Jsem těhotná?
Ahojky pred dvouma tydny jswm nela zvlasny pocit ze sem tehotna nema jsem zvlasni chute bolela mne hlava a nevolnost a neustale chodim.na malou sem v tom menstruaci mam dostat zitra prosim porat te dekuji 🙂
@lichtakova ahoj ja zadne prasky neboru nic takovyho 😔 mislis ze sem v tom ?
@pipi12 těžko říct, můžeš a nemusíš, já jsem spíš skeptik...ale třeba jo 😉, neboj, ono to přijde.
@lichtakova ahoj prosim te to pard pokud stim.mate skusenost uz 3dny my meska.menstruace test byl negativni ale dnes mne zacali strastne bolet trisle a jak dkybi se.my roztahovala deloha proste to je taky zvlasny pocit ze to porad ne.ani neumim popsat sem tehotna ?porad te prosim 😊😊
@pipi12 a mas pravidelny cyklus?
@lichtakova ano mam vo mislis sem v vtom 😉
@pipi12 coze??😀
@lichtakova cooo tet vam nerozumim🙂
@pipi12 ja jsem ted nic nepsala,jen tri dny zpozdeni je "vyznamne",jen kdyz to mas opravdu pravidelne. Test porad negativni?
Tak co to znamena ja us sem.stoho vedle ale brisko mi narostlo a strasne mne bolej prsa
@lichtakova
Ahoj tak co to potom je brisko mi virostle jak kdybi byl.nafouklej mam cho o moc vjetsi nes mivam a strasne mne bolej prsa co to potom znamena us sem.stoho.blazen
Ahoj,v první řadě vyhledejte gynekologii. Sama znate své tělo nejlépe a poznáte,ze je něco jinak. Jinak mnoho z vašich příznaků naznačuje nějakou cystu,myom apod. Me se to stává často,pichani,bodani v podbřišku,změny prsou jak popisujete a bohužel i břicho. To se mi zvětší,ze si také připadám těhotná,někdy si toho všimne i okolí, ale nejsem☹ Držím vám palce at vám je brzy známá příčina.
@pipi12 udělat si těhotenský test nebo si dojít na gynekologii...
Hodně si toho můžeš vsugerovat, mě, když jsem nebyla těhotná, bylo všechno - od nevolností, po výtok z bradavek. Ona ta sugesce a pozorování umí divy.
Testy máš negativní i po vynechání, takže bych to tipla na rozhozené hormony. Dojdi si na vyvolávačku a už nad tím nepřemýšlej.
Je to tady porad dokola. Zajit si k lekari. Nikdo nema kristalovou kouli aby Vam rekl, co se deje ;)
@marcela2222 ) ahojky test sem si delala vcera bil negativni co tet ?
@pipi12 zajit si k lekari ;)
@pipi12 tak na tu gynekologii, jak dlouho máš zpoždění?
@marcela2222 us 8 dni nevim co delat
@pipi12 v tom případě opravdu jedině gynekologie
@marcela2222 mislis ze mi vijde positivni visledek pokud si zajdu na ginokologii🙂

@pipi12 nic 🙂,jeste pockej, jestli to budes chtit resit,tak bych tak po tydnu zavolala dr., aby ti dal treba injekci...nevim,kdy jsi vysadila prasky,tak ten pocit treba muzes mit z toho,ze se to startuje...kazdopadne drzim pesti,at to vyjde,jak si prejes 😉