Mohu být těhotná?
Dobrý den,
Snažíme se o miminko 🙂 Začali jsme se snažit nedávno, jenže po pár dnech jsem začala špinit růžovým výtokem asi cca 4-5dní... Začalo to 6.6.2014 a poslední čtyři dny mi je od rána po celý den na zvracení... Tři noci za sebou se budím několikrát v noci.... Dokonce od včera si měřím bazální teplotu 🙂
Naměřila jsem včera ráno 36,9 a dneska ráno 37,1.... Jenže s tím moc zkušenosti nemám.... Tak pořádně popravdě nevím, jestli mohu být těhotná 🙂
Jinak cítím jako kdyby jsem byla nafouknutá , a občas cítím menší popichování v pravém vaječníku... Pořád mám potřebu chodit na záchod na malou a sucho v ústech , takže se snažím co nejvíce dodržovat pitný režim 🙂
Samozřejmě jsem si zkoušela dělat test, ale vyšlo mi , že těhotná nejsem...
Nemáte někdo podobné zkušenosti ? Nebo nemohl by mi někdo říct, alespoň svůj názor ? 🙂
Děkuji 🙂
@simca190 asi moc honíš levou rukou :D
jak ee muzu registrovat na www.womanzone.cz nejde mi to ☹
@nynus Nynus, normálně najedeš na kalendář, kde se ti ukáže celý rok, najedeš na květen, na datum , kdy jsi měla poslední MS a tam si to zadáš, daný den uvedeš MS, zkus to trošku prostudovat není to těžké, ale graf se ti ukazuje a zadává přes kalendář, tam uvádíš všechny dané info.... teplotu, sex, MS, hleny atd.... a pak se ti to promítne do grafu, když si ho tam hodíš... zkus to, kdyby něco tak se ptej.
@hania2401 Co se týče registrace, tak nevím, už jsem tam přihlášena nastálo, ale určo to není těžké...
Ahojky holky, mám takový dotaz, už třetí den mám zvýšenou teplotu, dneska ráno v podpaží ještě než jsem vstala tak 36,5 a po chvilce jsem to zkoušela znovu v puse a 36,9, dneska mi má přijít ms, dělala jsem si ráno test a negativní, je možné, že bych byla těhu? Musím říct,že mám krapet kašel, tak jestli ta teplota není z toho.
@niky6784 ahoj, bazální teplota se měří v puse a nebo pochvě každé ráno, z podpaží se nemá měřit 🙂 A musíš jí měřit vice dní za sebou, aby z toho šlo něco vydedukovat 🙂)
@dasenka888 děkuji, tak to asi nemusí nic znamenat...no jinak ještě jsem zkoumala čípek a je dole a otevřený, dneska to mám dostat, takže to asi mršká dojde...když ne zkusím testnout znova ráno 🙂 ale při prvním těhu se mě čárky objevily hned v den očekáváané MS 🙂
@bubikata ty jo to ja fakt netusim nejsem takovej znalec 😀 teprve se zaucuji 🙂 rada bych poradila ale sem prikladem ze celej rok mam MS previdelnou e ted uz cekam 23 dni a stale ms nikde a sama nevim co to je ja si myslim ze mam anovalucni cyklus to se stava nekdy ze se cela ms a ovu posune protze mesicky furt nikde a tehu taky tak nevim no
@niky6784 já ho takhle mám tak deset dvanáct dní dole a otevřený a dneska mám zpoždění 4dny 🙂
@dasenka888 a test sis dělala?..já jo, v pátek, nic, v neděli nic, dneska nic...já mam tu zvýšenou teplotu asi z toho vedra a toho nachlazení si myslím...a už mě pobolívá břicho, takže MS asi dojde
@dasenka888 tak miporodila spoluzackq... Ma Lauru.. 50cm 3670g
Muzu jen tise zavidet 😉 ☹
@simca190 taky se dočkáme uvidis 🙂)
Holciny kdo uz mate mimco nebo cekate.... Nevsimla jste si nektera ze vam lehce napuchlo okoli kolem bradavky a kdyz jste zmackla prso tak se tam podel kraje objevila zilka? Nikdy sem si nevsimla ze bych to tak mela.
. Az ted 🙂
@niky6784 ve čtvrtek se chystam na vyvolávačku 🙂
@dasenka888 no mě ted chytly takový křeče, že asi padnu...tak snad už se ta mrcha rozjede 😕
@niky6784 no já je mám taky né teda nějak velký, ale mám 🙂
@dasenka888 tak třeba nebude vyvolávačka ani potřeba 🙂
@niky6784 kéž by :D ale vzhledem k tomu, že dneska to zase nevidím a zítra taky mrcha nedorazí podle mě, tak čtvrtek to jisti 🙂
@dasenka888 tak třeba dojde 🙂 já byla na vyvolávačce jednou a pak jsem to měla strašně silny :(..no já doufám, že mě dojde normálně, když už se pomalu plazím po zemi :D
@niky6784 to máš zajímavé plazici příznaky :D :D no já spíš potřebuji co nejdříve vychytat tu ovulaci :D proto ta vyvolávačka 🙂
@dasenka888 tak to jo 🙂 já tady tyhle věci moc právě neovládám, poprvé jsem otěhotněla úplně neplánovaně, prostě náhoda...no a ted teda sice beru prášky,ale jak se říká nic není 100% ....snažit se začneme až po dovči asi 🙂 jak dlouho se snažíte vy? 🙂
@niky6784 dva měsíce 🙂 a je to spíš protože mě to v práci začíná s... :D a hlavně se na to i cejtim, tak jsme si oba řekli, že chceme 🙂 Hlavně u moji kolegyně z práce, je každá těhotná svině apod... Jen protože ten její s ní po šesti letech nechce děti... :/ A už mě nebaví to poslouchat jak budu tak jdu hnedka na rizikový... 🙂

@dasenka888 to ja mam vse stejne jen to jedno je takovy napuchly 😀 a na male zatlaceni to boli jak namozene svalstvo 😀