Holky IUI, IVF pomoc. Nutné potrebuju radu 🤮🤮🤮🤮🤮
Ahoj dnes jsem paty den po inseminaci šestý po ovitrile. Beru esrtimax a utrogestan. Ale každý den je mi hur a hur? Měla jste to. Která po některém z léku? Mohlo by se to mimino pomalu uhnizdovani? Mám průjem. Picha mě v břichu ze nemuzu sedět. A ne nic si nenamlouvam. Je mi na bliti. Dekuji za rady a zkušenosti.
Já to neměla, ale po utrogestanu dost bývá holkám zle. Pokud se to nedá, tak bych volala do CAR
Pátý den by to bylo vidět (v některých případech) po IVF ale ne po inseminaci.
@berushe14 jak bereš Utrogestan? Pokud se bere ústně tak po něm je klidně špatně, nejlepší je zavádění - vlastní zkušenost 😉
Me bylo po utrogestanu spatne pri polykani.. pak jsem ho na radu dr zavadela a v pohode
@markethy235 zavadim a je to jako bych to brala ustne
Jak se to bude zhoršovat tak tam zavolam
Ja jsem mela nevolnosti po utrosu i kdyz jsem zavadela. Jsem si 100% jista ze to bylo po nem. Kdyz jsem ho prestala brat tehu nevolnosti byly porad ale ne uz tak silne. Pak mi presli. Ted mi nasadili znova utros, zavadim a zacinam mit znova zaludek na vode a to budu zacinat 22tt
No a k tomu beru ještě estrimax dvakrát denně. Moc by se mi líbilo kdyby to vyslo touto přirozenou cestou. Ale myslím ze to moc sanci nemá.
Zavolej si do CARu a chtěj, řekni jim co ti je a chtěj kontrolu nebo alespoň radu jak si pomoct..od čeho je máš 🙂)
Mohu dát k dobru svoje zkušenosti, byla jsem na IUI 1.5. 2006 (pátek) následující týden, jsem v úterý pozvracela z balkonu pavlače vjíždějící auto šéfa ... odvezl mne do nemocnice ... byl to hyperstimulační syndrom jak vyšitý.
hyperstimulační syndrom je negativní reakce vaječníků na stimulaci hormony, bolelo mně břicho, zvracela jsem a měla v břiše tekutinu. Já bych určitě zavolala do CARu. OHSS není radno podceňovat a pokud to nebude on, alespoň se uklidníš
Aha tak držím palce, já byla jen jednou, manžel měl před zákrokem zoufalý spermiogram, decentně nám naznačovali abychom moc nedoufali, že moc nadějí není prý tak 4 % ... a teď je těm 4% 12 let .... původně tam byli tři, ale nakonec zůstalo u dvou.
Brala jse ultrogestan 200g 10pilulek denne po dobu 3 tydnu. Obrovska unava, 12-14 hodin spanku a silne nevolnosti z nasledkem odmitani potravy. 4 kolpika a 6 usty. Doktor mi to po prvnim ultrazvuku snizil na 2 denne jen kolpika. Od te doby mam obcas nevolnost, ale neda se to srovnat.Jeste ted ve 12tydnu tehotenstvi dvojcat, kdyz jen ucitim zapach tehle pilulky, tak se silne nadavuji. Kazdy organismus reaguje jinak na hormony. jeste jsem k tomu mela istradioli a Inohep na redeni krve.
Prujem jsem mela taky i bolesti v podbrisku. V 6tydnu 2 dny krvaceni, a 4dny jsem si pichala silnou davku progisteronis. Vse Ok bez znamky odlepeni plodu od delohy. Omlouvam se za vyrazy, ale uz si nepamatuji ty spravne. Ziji jiz 25 let v Recku. Ivf v Athens.
@berushe14 po IVF jsem měla Utrogestan 4-0-4 a Estrimax 1-0-1, kromě toho, že jsem pořád spala, tak vše v pohodě, a to jsem to brala až do 12. tt. Průjem jsem teda měla taky, ale to dělalo spíš jídlo, vypozorovala jsem pak, že pokud vynechám mléčné produkty, tak je to ok. Kromě activie, ta to nedělala. Našla jsem tuhle zkušenost někde na netu a u mě zafungovala.

Pomoc holky!💞