Jsem těhotná? 🙂
Ahoj dámy, potřebují od vás poradit🙂
Vysadila jsem antikoncepci cca před 2 měsíci. Menstruaci jsem dostala hned po měsíci. Po svatbě (15.6.2019) jsme spolu začali spát bez ochrany. Teď jsem měla před týdnem dostat měsíčky a nedočkala jsem se, ale bolí mě břicho (jak kdybych to měla dostat), je mi divně od žaludku a občas ne bolí prsa. Tak jsem si o víkendu začala dělat těhotenské testy a v příloze posílám i fotky 🙂 na gynde jsem byla dnes, ale řekl mi, že tam ještě nic nevidí. Mám přijet za 2 týdny. Tak by mě zajímalo, jestli už se ve mně něco začíná dít....🙂 děkuji za Vaše komentáře

Takhle mi tehotenstvi presne zacalo. Asi budes v tom🙂. Udelala bych si kontrolne jeste jiny test, kdyby byl tenhle vadny, ale spis to vidim na tehu.
Na fotce je 5 testů vedle sebe a všechny tak podobné 🙂
@tereza0127 jezis, jsem slepa😂. Tak v tom pripade to je jasne, gratulace!
Já to vyfotila tak na rychlo, než já jela na gynekologii, tak to je takový nepřehledný 😀 tak se omlouvám 😀 🙂
Určitě jste těhotná měla jsem to stejně dělejte test ob den a čárka by měla sílit .. já bohužel v 6 týdnů potratila přestal se vyvíjet plod .. vám preji hodně štěstí ...
@tereza0127 Já myslím že je to jasný 🙂 gratuluji, ať je vše v pořádku 😊 jsme na tom stejně, já aktuálně takhle
Tak vám gratuluji, to už máte výraznější čárku na testu 🙂 🙂 já to mám ještě slabší, ale musím počkat ještě 2 týdny na vyšetření na gynde, ať to potvrdí...ale už jsem taková nedočkavá 😀 🙂
@volfelova to mě mrzí.... Snad se to příště pořadí lépe a budete mít krásné zdravé miminko 🙂
@tereza0127 to už je 6 dní zpoždění... na týdnů jsem ještě ani nevolala, až koncem týdne asi... držím pěsti, ať je vše ok 😊
Já si prvně říkala, že to je vynechání menstruace kvůli vysazení antikoncepce, na internetu jsem četla, že někdo nedostal menstruaci klidně i několik měsíců. Ale radši jsem si udělala test a vyjelo na mě toto 🙂 netušila jsem, že to přijde tak rychle 🙂 🙂 snad to dobře dopadne
@tereza0127 To jsou jednoznačně pozitivní testy, gratuluju 🙂
@tereza0127 no tak ty už jsou krásné, to už je jasný 😊 gratuluji, ať je vše v pořádku!
@tereza0127 určitě bude vše v pořádku... my to taky zkusili v červnu poprvé, byli jsme na dovci v Řecku a zrovna mi tam vyšla ovulace no a zařadilo se... nevěřila jsem tomu... na dceru jsme čekali 9 měsíců, tak mě to překvapilo...
@tereza0127 byz tebou obetuju 400 a jdu na test hcg jako samoplatce... Čekat 14 dnu bych nevydržela... Carky jsou uz krásne ale dle narustu hcg uvidíš...
@monika76301 a to testují kde? Ještě jsem o tom neslyšela
Také vidím samé pozitivní testy, gratuluji 🙂
@tereza0127 v laboratoři v nemocnici řekneš ze si chceš zaplatit test hcg naberou krev a za pul hodiny je výsledek předem do laboratoře zavolej a řekni že jsi samoplatce
Super,vypada to nadejne. Jeste pockej na potvrzeni gynekologa.
Všem vám moc děkuji za příspěvky a rady 🙂 věřím v to, že to dobře dopadne a čekáme zdravého broučka 🙂
@tereza0127 držím pěsti 😊 a připojuji se... snad nám broučci porostou jak mají 😊😊
@makiska1 to už jsou pěkné čárky 🙂 moc gratuluji
@tereza0127 děkuji 😊 už tomu i věřím... týden zpoždění, zítra začátek šestého týdne, asi už zavolám doktorce a objednám se na kontrolu...
@tereza0127 ten modrý fest jsem měla taky a byl čárka byla ještě mnohem slabší 😊 no a za 7 týdnů na nás vykoukne 😁
Ahoj holky jdu si pro radu , mela jsem ovulaci na konci cyklu - cerven, 4.7 jsem si udelala tehotensky test slabe pozitivni a ten den jsem dostala ms. 8.7 jsem sla na kliniku ivf aby mi udelali rozbor hcg vyslo mi 9, a dr ze to na tehu nevypada ale v tydnu jsem si udelala testy a byly pozitivni i od clearblue. Za tyden 15.7 jsem sla na odber krve ke svoji dr a vyslo mi 27 a ze mi posila na kliniku ivf tak jsem tam sla 16.7 znova udelali naber hcg vyslo mi 39 a ze to nevypada na tehu a ze mozna mimodelozni. Dnes jsem sla do nemocnice na testy a hcg bohuzel kleslo na 24. Samozrejme moje dr i na klinice nic nevideli na utz ( podle me je jeste brzo kdyz budu ve ct 2 tydny od ms ) je mozne ze by to mohlo byt jeste tehu? Kolisal nektere taky hcg a dopadlo dobre? Dnes jsem si udelala tt kdyz jsem prisla z nemocnice a // a byly silne. Diky za rady. Posilam fotku tehotenskeho testu ze vcera a dneska
Prostredni fotka testu je ze vcera , ostatni dva z dneska nevim proc se ty fotky prehazely
Testy jsou pozitivni. Zbytek uz potvrdi jedine lekar 🙂 Ted uz jen drzet pesti, at je vse tam, kde ma byt...

Krásná čárka, gratuluji.