci se zeptat jestli tam fakt něco je a nebo jen pouhá ryska, já tam něco sice vidím ale nejsem si jistá jestli je to to co tam má být 😀 lidi kteří můj test viděli říkají že tam je náznak ducha ale nevím jestli to říkají proto protože si to přeji 😀 tak prosím zkušené očko jestli se na to podívá prosím budu ráda za každou odpověď ♥️

Duch nebo ryska?
Strana
z9
martaskaaa
3. únor 2020

@snazimese na tom tvém prvním testu vidím nějaký nepatrný náznak, zkus za 2dny znovu a uvidíš, jestli se ti sen vyplní

astyna88
3. únor 2020

Pokud se musi carka ukazovat sipkou,abychom to videli.....ne pozitivni test opravdu vypada jinak. Uzivejte si zivot,ono to prijde.

ajuse21
3. únor 2020

Máte někdo zkušenost s těhotenskym testem sluníčko z teta drogerie? Dělala jsem ráno a vidím ducha nebo to může být falešně pozitivní? Duch se objevil v limitu,jsem dneska asi 10 dpo cca.Pak jsem zkusila mamatest a tam není nic 😒

martaskaaa
3. únor 2020

@ajuse21 Mě teda tento test z Tety udělal asi takovouhle čárku jako tobě. Myslela jsem, že mě trefí šlak, protože jsem byla teprve půl roku po porodu. Ještě ten vecer jsem hnala pro drmax a druhý den ráno ani ťuk..a těhotná jsem nebyla. Ale zkoušela jsem ho jen jednou, tak těžko říct. Každopádně na testu něco vidět je, tak uvidíš 👍

jironymou
3. únor 2020

@ajuse21 neco tam vidim...

natiiinka
4. únor 2020

Přidávám se... První snažení se po revizi, jsem zoufalá... Beru utrogestan od 21dc, zítra mám vysadit, nevím kdy byla ovulace, ale nejpozději 20dc, jinak by mi ji utrogestan stopl.... Ja tam prostě něco vidím, ale před manželem jsem už za blázna a taky si myslím, že už by šlo vidět víc, kdyby to vyšlo

ssluniiii
4. únor 2020

@natiiinka nic tam není

janinkkkka
4. únor 2020

Tak dnes takto a ms ma prijit za 8 dni

natiiinka
4. únor 2020

@janinkkkka to je krásné pozitivní test... Tiše gratuluji 🍀

martaskaaa
4. únor 2020

@natiiinka já tedy také nic nevidím, vyprdni se na nějaký negativy a lovení čárky. A kdy to máš dostat?

natiiinka
4. únor 2020

@martaskaaa termín MS (29dc) byl dva dny zpátky, ale beru utrogestan do zítřka, takže to dostanu až vysadím

martaskaaa
4. únor 2020

@natiiinka tak ho vysaď... Kdybys byla těhotná, tak to nedostaneš ☺️

natiiinka
4. únor 2020

@martaskaaa mám v plánu vysadit už dnes, stejně to je placebo, takže příští měsíc znovu 🙂

rebe
4. únor 2020

@janinkkkka Viditelná čárka 8 dní před MS, to je na gratulaci. Ať jde všechno, jak má!

janinkkkka
4. únor 2020

Uz mam doma 2 deti tak tohle je pro me prekvapeni🙂 Jen doufam ze tam nejsou dva :D

jjasmina
4. únor 2020

@janinkkkka 8 dní před? Tak aby tam nebyli i tři :D Ted jen at se zavrta a ta mrška nepřijde, je to o to horší pocit pak .. Ale tiše gratuluji 🙂

alkuska
4. únor 2020

@snazimese Já ho vidím a taky jsem testovala ze zdravotních důvodů takhle brzo (9DPO) a přesně takhle jsem začínala obě těhotenství. Za dva dny (11DPO) už tam byla vidět opravdová slabá čárka. Takže držím palce ať to prosperuje 🙂

snazimese
4. únor 2020

@alkuska dekuji, ale delala jsem dnes rano mamatest a ten byl negativni. Takze podle me tamto byl jen pekny falesnak.. :(

alkuska
4. únor 2020

@snazimese škoda, to je to riziko brzkého testování. já jsem musela kvůli lékum, které beru, jinak tomu nefandím.

snazimese
4. únor 2020

@alkuska ja testovala teda z jineho duvodu nez ze bych to potrebovala nebo chtela akutne vedet, takze jsem sice zklamana, ale o nic vic nez kdybych netestovala a ms pak normalne prisla 🙂

ajuse21
4. únor 2020

@martaskaaa
@jironymou tak sem nevydržela a zkusila teď ještě mamatest a prostě tam nic není,takže ten test sluníčko háže asi falešný čárky ,🙁zkusím pak ještě jeden v pátek,ale myslím že z toho nic nebude

jironymou
4. únor 2020

@janinkkkka je to tam

jironymou
4. únor 2020

@ajuse21 tak uvidis 🙂

jironymou
4. únor 2020

@janinkkkka jinak ja to mela takhle 9 dni pred ms.a cekala jsem dvojcata 😁😁😁

janinkkkka
4. únor 2020

@jironymou no to nedam 🙂

janinkkkka
4. únor 2020

@jjasmina tri??? jako doma mit 5 deti? To neeee :D

jjasmina
4. únor 2020

@janinkkkka No nikdy nevíte 😀

ptacatko01
4. únor 2020

@janinkkkka jako pozitivni bych tenhle nebrala, ano carka tam je, ale je dost rozpyta, coz muze byt vadny test, zkus rano novy, drzim palce.

kejt29
4. únor 2020

@janinkkkka ja testovala az pri zpozdeni 4 dny a dalnice jako prase. Otehotnela jsem 4 den cyklu 😁 Nastesti jen jedno mimco 😉 Tyden pred ms bych tam urcite uz taky mela carku 😊

jaspie23
4. únor 2020

Ahojte holky, tak jsem tu zas. Prosim máte někdo zkušenost s těhotenským testem z lékárny kde si samy odeberete krev? Jakým způsobem to funguje? To napíše hodnotu hcg nebo jen zdá je negativní či pozitivní

Strana
z9