Kdo je otec 😥Máte podobnou zkušenost?
Zdravím holky..
Jsem ve svizelne situaci..
Jelikoz mám nepravidelnou menstruaci, cyklus nekdy az 38 dni, nedokážu si spočítat ovulaci.. 🙈 Tudíž nevím kdo by moh být otec, pac jsem 19.9 spala s jedním mužem a 23.9.s druhým, který se do me udělal.. S prvním jsme si "davali pozor"
Ovsem 11 týden těhotenství mi vychází na ten tyden 23.9
Noo a teď babo raď..
Pravděpodobnější je ten druhý muž, uz jen proto, ze ejakuloval do me.. Ale...
Byla jste některá v podobné situaci?
@vitezove
pokud je to pro nekoho zdroj prijmu tak je odmitat nemuze 😀
@biedronka10 važ si toho, co máš. Budeš se divit, ale takových párů, co jsou spolu od 15ti a mají jen toho jednoho partnera, znám víc a i já jsem v takový doufala a věřila. Byl můj první, byla jsem s ním od 16ti a když mě po 10 letech podvedl, neunesla jsem to a šla jsem od něj. Pak přišlo na řadu samozřejmě hledání chlapa pro život a do svatby jsem teda nečekala. Ale... Pokud já vím, tak ty jsi neurážela a neměla trapné morální poznámky... Tak o čem se tu bavíme?
Moralistek fůra, ale je fakt, že v tak malém rozestupu je v podstatě nemožné otce určit. Ani délka těhotenství podle UZ nemusí být rozhodující. Dokonce není ani rozhodující, jestli došlo k přerušovanému styku.
Já ačkoli na to hrdá nejsem mám stejnou skušenost. Já se tehdy zeptala doktora na kdy vychází datum početí a podle toho jsem si pak odvodila kdo je otec. A trefila jsem se syn je celí exmanžel. Ty sis v podstatě už odpověděla když ti to vychází na toho který byl toho 23.9.Jinak pro ostatní dámy které zde tak moralizují. Vy jste nikdy neudělali žádnou kravinu? Myslím že nikdo nemá svědomí úplně čisté. Jsme jen lidi a chybová je lidské.
@ada5544 při takhle malém časovém rozdílu opravdu pomůžou jen testy DNA. Můj ex manžel takhle čekal dítě s milenkou, která ale v té době cca jedno týdne zároveň spala i se svým mužem, takže oba pánové čekali celých devět měsíců, aby se zjistilo, čí to dítě je. Nakonec bylo jejího manžela. Prý existují i nějaké testy, které se mohou dělat už v děloze, ale jsou drahé a mohou i ohrozit miminko (jestli se to bere z plodové vody nebo jak, to netuším).
@leilinka1234 my spolu nejsme od 15, ale od mych 21 a prosli jsme si hned na zacatku peklem, hned nekolika zkouzkami, ktere by lecktery vtah polozil,, take jsme meli na male, takze vime, co je pro nas zasadni a co jeden druhemu nikdy neudelame, ale to neni predmetem teto diskuze.
@lucifux jsem si to představila.. Hele frajere, ukaž lejstro, že nemáš HIV, syfilis apod, jinak ti nedám 🤔😃
Všichni doporučují testy DNA a já bych spíš doporučila testy HIV 😉 ale třeba se tu nejde žena s podobnými zkušenostmi
@leilinka1234 áno chránila. Pokazde.
Konstatování, že si měla dávat pozor a chránit se, jí už teď nepomůže. Ty testy DNA jsou podle mě jediná jistota, jak už psal někdo výš. To rozmezí je fakt malé. Paní bych jinak nehanila, do hlavy jí nevidíme a kdoví v jaké byla situaci.
@martaskaaa a vždyť je to padlý na hlavu. To mají všichni keců, ochrana... ale která z nás se takto chrání, když jde na věc? Řekla bych že u nás v ČR tak max 5% žen. Každá žena je ráda, když je o ní zájem, tak co to tady plácají. Chudák autorka, takhle se tady do ní obout, když je v koncích. Chtěla bych vidět je na jejím místě. A ať mi tu nikdo netvrdí, že se to některé nemůže stát.
@lucifux můj muž je a byl můj jediný chlap a ano vždy vím kde je. To je zjištění co?
@lucifux ne na testy jsem ho tahat nemusela, byla jsem jeho první, on můj. Takže nevím o jakém spouštění tu píšete. Nejsem kur.va jako některé
@lucifux v koncích zakladatelka je ale vlastní blbostí že, což není můj problém a ptala se jestli mam takovou zkušenost. Tak jsem napsala pravdu a zároveň dala radu. To že se ozvala jiná potrefena.... taky není můj problém
@pabka hmm a já žila v domnění že Panna Marie nezhresila ale počala. A i když podle tebe jsem moralistka, tak jsem dala radu, takže sorry jako
@lachtanice86
pokud se nepletu tak Panna Marie byla znasilnena a hrozilo ji za mimomanzelsky sex ukamenovani tak si vymysleli tu bachorku o Duch Svatem 🙂
Řekla bych že na 90% bude toho co se udělal do tebe.
@pabka souhlasím většina tady odsuzuje jak kdyby nikdy sami neudělali chybu.S tím že by měla mít chráněný sex naprosto souhlasím.
@lachtanice86 A proc jste tak zla?Mozna jste jich mela vyzkouset vic a treba byste nebyla tak upjata👌😀
Ne, nemám podobnou zkušenost. Nespím každých pár dní s někým jiným bez ochrany 🤦
@lucifux já teda nikdy s nikým nespala bez ochrany před početím, když pominu ten měsíc, co jsme chtěli počít dítě a pak těhotenství.
Zakladatelko, relevantní odpověď ti dají testy dna, nikoliv fórum na modrém koni. A je úplně fuk, že mají všichni jasno, že je to ten druhý, protože nechráněný sex může vést k otěhotnění a ovulaci dle ultrazvuku plodu zjistíš jen fakt orientačně. Jinak bych si mohla založit nové náboženství, protože dcera byla dle termínu porodu počata v době mé týdenní sexuální abstinence.
@katka_nedo. nejsem si jistá, jestli slovo vyzkoušet je to pravé. Ale je jasné, že dotaz Kdo je otec, musí vyvolat reakce o nezodpovědnosti až hlouposti dotyčné. Nebo si opravdu někdo může myslet, že klientky Modrého koníka mohou určit, co nedokáže poznat lékař?
@lachtanice86 a kdo říkal, že je oba neznala a nevěděla že jsou třeba zdraví?
A jeden z nich je partner (nebo manžel)? A kterého bys chtěla, aby to bylo?
Dámy odcházím z této nikam nevedoucí diskuze. Zakladatelce držím pěsti a je mi jí líto, dneska jsou prostě lidi zlí. V každé diskuzi se najde někdo, co dělá problémy a shaní tě. Nebo ti jen závidí, že sis dopřávala dva na jednou. Moralistkám, bych vzkázala, že jejich příspěvky zakladatelce s velkou pravděpodobností vůbec nepomohli, protože řeší problém s otcovstvím, né s chorobama, takže zbytečně plítvali síly, tam kde nebyli potřeba. A těm co vidí stejbě jako já, děkuju, že jsou mezi námi i takový který se koukaj na život lidsky.
@cumaceka ale ty si ho na testy nehnala, ne? To on sám před začátkem vašeho sexuálního vztahu. Ale už jen to, že jste na ty testy šli, to vypovídá o tom, že jste se nikdy před tím nechránili, protože to by přece testy byli zbytečné, když by jste měli oba čisté svědomí.

@lachtanice86 nebo Vy snad, jste napřed dotáhla partnera ( manžela ) na testy jestli nemá nějakou chorobu, než jste se s ním spustila. To by Vás asi pěkně kopl někam...