Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
SOS děvčata 😒 jak to tak vypadá, tak zvýšení teplot bylo jen kvůli nachlazení a ovulka nejspíš ze soboty na neděli. V sobotu 11:30 před ovu dle testů a v neděli 11:30 už zřejmě těsně po, přikládám foto 😉 teď otázka zní stačí když byl sex v sobotu kolem a oběda a pak ve stejný čas v neděli? Tento měsíc bude zřejmě jen testovací, ale budu to brát jako výzkum pro další snažení. Uvidíme co udělá teplota v dalších dnech. MS očekávám 1.2. tak uvidíme 🙄
Pozitivni ovulacni test je 12 az 48 hod.pred ovulkou,takze podle me bude ovulka zitra nebo az pozitri. Byt tebou zitra necham spermijky odpocinout a pojistim si sex jeste v utery 🙂 to ze mas dnes ovu pozitivni neni to, ze je ovulka dnes. Kdyztak si spermijky pockaji. Jak rikam mela bych sex jeste v utery 🙂
@nadrinka ahoj, přesně jak psala lory303, pozitivní ovu testy ti pouze řeknou, že se ovulace chystá v následujících 12-48 hodinách. Sex by měl proběhnout v den testu (z důvodu delší životnosti spermie) a pak kdykoliv v těch dalších 2 dnech🙂 později už to obvykle nemá smysl, vajíčko přežívá jen pár hodin..každopádně žádný z těch testíků mi nepřijde úplně pozitivní...nejsilnější je ale ten z 11:00 🙂 tak držím palce!!!
@petrysek181 A můžu se zeptat kolik ti je, že kvůli věku ti ho napsala dříve? Mě je 27 let. Já si myslím, že každé z nás se to jednou podaří, když to budeme nejmíň čekat 🙂 budu ti moc držet palce 🙂
@nadrinka já se vždy snažila dělat test ve stejný čas za stejných podmínek. Ve 14:00 jsem si naposled zašla na záchod a od té doby nic nepila. Test jsem dělala vždy mezi 16:00 - 17:00 a krásně se mi vykreslila ovulka. 🙂 Ono u těch testů totiž záleží i na koncentrovanosti moči. Když je málo tak jsou většinou čárečky slabší.
Pokud jsou spermie "zdravé" tak je velká šance, že se zadařilo.
@petrysek181 Dobré ranko!🌞 Tak jakpak proběhl víkend? Já v pátek po práci jela na to zpopelnění mého ušáčka, tím, že se pak musí čekat tak 2a půl hodiny, tak jsem si tam pročítala učebnici. Pak jsem jela nakoupit no a dojela jsem domů po 22:00 a než jsem zaparkovala tak bylo 23:00, jen jsem snědla něco málo na večeři, dala si sprchu a frčela do postele. Spala jsem skoro 12 hodin, ten minulý týden byl náročný, příteli se to zhoršilo, tak šel v pátek k doktorovi, tak mu předepsal zase další krém. Tak snad se to o něco zlepší a uvidíme, kdy ho budou operovat. Ještě tady dorazil na dovolenou jeden kamarád ze základky, tak jsme se v sobotu večer sešli a pokecali. Bylo to fajn, takové odreagování od toho všeho. No a v neděli jsem prala, žehlila a vařila a dělala úkoly. Absolutně nestíhám číst to všechno co nám zadají na víkend. A teď už zase do práce, ach jo. Snad ten týden rychle uteče a bude klidnější. A co ty? Jak se máš? Co teploty a snažení? Přeji ti hezký den a klidnější týden v práci.🙂
Díky moc za reakce holky 😘 dnes to ještě pojistime 🙂 s tou pravidelností to bylo díky práci a stěhování nemožné... Ale furt si říkám co se má stát, stane se 🙂 dnešní noc byla šílená, byla jsem vzhůru asi 15x za noc a teplota poskočila jen na 36,3 uvidíme jak to bude pokračovat🙂
Ahoj holky, nebyly jste někdy na krev kvůli HCG? Doktorka mě 18.1. poslala na krev kvůli HCG. 3-5 dnů předtím jsem trošku hnědě špinila. Nevím, kolik jednotek v krvi našli, ale výsledky byly negativní a dostala jsem vyvolávačku. Dneska je to 6. den a pořád nic, navíc je mi pořád chvilkama špatně od žaludku, což mi moc nedává smysl. Stalo se vám to některé? Jak rychle roste HCG v krvi a od kolik jednotek se označuje za pozitivní?
Ahojky holky,dneska jsem 26dc mam očekávat Ms tak uvudime
@pulguita ahoj uz sem si rikala co se deje ze nepises☺kralicka je mi lito ale bohužel je to zivot nepremyslis o dalsim usakovi?takze pritele nakonec ceka operace?chudak doufam ze to bude v pohode ja sem o vikendu odpocivala a v nedeli sem uklidila cely byt me porad drzi ty zada sem objednana na unor tak uvidim do Iskaru jedem znovu taky v unoru cekame jestli odejdou s ms i ty cysty jinak je mi fajn nad miminkem uz ani moc nepřemýšlím taky dobre vyčistí se mi hlava kdyz ma prijit tak prijde☺a co ty ty uz mas ms nebo cekas
@lory303 děkuji ja uz zacinam mit po sezóně 😁😁bude mi 38 let ale uvidíme ještě mame na snazeni nějaký cas nez to utnem☺
@petrysek181 jo táák ,ale čas pořád máš 🙂 nesmíš ztrácet naději 🙂 Asi je fakt nejlepší na to nemyslet, i když to jde někdy těžko.
@lory303 ze začátku sem to dost resila ale ted uz sem to z hlavy celkem vypustila☺taky držím palce☺
@nadrinka ja teda nevim ale pri cyklu 28dni je na ovulaci hodne pozde i kdyby si otehotnela mimi se nestaci zavrtat tohle je problem mas kratkou lutealni fazi ale mozna se ti cyklus hodne protahne treba az na 35dni a proto te ovulka treba jeste ceka
@petrysek181 Dobré ranko! No ten minulý týden to byl nářez. Doma mám ještě jednoho králíčka, je to samička a jmenuje se Berta🙂 Ale i když máš více zvířat, tak ti to toho cos ztratila nenahradí. Ale jak jsi řekla, to je život. Přítel jde v pátek na kontrolu, tak uvidíme. Vypadá to, že už to nemá v tak nateklé, ale myslím si, že operaci se nevyhne. Rozhodně si s těma zádama zajdi, to bude fajn. Kéž by ti ty cystu samy odešly. Moc budu držet palce, ať vám to v tom iskaru dobře dopadne. Jinak mi přišla MS v sobotu, ale s dost velkým zpožděním, protože měla přijít ve středu. Asi se zpozdila kvůli těm nervům. Cyklus trval 28 dní (to je moje maximum) a luterální fáze 16(max. Mívám 14 dní). MS byla dost silná, tak kdoví. Raději na to nemyslím. Minulý měsíc byl cyklus 25 dní a luterální fáze 13 dní. To zpoždění přičítám, těm nervům, protože jsme se snažili 1.1. a 2.1.a ovulka proběhla 4.1. Jako mohly by si spermijky počkat, ale nevím nevím. Když se nám nezdařilo při intenzivním snažení, tak jsem tento měsíc vůbec nečekala, že by z toho něco bylo. Kdoví jak dopadne přítel a kdoví kdy se budeme moci zase snažit.
@nadrinka Ahojky! Graf už ti neukazuje ovulaci, protože ti klesly teploty. Po ovulaci se musí držet nahoře, a když potom cca.kolem 15 DPO spadnou, tak přijde MS. Možná ti teplota takhle vyskočila, protože jsi byla nemocná. Třeba ovulka přijde později, nebo bude tento měsíc anovulační. Neboj, říká se že každá žena může mít občas anovulační cyklus. Rozhodně pokračuj v měření. Držím ti palce.
@pulguita ahoj ja prisla dneska z prace nějaká vyřízena kolegyne mi položila blbou otazku jestli nejsem těhotná ze mam nějaký ztrhany oblicej docela me i nastvala protože vypadám porad stejně a ona žádná princezna taky neni😁hlavně bezdetna a bez chlapa tak si asi leci mindrak☺ted si s pejskem schrupneme a bude zase fajn☺doufám ze pritel se z toho dostane a je mu lépe rozhodla sem se ze si začnu huntovat telo at nejsem na jare taková roztekla😁mimi nikde tak nemusím byt jeste i tlusta😀pekny den☺
@petrysek181 tak to jsme na tom podobně mě se taky ptala jedna kolegyně jestli nejsem těhotná 😂 no budu se sebou muset něco už udělat. Jinak holky byla jste některá na vyvolávačce? Mě jí doktor pichnul se středu a říkal 2-3 dny a sestra pak ještě upozorňovala ze to může trvat az týden. A dneska je to týden a porad nic. Tak jestli mám plašit a zítra tam volat nebo ještě počkat.
Holky moje, tak jsem dnes byla u Dr. Jsem nadšená z jejího přístupu 🙂 je ochotna moji situaci řešit ihned. Ještě dnes našla folikul 26mm, pichla mi pregnyl, takže máme před sebou 3 dny snažení a od pátku budu zobat 10 dní Gynprodyl abychom prodloužili luteální fázi 🙂 držte prosím palečky 😍
@petrysek181 To si tak nesmíš brát. Lidi jsou někdy blbý. Až otěhotníš, tak jí sklapne🙂 Ty si hezky odpočiň, nebo si zacvič a hned příjdeš na jiné myšlenky a budeš se cítit lépe 🙂 Musíme na sobě zapracovat, ať jsme fit jak zvenku tak zevnitř🙂 Příteli se ulevilo a dokonce mi říkal, že by si i troufl tento týden na nějaké snaženíčko 🙂 Já bych raději se snažením počkala, hlavně kvůli tomu že není 100% OK a taky kvůli tomu mému kurzu. Co kdybych otěhotněla a bylo by mi špatně.. to bych nezvládla....celý den v trapu od rána a až do 22:30 Ty 2 měsíce mě nezabijou a třeba po to po téhle přestávce pak půjde rychleji🙂 pěkný večer🙂
@lucije11 někteří lidi jsou na ranu😀

@lory303 a snažíme se dohromady nejaky 10mesicu