Je test pozitivní?
Co myslíte slečny ?

Jsem paní a ne, pozitivní test nevidím
Negativní.
Kolik máte zpoždění ms? Běžně se testuje až po vynechání menstruace,a když byste byla těhotná,už jsou viditelné dvě čárky
Nic..bohužel.
@anicka989 vidím malého ducha, zkuste test za dva dny znovu a měl by byt silnější. Pokud by silnější nebyl, tak je možné, ze je to na dnešním testu jen ryska
Pokud v krabičce chyběl návod: 1 čárka negativní, 2 čárky (jakkoli silné) pozitivní 😉.
Testuje se až po vynechání MS, aby nebyly pochyby (o prosperitě těhotenství ale test nic neřekne). V případě ducha zkusíme test za dva dny, zda sílí (pokud ano, je to dobré znamení) a objednáme se k dr. Jak jednoduché.
Jo a ty nehty, radím si zajít na doplnění. To bylo první, čeho jsem si všimla. A pokud není čas, tak alespoň vzít pilník, zkrátit, lehce přebrousit povrch toho odrostlého gelu (aby mezi nehtem a gelem nebyl viditelný přechod) a přelakovat celé nehty nějakým barevným lakem. 🙂
Milé slečny test není můj a to že nemám čas na nehty si určitě brát volno nebudu, v práci mi nevadí a já se ptala pouze na test tak si svoje urážlivé komentáře na moje nehty nechte pro sebe. Děkuji
Je tam nic na první pohled
Já vidím hned ducha.
Jinak píšeš že test není tvůj ale nehty tvoje jsou, takže držíš cizí počurany test?
Jakože držíte v ruce cizí počůraný test? 😨👎😖
Za 1 držím test ze strany kde moč nebyla a není, a za druhé určitě se své rodiny nešťítim
@anicka989 Taky jsem paní a test negativní
@anicka989 já mám zase pocit že vidím ducha 😀
@anicka989 ako ja mám 12 takže s tým testom vám nepomôžem. Ale venujem sa robeniu nechtov už hrozne dlho a podľa mňa tie nechty vyzerajú zaujímavo a pekne😊😅. (Prosím teraz mi tu nikto nepíšte že tu nemám čo robiť a že som otravné malé decko. Nech mi napíšete hocičo-ja také veci neberiem vážne)
@anicka989 nic
@anicka989 oslovení slečny je trochu podivné minimálně půlka z nás jsou vdané 🙂. No a pokud nemáte čas chodit pravidelně na doplnění nehtů,(tomu rozumím, také nehodlám něčím takovým ztrácet čas,mám jiné priority) tak to už je lepší si je nenechat dělat vůbec a mít přírodní, ty stačí tutam přejet pilníkem a je to. Otázka 3 minut a ruce vypadají upraveně. Gelové nehty vydrží většinou hezké tak 2 týdny, 3 až 4 použitelné, pak už je potřeba to doplnit. Nebo nechat sundat. Tohle vypadá skoro odpudivě.
Vidím při naklopení monitoru ducha.
Já jsem slečna (teda na dopise "paní" 🤭, ale cítím se jak slečna) a výjimečně vidím ducha, já totiž málo kdy nějakýho ducha na testu vidím. Tady ano. Tak zkus za tři dny třeba další test a uvidíš a netestuj vážně před MS, ať nejsi zklamaná. 😊 Jinak chápu i ty nehty, ne vždycky je čas jít k nehtarce, nějak nechápu ty útočné komentáře.
Ne není pozitivní

Já tam nic nevidím, promiň.