Jakou polohu má mít děložní čípek po oplodnění?
Ahoj holky, prosim vas nevite jakou polohu ma mit cipek po oplodneni? Uz pul roku ho sleduji. V obdobi ovu je hodne vysoko a do dvou dnu po ovu je tvrdy a nizko. Ovu test jsem mela pozitivni pred 8 dny (11DC) cipek byl vysoko a mekky a ted jsem zjistila, ze je tvrdy jako vzdy, ale je stale vysoko. MS mam pravidelnou, zadne leky neberu. Mohla bych byt tehotna?
Dobrý večer potřebovala bych poradit s manželem se již rok a půl snažíme o Mimi poslední ms sem měla 21.9 a trvala do 26 a 27.9 jsme se s manželem milovali a když měla proběhnout ovulace tak žádný bílkový hlen nic takového a toho 27 jsem měla čípek vzadu že jsem skoro nemohla dosáhnout a měkký a bt měřím postupně stoupla na 37 a asi 6 den po styku klesla.na 36.stupnu a druhý den ráno zas 37 a od te doby mě boly břicho je mi špatně od žaludku a od té doby mám čípek stále vzadu a tvrdý s bílím hlenem nevím jak přesně to napsat ale ten hlen lepkavý je jen kolem čípku děkuji za odpovědi a zkušenosti doufám že to není napsané příliš nechápavě nebo blbě přeji pěkný večer
Ahojky mam takovi dotaz ms jsem mela 2 dny a tet nemam skoro nic a cipek mam nahore a zavreny muj ciklus je 28 dny muze te mi nekdo poradit co to znamena dekuju

@mamaveronika to je mi líto. Teď už nám to musí vyjít. Já jsem dnes 5 den po ovu