Krvácení v ranném těhotenství, dopadlo vše dobře?
Je tu někdo, kdo v začátku těhotenství krvácel a vše dopadlo dobře?V pátek jsem si udělala 3 testy,byly pozitivní, v sobotu také byly pozitivní, dnes jsem začala krvácet, šla jsem k doktorovi, v děloze viděl jen vysokou sliznici, ve čtvrtek mám jít na krev a v pátek znovu na ultrazvuk. Mám strach jít jen na wc..Břicho mě bolí jako když to mám dostat, jen trochu méně....
@medulinek no me to zaclo popadu, nic extremniho, normalne jsem zakopla na chodniku a rozbila si koleno, tak dodnes nevim, jestli to souviselo. Mozna se spis tim otresem utrhnul. Navic jsem chodila vzdycky hnedka na ambulanci na kontolu a kolikrat mi rekli, ze uz to bude dobry, ze uz odkrvacel celej a pak to tam bylo zas...takze se to muselo tvorit v prubehu nove. Taky jsem mela dost modrinaty nohy, tak mi prijde, zecelkove jsem mela nejak slabe zily nebo co.
Já jsem to měla podobně měla jsem zpoždění 3 den a slabý byl i test uz jsem se těšila, že jsem těhotná a další den jsem to dostala ale jen jeden den bylo silnější krvácení a pak spineni to tak dva dny víc ne. Doktor mi řekl že tam nic není a že kdybych byla těhotná tak že tam uz neco vidět půjde dle něj zamlkle těhotensti.Měsíc na to jsem otehotnela ale ve 13tt jsem skoncila s krvacenim v nemocnici. Od te doby jsem byla na paragrafu z důvodu potratu.Naštěstí vše dobře dopadlo ale celé těhotenství jsem opravdu prolezela jelikož vetsi zátěž pro me znamenala další a větší krvácení.
@1306 Snaz se myslet pozitivne,ja třeba u zamkleho tehotenstvi nekrvácela vůbec a musela jsem na revizi.Nezbyva nic nez počkat,preji hodne stesti a pevne nervy.Drz se
@1306 Dej vědět, jak jsi dopadla, hodně štěstí. 🍀
Dnes jsem byla na krvi, ale myslim, ze to bylo uplne zbytecny, krvacim opravdu hodne a uz nemam ani natekly a citlivy prsa. Myslite si, ze mam pravo na to rict, ze nechci na revizi?Ze to muze ze me odejit samo?Vim,jaky jsem mela po revizi v lete problemy...
Ja myslim,ze když krvácíte tak to odejde samo ale tohle bych resila s lekarem
Tak Hcg mam 343 a na ultrazvuku stale nic videt není...v pondeli jdu znovu na krev i na ultrazvuk...pry ale kdyz to nevyjde, tak na revizi nemusim. Nevim, co si o tom mam myslet.
@1306 Ono muze byt ještě brzo tak ani nic byt videt ještě chvili nemusi
Dr rikal, ze jakmile v pondeli nebude Hcg kolem 1000, tak je to jasne, ze to nevyslo. Ja uz sem s tim ale smirena, nechci si delat iluze a ani nebudu. Krvacim opravdu hodne, sice me nic neboli, ale proste i tak uz jsem se s tim smirila. Jen se modlim, aby to nebylo mimodelozni...
@1306 pokud krvácíš, a opravdu to nevyšlo, doktor tě může sledovat, budeš chodit třeba co druhý den na kontrolu.. v příroda by to měla zařídit.. Kdyby se to doktorovi nezdálo, revize se může provést i za pár dní..
Tak bohužel to nedopadlo, pocitala jsem s tim, ale stejne..Od ctvrtka (hcg 354)do dneska se Hcg zvysilo jen na 540 a v deloze nic videt neni, podle dr to na mimodelozni nevypada, nikde nic nevidi, vse jak ma byt,sliznice 4mm,takze jako po ms...jen me desi,ze i kdyz nemusim na revizi, dr mi doporucil 2 mesice pockat, nez se znovu zacnem znazit?Opravdu musim cekat 2 mesice????Bude mi 28...Partnerovi 40.....Poradte....☹
@1306 No me po revizi,rekli ze mam počkat jednu ms ,kamarádce po samovolnem potratu rekli,ze se,muze snazit hned.
@1306 Drz se,ted by se mohlo znovu zadarit okamzite
@1306 zajimave, ze i kdyz ti stoupa hcg, ze ti revizi nedoporucil. Kdyby klesala, tak to chapu, ale u stoupajici...s tim jsem se nesetkala. Ale uvidis.
Co se tyka snazeni, zalezi na psychice a tvem zdravi. Doporucuje se pockat, aby se deloha dobre obnovila a pokud by to vyslo "napoprve", aby se mimi dobre zavrtalo a uchytlo. Ale je to ruzne. Znam pripady, kdy necekali a vyslo to napoprve a vse v poradku, pripady, kdy necekali a vyslo to az za pulrok. Ja bych se snazila, az bych vedela, ze je vse v poradku a mam hcg na 0. Pokud budes mit vyssi, stejne by se telo chovalo, jako kdybys byla tehu a nemuselo by to vyjit. Osobne bych jeste jednu ms pockala, ale je tu na tobe.
Ve čtvrtek jdu znovu na krev, taky me to trochu znepokojuje,ze hodnoty se zvysily,ale dr rikal,ze veri,ze ve ctvrtek uz klesnou..Ja tomu taky moc nerozumim, kor kdyz dnes je to tyden, co krvacim,sice dnesni den uz min,ale stale to trva..Asi proste pockam, nez prijde alespon prvni ms a pak to necham na prirode..Dr rikal,ze by mi v kvetnu nasadil neco na podporu tvorby zluteho teliska,ze Clostybegit, krery mi napsal predtim, nez jsem otehotnela, nemam vubec brat, protoze je evidentni,ze v ovulaci chyba nebude,jen ji nemam v pulce cyklu (byla jsem 12DC na ulz a rekl mi,ze ovulka zrejme neprobrhla,ale ja v tu chvili byla uz tehotna)..Tak jsem zvedava, co se bude dit, psychicky jsem na tom urcite lepe, musim preci pevne verit,ze se zadari 🙂
@1306 nám doktor doporučil snažit se za tři měsíce. Když jsem se ho ptala proč ne dřív, odvětil, že posledních deset let se to tak doporučovalo, aby se všechno stihlo zahojit, apod. Řekla jsem mu, že se asi budu cítit fit dříve a on na to, že nějaký posledního výzkum zase říká, že je to vcelku jedno, kdy se začne, že ta délka čekání nemá nejspíš na nic vliv.
No, to jsem chtěla slyšet 😎 Zrovna se dostavila první ms, pak se začneme snažit 🙏
@kokoska321 A tobě se stalo co?Nějak se nemůžu dohledat odpovědi. Tak to je dobře, já počkám na první ms, stále zatím krvácím a pak to prostě necháme na přírodě, uvidíme, jak brzy se zadaří...
@1306 No, stalo se mi to, co tobě 🙂 v 5tt. Bez nějaké zjevného důvodu... jinak bychom měli být oba zdraví.
@kokoska321 A jak dlouho jste se o mimco snazili?A mas uz nejake deti?My se proste zacneme snazit hned.
@kokoska321 už to vidím, rok a půl...tak mi se snažili pred prvnim potratem 13 mesicu, v srpnu jsem byla na revizi, pak do listopadu jsem mela problemy,nedostala jsem ms a pak se tedy zadarilo za 4 mesice..snad to nebude dlouho trvat a po treti to vse dopadne dobre..
Hcg stouplo na 503,mám strach, co bude dál....☹ Za co mě kdo trestá...Já nechci pod kudlu...☹
@1306 Určitě to bude zase v pohodě, dej tomu čas... nejhorší je to čekání, člověk by se chtěl snažit hned.. to znám 🙂 Mám po první ms, na tu jsem chtěla počkat.. měla jsem ještě před ms mykózu, a přece jen, ať se tělo vyčistí a co tam nepatří, ať jde ven.. takže teď se konečně začínáme opět snažit 🙂. Jak jsi dopadla?
@kokoska321 Dopadla jsem blbě...Hodnoty pomalu stoupají, dnes jsem ráno byla opět na krvi, ve 2 odpoledne si mám volat, pokud zase stoupnou, tak jdu rovnou do nemocnice na laparoskopii, aby zjistili, kde to roste...Na ultrazvuku nic vidět není, ani v děloze, ani na vaječnícíh...Prostě tomu nerozumím ☹
Zitra jdu na laparoskopii...jen netusim, jak mam byt v pohode,kdyz ani nevim,kde to ve me roste...To se probudim z narkozy a uz nebudu mit jeden vejcovod?Nebo na co mam v tu chvili myslet?A kdyby to bylo ve vejcovodu, nebylo by to uz videt na ultrazvuku?Tak proc tam sakra nic nevidi??????
@1306 já měla poprvé hcg taky okolo 500 jednotek a nemohli to nikde najít a do toho jsem špinila takže nevěděli jestli se to už potratilo nebo co.Prvně mě udělali revizi ,ale hcg skoro vůbec nekleslo, tak se čekalo kde se to objeví a p pár dnech už to viděli ve vejcovodu. Ono je to bohužel tak malinký,tím spíš pokud to neprosperuje (neroste) že opravdu mají problém to vidět. Většinou se to uchytí ve vejcovodu a ten pak odebírají.
@1306

@medulinek natěstí ano, můj gynekolog i primář (velký fešák) 🙂 jsou naštěstí rozumní. Ale zdůraznila jsem jim, že to chci nechat na přírodě. I když chápu, že jindy je revize nezbytná. Bylo to i moje alibi, asi bych to celé prořvala.
Třeba můj gynekolog by mě potom nechal celé šestinedělí doma, je rozumný, ale toto mi přijde celkem extrém. Po třech týdnech jsem se nechala uschopnit, už jsem se těšila na lidi a do práce.. ale ten první týden doma opravdu bodnul. Jak fyzicky, tak psychicky...