Jsem těhotná nebo nejsem, toť otázka
Ahoj vsem tady. Tak ja vam holky nevim, uz to bude cca druhy mesic od vynechani MS. Boli me bradavky, ktere mam zarudle a na zacatku i svedily. Chvili byly i lehke nevolnosti a ted se pridal takovy jakysi tlak na mocovy mechyr pri chuzi, jako kdyby se mi chtelo opetne curat i kdyz jsem byla. Pritel si ze me delal srandu ze jsem tehotna, tak mi to nedalo a vcera sem to prubla. Prvnimu delanemu se mi nechtelo verit, preci jen byl delany v 18.00, takze nasledoval druhy cca v 22.00 a jeste i treti rano v 8.00. No a vsechny silne ruzove dve carky. Vubec si tehotne nepripadam, ale myslite ze to tehotenstvi opravdu bude? Nemuze to byt i neco jineho? Co vy na to zkusenejsi rikate? Je pravda ze v utery jsem objednana na gyndu, ale nechci se na neco tesit a pak byt zklamana a nedej boze aby to nebylo neco horsiho 😒
Tak miminko bylo v planu, i kdyz ne tak brzo teda 😀 jen mi je divne ze si tehotne prostne neprijdu, asi sem divna 😀
Jéé to je sranda dotaz. Také gratuluji 🙂
Tak vsechny vsude tvrdi jak to vedeli hned a ja prd 😀
Já to taky nevěděla. Jen když jsem ráno začala zvracet tak mi to přišlo divný. Asi se tolik nesleduji. 😀
já taky neměla žádné příznaky, a když jsem měla na testu ducha, myslela jsem že to neplatí.. 😀
@iveta93 tak to jsme dve, me na to prisel az pritel 😀, a nedavno si ze me delal srandu tak sem mu chtela dokazat ze nema pravdu a ono prd 😀 jeste sem svy mamce rikala ze si na vnouce jeste pocka a ono takhle 😀
@anonymka331 další gratulacééé! 😀
@anonymka331 Ano gratuluji. 🙂 Z takové čárky mám doma 4 měsíční holčinu. 😀
@anonymka331 byt tebou tak jeste pockam treti den je jeste brzo delat nejake zavery, ale myslim ze by to mozna mohlo byt 😉
A nemuze to byt falesne tehotenstvi nebo i cysta na vajecniku? Porad si nejak nemuzu pripusti ze bych mohla byt maminkou.
@iveta93 a já skoro dvouletého chlapečka.. věř na duchy.. @anonymka331
@lusesita25 však to přijde až v den porodu, neboj se 🙂
@lusesita25 To zvládneš neboj. Já to taky zvládla. 😀 Tři falešné testy to asi nebudou. První UTZ a zvládneš všechno. I ruku by jsi si uřízla. 🙂
@jamamutka věř na duchy mě teda dost pobavilo 😀 😀
@jamamutka jeste si udelam jeden rano ... A koncem tydne zajdu k dr, pokud se mi to rano potvrdi 🙂 dekuji.. V listopadu jsem vysadila prasky, snazili jsme se a nic. V cervenci mame svatbu, tak jsme si rekli, ze to nechame byt a zkusime az po ni a dnes toto :D
@iveta93 to je krasny... Tak uvidime, az co mi rekne dr 🙂 podle MS bych ted mela byt 5.tt
Drzim ti palce. 😉
@lusesita25 u prvního dítěte jsem takhle volala na gyndu: "Sestřičko, když mi vyšly 3 pozitivní testy, myslíte si, že jsem fakt těhotná? No to určitě budete, tak já vás rovnou objednám" 😀 Gratuluju a držím palce, aby to dobře dopadlo 🙂
@lusesita25 Ahojky, těhotenství poznala jen podle toho, že se mi zpozdila menstruace. jinak mi vůbec nic nebylo, žádné "internetově zaručené" těhotenské příznaky. Teprve někdy v sedmém týdnu se mi rozjely nevolnosti a častější močení se přidalo až tak kolem toho 12. týdne. Je to asi i tím, že jsem vůbec nepomyslela na to, že bych mohla být těhootná, ten měsíc bylo hodně věcí k řešení a tak jsem se soustředila na jiné věci. Přijde mi, že příznaky popisujou hlavně ženy, které se až fanaticky sledujou a řešej každý cyklus.
@majaaa82 tak ja vlastne v lednu konecne nasla praci a vse se uklidnilo a vratilo zpatky do pohody, takze ze mi vynechala menstruace a mela byt tehotna sem nijak neresila teda 🙂
Holky taky ste meli pod ocima fialovo-modry pytle na hady??
@lusesita25 Můžu se zeptat jak si dopadla? 🙂
@iveta93 to vis ze muzes. Nakonec to je uz 24tt.
@lusesita25 Ty jsi to zjistila až takle pozdě? :D já už měla pohyby a pořád zvracela do 6 měsíce v kuse. A miminko v pořádku a ty? 🙂
@sarivojvodova jj az takhle pozde 😀 me zaclo byt spatne az tedka a snad je vse v poradku v pondeli jdu na poradnou kontrolu.
@lusesita25 Ty jo, ale je mi tě líto, já se s tím smirovala, když jsem to zjistila. 😀 a teď už jsem úplně nadšená atd. Držím ti palce a pamatuj, že tyhle naplánované děti prej chodí, když vědí, že přijít Maj a je čas. Přeji ti hodně štěstí a ať je vše jen v pořádku. 😘
@lusesita25 jakože jste teď už 24. týden těhotenství, kdy testujete, že těhotná...?? To je asi překlep, nebo ne...? :O To byste měla ukončený 6.měsíc....

Pokud máš tři testy pozitivní tak je to jasný. 😀 Gratuluji. 🙂