icon

Je test pozitivní?

anicka989
17. zář 2020

Co myslíte slečny ?

Je test pozitivní?Je test pozitivní?
lucifux
17. zář 2020

Já tam nic nevidím, promiň.

lachtanice86
17. zář 2020

Jsem paní a ne, pozitivní test nevidím

jaja01k
17. zář 2020

Negativní.

jjasmina
Odpověď byla odstraněná
maci299
17. zář 2020

Kolik máte zpoždění ms? Běžně se testuje až po vynechání menstruace,a když byste byla těhotná,už jsou viditelné dvě čárky

klchudik
17. zář 2020

@anicka989 já vidím dusika

janina92
17. zář 2020

Nic..bohužel.

nat
17. zář 2020

@anicka989 v krabicce nebyl navod??? Negativni ...

pajiskazemlyna
17. zář 2020

@anicka989 vidím malého ducha, zkuste test za dva dny znovu a měl by byt silnější. Pokud by silnější nebyl, tak je možné, ze je to na dnešním testu jen ryska

majena39
Odpověď byla odstraněná
jjasmina
Odpověď byla odstraněná
misu8
17. zář 2020

Pokud v krabičce chyběl návod: 1 čárka negativní, 2 čárky (jakkoli silné) pozitivní 😉.
Testuje se až po vynechání MS, aby nebyly pochyby (o prosperitě těhotenství ale test nic neřekne). V případě ducha zkusíme test za dva dny, zda sílí (pokud ano, je to dobré znamení) a objednáme se k dr. Jak jednoduché.

misu8
17. zář 2020

Jo a ty nehty, radím si zajít na doplnění. To bylo první, čeho jsem si všimla. A pokud není čas, tak alespoň vzít pilník, zkrátit, lehce přebrousit povrch toho odrostlého gelu (aby mezi nehtem a gelem nebyl viditelný přechod) a přelakovat celé nehty nějakým barevným lakem. 🙂

mmhanka
17. zář 2020

@majena39 🤣🤣🤣pobavila jste mě

anicka989
autor
17. zář 2020

Milé slečny test není můj a to že nemám čas na nehty si určitě brát volno nebudu, v práci mi nevadí a já se ptala pouze na test tak si svoje urážlivé komentáře na moje nehty nechte pro sebe. Děkuji

barulina
17. zář 2020

@majena39 strasne. Tez jsem si vsimla

te_reza
17. zář 2020

Je tam nic na první pohled

leniczka23
17. zář 2020

Já vidím hned ducha.
Jinak píšeš že test není tvůj ale nehty tvoje jsou, takže držíš cizí počurany test?

atomix
17. zář 2020

Jakože držíte v ruce cizí počůraný test? 😨👎😖

anicka989
autor
17. zář 2020

Za 1 držím test ze strany kde moč nebyla a není, a za druhé určitě se své rodiny nešťítim

klokanka31
17. zář 2020

@anicka989 Taky jsem paní a test negativní

barunka2020
17. zář 2020

@anicka989 já mám zase pocit že vidím ducha 😀

nina004
17. zář 2020

@anicka989 Ja som hneď videla ducha,keď som na foto pozrela.

alexandra1625
17. zář 2020

@anicka989 ako ja mám 12 takže s tým testom vám nepomôžem. Ale venujem sa robeniu nechtov už hrozne dlho a podľa mňa tie nechty vyzerajú zaujímavo a pekne😊😅. (Prosím teraz mi tu nikto nepíšte že tu nemám čo robiť a že som otravné malé decko. Nech mi napíšete hocičo-ja také veci neberiem vážne)

stastnamatka07
17. zář 2020
misu8
17. zář 2020

@anicka989 oslovení slečny je trochu podivné minimálně půlka z nás jsou vdané 🙂. No a pokud nemáte čas chodit pravidelně na doplnění nehtů,(tomu rozumím, také nehodlám něčím takovým ztrácet čas,mám jiné priority) tak to už je lepší si je nenechat dělat vůbec a mít přírodní, ty stačí tutam přejet pilníkem a je to. Otázka 3 minut a ruce vypadají upraveně. Gelové nehty vydrží většinou hezké tak 2 týdny, 3 až 4 použitelné, pak už je potřeba to doplnit. Nebo nechat sundat. Tohle vypadá skoro odpudivě.

olga_
17. zář 2020

Vidím při naklopení monitoru ducha.

alilali
18. zář 2020

Já jsem slečna (teda na dopise "paní" 🤭, ale cítím se jak slečna) a výjimečně vidím ducha, já totiž málo kdy nějakýho ducha na testu vidím. Tady ano. Tak zkus za tři dny třeba další test a uvidíš a netestuj vážně před MS, ať nejsi zklamaná. 😊 Jinak chápu i ty nehty, ne vždycky je čas jít k nehtarce, nějak nechápu ty útočné komentáře.

alilali
18. zář 2020

@misu8 Paní jste už v případě, ze máte dítě, nemusíte být vdaná. Mě to teda vůbec neuráží, jsem mladá a líbí se mi víc, když mě někdo osloví jako slečna, než paní. Nějak nechápu, proč se tady řeší oslovení ani to, co vás tolik pobouřilo.

purplerain
18. zář 2020

Ne není pozitivní