Je test pozitivní nebo ne?
Ahojte ,chci se zeptat .. Už týden jsem nedostala menstruaci ,což se mi nikdy nestává.. Včera jsem si koupila těhotenské testy. Ten nahoře je z odpoledne a ten dole dnešní z rána.. Co myslíte?

@monika76301 děkuji za odpověď ,ale mám hrozné bolesti ,jak kdybych to dostat měla .. tak očekávám každým dnem .. zkusím dnes další ,třeba to byl jen nějaký omyl .
Já tam vidím nějaké duchy... na vrchním větší, dole menší... bolesti jsem první dva týdny po vynechání měla taky a jsem 19 tt… anebo tam těhotenství bylo, ale neprosperuje a bolesti značí odchod... je to buď anebo... zítra ráno zkus jiný test a uvidíš....
Nahoře je pozitivní, ale pokud ten dolní je z dnešního rána, měl by být minimálně stejný nebo silnější, zdá se mi jako negativní.
nejspíš biochemické těhotenství, zkus ještě zítra 🙂
@laura015 Dve moznosti. a) Jsi ten pripad, jako treba ja, kdo ma vzdy silnejsi testy odpoledne a vecer nez rano. Rano duch, odpoledne carka. b) Jde o biochemicke tehotenstvi, ktere skoncilo driv, nez vlastne zacalo. Hladina hCG vysoupala tesne nad 10 jednotek, ale nerostla spravne a kdyz sis po tydnu udelala test, tak ji jeste zvladl zachytit. Dalsi den uz klesla pod deset jednotek, takze nic na testu. A behem par dnu prijde menstruace. Vzhledem k tomu, ze mas tyden zpozdeni, priklanim se k druhe variante.
Já mám taky odpoledne silnější než ráno, hlavně ze začátku. Ale jestli jsi už týden po termínu, tak by si měla mít silnější čárku.
Další se mi ukázal negativni ,zajít na gyndu pro jistotu ?
@laura015 jak to dopadlo

@laura015 ten vrchní je pozitivní ale ten dole je hodně bílý nějaký náznak čárky tam je... Zkusila bych ještě jiný test protože je to zvláštní když nahoře je už hezky vidět a dole nic...