icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

karin1712
23. zář 2017

@petrysek181 moc gratuluju k chlapečkovi

petrysek181
23. zář 2017

Holky moc vam dekuji😍za podporu

lucije11
24. zář 2017

@petrysek181 gratuluji a užívejte si ten váš poklad. Hlavně ať hezky roste😉

tess_77
26. zář 2017

@petrysek181 moc gratuluju! 👍 ať malej roste jako z vody a ať se silnej jako hora!! ❤😘 někdy nám sem pošli fotečku kocourka malého 👶 😍

petrysek181
26. zář 2017

Ahoj holky moc dekuji za gratulace a posilam vam moji malou lasku❤zitra jdeme domu🤗🤗🤗

janajens
26. zář 2017

@petrysek181 juu ten je nadhernej a tech vlasku

biedronca
27. zář 2017

HOLKY !!
9- 10 DPO by uz mohl být aspon duch na na TT ne?, teda kdyby nahodou se zadařilo? ... Mě 3 dny bolí podbřišek, že to mam dostat. Dnes , max zítra dorazí mrcha... jsem 32 DC. OVU byla 23 DC. MS má dojít kazdym dnem..

petrysek181
27. zář 2017

@janajens no haro ma po tatkovi😁😁

pulguita
27. zář 2017

@petrysek181 Dobré ranko! To to je krásný ježeček! 😍 A jaké má krásné kukadla 🙂 Takže teď je víc podobný na tatínka? 🙂 To je prima, že už dneska jdete domů. Doma vás budou všichni čekat a kdoví co na malého řekne váš čtyřnohý čumáček 🙂 Krásný den rodinko! 🙂

janajens
27. zář 2017

@biedronca ja mela Ducha 8dpo zalezi jak kdo a kdy byla presne ovu ja to mela zjistenw podle teploty a testu drzim palecky

kacasa
27. zář 2017

@biedronca ja 10DPO nic a 11DPO duch..teda slabá čárka..14DPO už výrazná

petrysek181
27. zář 2017

@pulguita nevim ale kolegynka z pokoje rikala ze je podobny ke me😀😀😀uvidime jak se vylize kulisek hlavne ze je vse v poradku a ted uz bude fajn uzijeme si posledni dny s tatkou a pak je to jen na nas

pulguita
27. zář 2017

@petrysek181 Takhle malincí se rychle mění ze dne na den. To je super, že se ti podobá. Mi se moc líbí jak se miminka a vůbec děti takhle rodičům podobají😍 Hlavně ať je zdravý a hezky vám roste. Uživejte si tatínka co můžete. Doma je doma, uvidíš že to všechno hezky zvládnete 🙂 Hlavně se snaž odpočívat! Opatruj se! 🙂

neria55
27. zář 2017

@biedronca já měla sotva viditelného ducha 11dpo (viděla jsem ho jen já) a 13dpo až pěknou čárku.... U každého je to individuální

moncach
27. zář 2017

Ahojky, cykly mám vždy stejné,+/- 1den. Akorát ne vždy je ovu. No a včera se na ovu testu objevily //,tak jsme na to s přítelem skočily😊. Dostat to mám za 13 dní (doufám že to nedostanu),tak se chci zeptat kdy je nej udělat těhu test, spíš teda kdy co nejdříve zjistím co a jak?
Předem moc díky za odpověď😉

llenka_li
27. zář 2017

Já 9dpo ;)

moncach
27. zář 2017

@llenka_li díky 😊😉zkusím a uvidím. Snad to vyjde

llenka_li
27. zář 2017

@moncach drzim palce 😉

kacasa
27. zář 2017

@moncach 11dpo

petrysek181
27. zář 2017

@pulguita tak uz to zacina trapi nas prdiky ale jinak je zlatej budu muset jeste dokoupit mensi oblecku protoze je nam vse velke😀😀😀pocitala sem s miminkem jako byl Kuba🙂dneska snad neco naspim za tu dobu v porodnici nic moc tak 2h za noc ted uz budu ve svem

pulguita
28. zář 2017

@petrysek181 Dobré ranko! Tak snad byla vaše první noc doma lepší než v porodnici a mohla jsi spát o něco déle, i když než si zvyknete a zavede se nějaký režim, tak to chvilku potrvá. Blbeček malinký, přeji ať ho ty prdíky trápí co nejdéle. A má cenu kupovat malé oblečení? Já si myslím, že ti z toho hned vyroste, i když úplně ti rozumím, že máš chuť se vyřádit a koupit věcičky, protože je tolik krásného oblečení pro ty miminka🙂
Krásný čtvrtek! 🙂

petrysek181
28. zář 2017

@pulguita ahoj tak do 3h sem probdela noc v pul pate sem uz vylezla a maly ted od tech pul pate chrape jako zabity🙂no ted to bude narocnejsi ale nejak to zvladneme prvni tydny jsou narocne dneska se vydame na prochazku ma byt pekne

llenka_li
28. zář 2017

@petrysek181 kolik maly vážil? Furt zvazuju, jestli vzít něco málo i 50 nebo ne....

llenka_li
28. zář 2017

@petrysek181 už to čtu 😁

pulguita
28. zář 2017

@petrysek181 No teda!😵 No ty první týdny jsou fakt náročné. Drž se a moc držím palce ať se to brzy srovná. Snaž se spát když ti usne😴 I když se to lehce řekne a hůř dělá viď? Hezky si užijte procházku. Tady je taky hezky a na to že je už konec září je pořád celkem teplo 🙂

petrysek181
28. zář 2017

@llenka_li no je lepsi i mensi tak 56-58 me to zaskocilo prvni syn od narozeni nosil 62😁

petrysek181
28. zář 2017

@pulguita tak mame po dlouhe prochazce dneska je tu krasne tak jsme toho vyuzili az na ty moje nohy mam je jako konve jinak vse v pohode maly je zlaty🙂zitra rano jdeme na kontrolu k dr

pulguita
28. zář 2017

@petrysek181 To je prima, že je malý tak hodný! 🙂 Držím palce, ať je kontrola v pořádku. Jak se cítíš ty? Hojí se ti to? Kdy ti vytáhnou stehy? Snad tě to moc nebolí. Moc se opatruj!😘

petrysek181
28. zář 2017

@pulguita stehy mam vstrebavaci a jizva zacina svedet nohy snad pomalu opadavaji ale jinak se citim fajn az na spani porad maleho kontroluju tak spim tak 3h denne uz tyden😀posilam ti fotku z prochazky🙂

pulguita
28. zář 2017

@petrysek181 No ten je nádherný😍 Jak krásně spinká 🙂 Tak to je prima, že se cítíš fajn. Já jsem na tohle poseroutka a mám strach, že bych to pooperační zotavení nedala. Snad se ti to spaní zlepší, i když já bych se na něj taky dívala pořád jak na svatý obrázek. Je sladký! 😍 ❤

Strana