Jsem těhotná?
Zdravim,muzete mi nekdo prosim poradit? Vcera vecer jsem si dala testik a byli dve // ale dnes je testik negativni ☹ co si mam o tom myslet? S pritelem se snazime a moc by nas potesilo kdyby se nam zadarilo 🙂 moc dekuji predem za odpovedi

Testik muzete uz udelat...drzim palce ja dnes byla na jrvy zacala jsem spinit a pred chvili mi volali ze to neni dobre ze uz je skoro vse pryc ☹ samovolny potrat ☹ tak se drzte a hlavne at vam vse dopadne dobre 🙂 mi budem zkouset dal 🙂
@ivusheenka Ano, tohle je pozitivni tehotensky test, gratuluju
a nevíte co mam delat s pritelem....on s neciti na to byt jeste otcem.....tohle se stalo omylem....a nevim jak jej mam presvedcit....ja se na nej moc tesim na miminko
@ivusheenka to už si musíte vyříkat vy dva. Ale být tebou počkám až ti to potvrdí na gyndě. Takže zavolej tam, objednej se (termín bude nespíš za delší dobu tak s tím počítej) a až ti těhotenství potvrdí tak to řeš. Ale pokud se na to necítí nic s tím neuděláš. Buď se s tím časem srovná nebo budeš muset zabojovat protože odejde.
@ivusheenka jestli se na to cítí nebo necítí jste měli řešit před tím, než jste měli nechráněný sex. Teď už s tím nic nenaděláš.

Těhotná být můžeš, já jse taky měla ze začátku negativní test. Zkus za několik dní, mě vyšel pozitivně při zpoždění cca týden.