Mohu být těhotná?
Dobrý den,
Snažíme se o miminko 🙂 Začali jsme se snažit nedávno, jenže po pár dnech jsem začala špinit růžovým výtokem asi cca 4-5dní... Začalo to 6.6.2014 a poslední čtyři dny mi je od rána po celý den na zvracení... Tři noci za sebou se budím několikrát v noci.... Dokonce od včera si měřím bazální teplotu 🙂
Naměřila jsem včera ráno 36,9 a dneska ráno 37,1.... Jenže s tím moc zkušenosti nemám.... Tak pořádně popravdě nevím, jestli mohu být těhotná 🙂
Jinak cítím jako kdyby jsem byla nafouknutá , a občas cítím menší popichování v pravém vaječníku... Pořád mám potřebu chodit na záchod na malou a sucho v ústech , takže se snažím co nejvíce dodržovat pitný režim 🙂
Samozřejmě jsem si zkoušela dělat test, ale vyšlo mi , že těhotná nejsem...
Nemáte někdo podobné zkušenosti ? Nebo nemohl by mi někdo říct, alespoň svůj názor ? 🙂
Děkuji 🙂
@niky6784 taky se cítím nejdříve spíše na dítě a pak nějaká svatba 🙂) A už aby se zadařilo 🙂 Mám okolo sebe dost kamarádek, které nemohou po třicítce otěhotnět, tak i toho se dost bojím proto jsme si řekli že ve 24 letech ideální čas 🙂 Doufám, že Ti to vyjde 🙂) tak jako nám všem tady 🙂)
@dasenka888 tak ve 24 to určo půjde jedna báseň 😉 důležitý je na to moc nemyslet a prostě si užívat 😀 a ono to přijde...děkuji, snad se nám taky pak zadaří a vše bude v pořádku, co mám kamosky tak všechny rodily kolem té 30-ky a dobrý 🙂 ale dýl bych fakt nečekala...takový ty první porody v 35 nejsou nic dobrýho, si myslím 😕
Tak me bolej prsa pekne... Ale vidime do ctyrdnu bych to mela dostat... Kddyz ne tak jsem tehule 😉 😅 😅
@simca190 držím palce 🙂) já dneska Heřmankuju , abych to zítra dostala, tak snad :D
@dasenka888 snad to vyjde 🙂
@dasenka888 to ja mam taky psika to bylo taky moje prvni mimi ale zustal bohuzel v cr
@nynus to bych asi nedala 🙂 Nedávno jsem o jednoho přišla, nejspíše otrava :(

@dasenka888 ty jo, tak to máš kolegyni pěknou kravku :o no u mě první těhu nedopadlo dobře, takže jsme si dali trošku odpočinku a po dovči bych chtěla vysadit a když se zadaří tak se zadaří, sice plánujeme na příští léto svatbu, ale pro mě je ted prioritní mimčo, protože už mi bylo 30 a čas letí :(