Je to náznak těhotenství?
Dobrý den, měla bych na vás otázku. S přítelem se snažíme o miminko . Menzes proběhl 27.2.- 2.3. ,ovulace proběhla 13.-17.3. ,ale tím se přesně nejsem jistá. S přítelem jsme měly sex 11.3. a 13.3. a od 13teho mě až do dneška bolí prsa. A včera mě začalo bolet v podbřišku jen na leve straně, dnes už cely podbřišek jakoby při menstruaci ( ale už jsem byla 2x na WC (stolice)) Myslíte si ,že nám to s přítelem vyšlo ? Těhotenský test jsem si nedělala,myslím,že je to ještě brzy . Další men. bych měla dostat 29.3. Děkuji za odpovědi.
@nicina12 Děkuji za odpověď . Pořad si myslím,že se to podařilo,ale už jsem byla s čekáním a neúspěchem tak smiřena,ze jsem to po dlouhem snazeni vzdala. Teď je to právě jiný než měsíce před tím . A zase takhle dlouho mě prsa nikdy nebolela. Jen tak týden před menstruaci. Tak myslíte,že test mám zkusit ? Vážně to čekání mě zničí :D ale nebylo by nic ztraceno,není konec světa 🙂
No to čekání je hrozný člověk snad začne odpočítávat dny aby se dočkal .. Jojo já bych ten test za týden zkusila a pak se uvidí co MS , když nedorazí zkusit hned na to další testík ... Budu držet palce at to dopadne dobře .... Taky čekám , čekám :D
Myslím si, že na test je opravdu brzy...týden po sexu si ho dělat, i kdybyste byla těhotná, tak se Vám tam nic neukáže....určitě bych počkala alespoň ještě týden
Já mám doma taky plno testu do zásoby a to víc je to horší ,, to čekání a nutkání si ho vzít a jít si ho udělat ... ale vím že by to bylo zbytečné a moc brzy .. achjo dva týdny jsou dva týdny , budem to muset nějak vydržet 🙂
Jojo , no to není , ale už nějak nemůžu , uplně mě to začíná ničit teď je to 10 měsíců co se snažíme a nic :( už bych si přála aby to vyšlo
Přesně, jak píšou holky. Můžeš a nemusíš. Ale netestovala dřív, než tak 1-2 dny po vynechání MS. Držím pěsti 😉
Nejhorší je že mám víc jak jednu takovou kamarádku co dostala menstruaci (neplánovala to ) ... a zjistila to až ve 3 měsíců ... byla bych nerada kdybych měla i já toto ... pak bych z toho byla uplný jelen a nevěděla bych si co mám myslet .. zda jsem či nejsem :(
@nicina12 Zjistila až ve 3. měsíci, že je těhotná? To se může stát. Ale když si uděláš test, tak i když bys dostala menstruaci a budeš těhotná, tak na testu // budou 🙂 A pak bych zavolala k dr. a šla na test z krve.
@nicina12 ten staly neuspech asi nici kazdou z nas ☹ ja mam ted 2 dny spozdeni,ale mirne me poboliva bricho a zacinam spinit,takze se mi to nejspis rozjede do vecera ☹ jinak se s pritelem snazime uz 14 mesicu a zacinam z toho uz silet! Pokud se mi to rozjede,jakoze nejspis jo,tak 3 DC zacinam uz uzivat clostilbegyt a pak pichnuti Pregnylu 😲 uz jsem z toho unavena,pritel smermiogram v poradku a ja po zakladni strance vysetreni take,tak snad uz se zadari
@luciferkaklaris tak myslím,že pokud se nedostaví men. udělám si test 30teho 🙂
@mrnous81 to věřím ,že to je pak děsně stresující , právě máme taky kamarády co se snaží o dítě stůj co stůj . My jsme se rozhodly ,že to necháme na osudu,že se s tím nebudeme stresovat,až to přijde ,tak to přijde, ale pokud to bude trvat prez rok,už to bude jiný problém. Doufám,že se Vám to pořadí,všem maminkam 🙂
Ahoj, ja pokazde vedela, ze jsem tehotna, hned cirka 3.den po oplodneni a testovala jsem jen pro jistotu. Zni to prastene, ale bylo to tak, totalni unava, bolest prsou, nafoukle a citlive bricho, bolelo me telo i duse, mdloby a jakasi malatnost. Byla jsem tehotna 3x a vzdy to tak bylo. Taky jsem mela uplne cervene a unavene a jakoby vodnate oci a vypadala jsem fakt blbe🙂, pokud mas MS dostat 29., klidne bych uz tak za 3-4 dny testovala...
Ne🙂, testovala jsem cirka 5 dni pred ms..., proto pisu, ze pokud to ma fostat 29., klidne bych uz treba 25.zkusila testovat
Ahoj, jsem na tom stejně jako ty, co se týče termínu MS a ovulace. A také jsme se snažili. Sice teprve první měsíc a s tím, že tomu nechám volnost a rozhodně se nebudu pozorovat a testovat předčasně, tak se prostě tomu neubráním a sleduju nenormálnosti 🙂. Co vím, že mě bolí prsa mnohem dříve než kdykoli jindy před MS. Začalo to jedním, třetí den se přidalo i druhé. Bolesti podbřiška nemohu vyhodnotit, neb je mívám docela často. Výtok též. Takže já stále nevím 🙂. Ale že je ta doba do MS pradlouhá coooo 🙂?
@dudysek taky to zatím nějak neresime ,ale to prostě nejde :D taky mě právě bolí mnohem dřív a to je mi divný. Jinak tak týden před MS ,teď už je to 8dni a ještě 8dni zbývá do MS :/ teď už nemám ani nějak výtoky,ale to bude asi tím ,že jsem se léčila vag.tabletkama ,ale to už je taky tak 2-3 měsíce starý. Břicho mě i někdy bolí jako bych to měla dostat,tak chodím na WC a pořad kontroluju,i na WC na malou chodím casto.. No je to nekonečný čekání :D
@bricka tak to máme úplně stejně 🙂. Já teda o víkendu spala mnohem více než kdy jindy. Normálně spím 5-7 hodin, ted jsem spala dvakrát 10 hodin a jetšě po obědě. K tomu bolest hlavy urputná. Ale měla jsem náročných pracovních 14 dní, tak ta únava možná byla tím. Přijde pracovní týden a nebudeme mít tolik čas se sledovat 🙂. Tohle je tvé první nebo už máš doma nějaké dítko? Já mám téměř 6letého synka 🙂
Ahoj holky, jsme na tom stejně s čekáním 🙂) já byla 4.3 na druhé iui a dostat jsem to měla teď o víkendu, zatím MS nikde. Testy už doma nemám, takže šílím. Buďte rády aspoň za nějaké ,,příznaky" já nemám nic :x
A jak říkáte, každá má jiné tělo i ovulaci, znám spousta holek co si týden po vynechání MS udělali test a byla malinko viditelná, přestože těhotné byly... Musíme doufat a věřit 🙂
Tak ty už máš nárok na testy, my máme MS až koncem měsíce. V pondělí počítám nakoupíš testy a zkusíš ne? Pak dej vědět 🙂
@pavlinka2889
@dudysek tak to já o víkend byla nějak až moc čilá ,moc brzo jsem vstavala a to mám taky dost náročný víkend. Hlava mě zatím neboli,což mě bolí hned co se změní počasí. To je fakt,na to prez týden není čas :D no bylo by druhé ,ale první. Bohužel jsem otěhotněla v 16ti letech a musela se rozhodnout ,jak se svým životem nalozim. A jak pak se jmenuje ? 🙂
@pavlinka2889 jeee tak to nezavidim,ale určitě to dobře dopadne 🙂 no určitě sem napište ,jak jste zítra dopadla 🙂
A teď jsem si všimla drobných i vetsich modrych žilek na prsou... Hm ? :X a udělaly se mi na nich pěkný stryje .. :/ jak mě štve ,že nemůžu spát na břiše,tak ráda tak usinam ..

Některé holky už testují před MS a mají // čárky . Některé mají // čárky až po vynechání MS . Ale takhle jsem to měla i já minulý měsíc ovu proběhla , sex byl , pak tady ty pocity co píšeš ty , tak jsem si myslela že by se mohlo podařit a to jsem měla taky cca týden před MS , no a za týden MS dorazila . Tak jsem to pak vyhodnila ty bolesti tak že jsem byla před MS , tak asi proto. Tak zkoušíme tento měsíc na novo . Ale nic bych ještě nezahazovala , pořád ještě máš těch 9 dní do MS . Tak uvidíš , ale test mužeš jen tak zkusit i dřív . Třeba toho 27.3 -28.3. a uvidíš . Když nic tak bych počkala co ta MS zkusila pak znovu test v případě že by nedorazila. To čekání je opravdu zabiják . Taky musím počkat na MS ale ty jen týden já dva týdny :(