icon

Jsem těhotná?

luciek9152
20. kvě 2017

Zdravim,muzete mi nekdo prosim poradit? Vcera vecer jsem si dala testik a byli dve // ale dnes je testik negativni ☹ co si mam o tom myslet? S pritelem se snazime a moc by nas potesilo kdyby se nam zadarilo 🙂 moc dekuji predem za odpovedi

Jsem těhotná?
Strana
z2
yelowangel
29. kvě 2017

Těhotná být můžeš, já jse taky měla ze začátku negativní test. Zkus za několik dní, mě vyšel pozitivně při zpoždění cca týden.

luciek9152
autor
29. kvě 2017

Testik muzete uz udelat...drzim palce ja dnes byla na jrvy zacala jsem spinit a pred chvili mi volali ze to neni dobre ze uz je skoro vse pryc ☹ samovolny potrat ☹ tak se drzte a hlavne at vam vse dopadne dobre 🙂 mi budem zkouset dal 🙂

ivusheenka
29. kvě 2017

Co mysli te??? Muzu tedy byt??? Pred par minutami sem ho delala

tesarovani
29. kvě 2017

@ivusheenka Ano, tohle je pozitivni tehotensky test, gratuluju

ivusheenka
29. kvě 2017

a nevíte co mam delat s pritelem....on s neciti na to byt jeste otcem.....tohle se stalo omylem....a nevim jak jej mam presvedcit....ja se na nej moc tesim na miminko

yelowangel
29. kvě 2017

@ivusheenka to už si musíte vyříkat vy dva. Ale být tebou počkám až ti to potvrdí na gyndě. Takže zavolej tam, objednej se (termín bude nespíš za delší dobu tak s tím počítej) a až ti těhotenství potvrdí tak to řeš. Ale pokud se na to necítí nic s tím neuděláš. Buď se s tím časem srovná nebo budeš muset zabojovat protože odejde.

jade85
29. kvě 2017

@ivusheenka jestli se na to cítí nebo necítí jste měli řešit před tím, než jste měli nechráněný sex. Teď už s tím nic nenaděláš.

Strana
z2