Duch nebo ryska?
Ahojte holky, chci se zeptat jestli tam fakt něco je a nebo jen pouhá ryska, já tam něco sice vidím ale nejsem si jistá jestli je to to co tam má být 😀 lidi kteří můj test viděli říkají že tam je náznak ducha ale nevím jestli to říkají proto protože si to přeji 😀 tak prosím zkušené očko jestli se na to podívá prosím budu ráda za každou odpověď ♥️

Pokud se musi carka ukazovat sipkou,abychom to videli.....ne pozitivni test opravdu vypada jinak. Uzivejte si zivot,ono to prijde.
@ajuse21 Mě teda tento test z Tety udělal asi takovouhle čárku jako tobě. Myslela jsem, že mě trefí šlak, protože jsem byla teprve půl roku po porodu. Ještě ten vecer jsem hnala pro drmax a druhý den ráno ani ťuk..a těhotná jsem nebyla. Ale zkoušela jsem ho jen jednou, tak těžko říct. Každopádně na testu něco vidět je, tak uvidíš 👍
Přidávám se... První snažení se po revizi, jsem zoufalá... Beru utrogestan od 21dc, zítra mám vysadit, nevím kdy byla ovulace, ale nejpozději 20dc, jinak by mi ji utrogestan stopl.... Ja tam prostě něco vidím, ale před manželem jsem už za blázna a taky si myslím, že už by šlo vidět víc, kdyby to vyšlo
@janinkkkka to je krásné pozitivní test... Tiše gratuluji 🍀
@natiiinka já tedy také nic nevidím, vyprdni se na nějaký negativy a lovení čárky. A kdy to máš dostat?
@martaskaaa termín MS (29dc) byl dva dny zpátky, ale beru utrogestan do zítřka, takže to dostanu až vysadím
@natiiinka tak ho vysaď... Kdybys byla těhotná, tak to nedostaneš ☺️
@martaskaaa mám v plánu vysadit už dnes, stejně to je placebo, takže příští měsíc znovu 🙂
@janinkkkka Viditelná čárka 8 dní před MS, to je na gratulaci. Ať jde všechno, jak má!
Uz mam doma 2 deti tak tohle je pro me prekvapeni🙂 Jen doufam ze tam nejsou dva :D
@janinkkkka 8 dní před? Tak aby tam nebyli i tři :D Ted jen at se zavrta a ta mrška nepřijde, je to o to horší pocit pak .. Ale tiše gratuluji 🙂
@martaskaaa
@jironymou tak sem nevydržela a zkusila teď ještě mamatest a prostě tam nic není,takže ten test sluníčko háže asi falešný čárky ,🙁zkusím pak ještě jeden v pátek,ale myslím že z toho nic nebude
@janinkkkka je to tam
@janinkkkka jinak ja to mela takhle 9 dni pred ms.a cekala jsem dvojcata 😁😁😁
@jironymou no to nedam 🙂
@jjasmina tri??? jako doma mit 5 deti? To neeee :D
@janinkkkka No nikdy nevíte 😀
@janinkkkka jako pozitivni bych tenhle nebrala, ano carka tam je, ale je dost rozpyta, coz muze byt vadny test, zkus rano novy, drzim palce.
@janinkkkka ja testovala az pri zpozdeni 4 dny a dalnice jako prase. Otehotnela jsem 4 den cyklu 😁 Nastesti jen jedno mimco 😉 Tyden pred ms bych tam urcite uz taky mela carku 😊
Ahojte holky, tak jsem tu zas. Prosim máte někdo zkušenost s těhotenským testem z lékárny kde si samy odeberete krev? Jakým způsobem to funguje? To napíše hodnotu hcg nebo jen zdá je negativní či pozitivní

@snazimese na tom tvém prvním testu vidím nějaký nepatrný náznak, zkus za 2dny znovu a uvidíš, jestli se ti sen vyplní