Mohu být těhotná?
Dobrý den,
Snažíme se o miminko 🙂 Začali jsme se snažit nedávno, jenže po pár dnech jsem začala špinit růžovým výtokem asi cca 4-5dní... Začalo to 6.6.2014 a poslední čtyři dny mi je od rána po celý den na zvracení... Tři noci za sebou se budím několikrát v noci.... Dokonce od včera si měřím bazální teplotu 🙂
Naměřila jsem včera ráno 36,9 a dneska ráno 37,1.... Jenže s tím moc zkušenosti nemám.... Tak pořádně popravdě nevím, jestli mohu být těhotná 🙂
Jinak cítím jako kdyby jsem byla nafouknutá , a občas cítím menší popichování v pravém vaječníku... Pořád mám potřebu chodit na záchod na malou a sucho v ústech , takže se snažím co nejvíce dodržovat pitný režim 🙂
Samozřejmě jsem si zkoušela dělat test, ale vyšlo mi , že těhotná nejsem...
Nemáte někdo podobné zkušenosti ? Nebo nemohl by mi někdo říct, alespoň svůj názor ? 🙂
Děkuji 🙂
@lencak80 a co brufen ? Mě teda pomáhá nejvíc ataralgin 🙂
no já jedu na algifenu... ale jen pokud už to nede jinak, ta bolest se dá, ale mě vadí, že je mi celkově blbě....jak nějaká troska... zítra snad už bude fajn...
@lencak80 to mě dneska popichuje na levé straně pupiku a extrém :D a na menstruaci se také netěším... Jinak čípek měkne, tak buďto bude ovulace nebo menstruace :D
@lencak80 to mě dneska popichuje na levé straně pupiku a extrém :D a na menstruaci se také netěším... Jinak čípek měkne, tak buďto bude ovulace nebo menstruace :D Ale podle hlenu ovulace 🙂) a dneska mě i píchá pravé prso 🙂
@mysackovi zkoušej pořád ovu testy 🙂 jinak co gynex a jeřáb ?
@dasenka888 jj budu...zítra si mám volat pro výsledky z krve, tak jsem zvědavá co mi řeknou....doufám, že jen dobré zprávy....v lékárně mi doporučila počkat až se dostaví ms a pak nasadit....teď jsme ještě koupila mamavit 🙂
@mysackovi ten jsem taky zobala, ale pak mi přišlo, že k tomu že nejsem mi to neprospívá... Tak jsem přestala zobat... Sice je určený na užívání před otěhotněním 🙂 ale pro mě bylo lepší ho zatim nebrat 🙂 Než jsem vychytala kdy ho užívat aby mi nebylo po něm nevolno byl taky pěkný boj :D
@dasenka888 to ti bylo blbě po tom mamavitu?....já ho užívám teprv týden.....tak jsem zvědavá 🙂 a kdy je lepší užívat?
@dasenka888 ja si ho beru vetsinou v poledne...a je mi trochu divne druhy den...tak jako bych byla po flamu tak nevim.....kez by se nsm brzy zadarilo a mohli se bavir o lepsich a prijemnejsich vecech 😉
@nynus kdybys byla teplota se zvyšuje a je kolem 37... To přijde 🙂)
@dasenka888 a to je i po dobu tehotenstvi ,zajimalo by jestli nekdo meril i pri tehu treba pvni mesic,zda meli stale teplotu nad 37 nebo kolisala,da se tu nekde neco vyhledat treba grafy holke co merili i pri tehu 😎
@nynus jojo kolísala jim prvni čtyři dny po oplodnění okolo 39,8 a 39,9 a pak se zvyšovala na 37 a výše co jsem viděla grafy 🙂)
@nynus hih ...to byl překlep...mělo to být ,,Plavu" ....to je ta moje závislost, jsme psala z telefonu 😀
tak jsem volala na výsledky a dobrý....jak jsem šla z poslední návštěvy rozhozená a negativně naladěná, tak teď je to lepší....krevní výsledky dobrý....mám na hraně jen mužský hormon, což je prej šance, že budu mít jednou chlapečka 🙂... takže bych mohla i otěhotnět....jupííí 🙂...kdyby se nepovedlo do 3 měsíců, mám přijít...ale říkal že by se to mohlo podařit...obzvlášť když beru teď ten utrogestan.....jinak si snad všichni o mě myslí, že jsem těhotná 😀 ....je fakt že jsme teď docela přibrala a roste mi břucho a má těhu příznaky....ale nechci si to radši připouštět abych nebyla zklamaná 🙂
@mysackovi kdybys byla už by Ti to z výsledků hlásily 🙂 Jednou to přijde 🙂 A asi to ani nebude tak dlouho trvat, ale chce to čas 🙂
Mě asi fakt startuje ovulace 🙂) hlen i čípek na to je 🙂) a dneska mě festově pichá levá strana 🙂. http://m.womenzone.cz/uzivatelka/Dasenka888?c=-...
@dasenka888 jj máš pravdu....já jsem hrozná....vždy jsem až moc optimistická a pak jsem zklamaná....ale přeci jen si říkám, že jsou vyjimky atd...známé to na začátku ani z krve nepoznali :-/
hlavní je, že jsem plodná....to je teď nejduležitější 🙂
@mysackovi souhlasim 🙂 dej tomu čas 🙂). Bude všechno jen si všichni musíme počkat 🙂
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Nynus/grafy?... holky nevim nevim ale ovu asi nebyla mela sem to uz dostat dnes a nic no je to na pytel sice mi to krasne vyskocilo jenze mam problem se zubem s osmickou otekla dasen takze to bude asi kuli tomu tak ja nevim
@nynus Uvidíš, jestli se ty teploty budou držet nahoře i dál, nebo spadnou...
@dasenka888 A co teplota, zvedla se?
@werumka včera se výrazně zvedla, ale dneska klesla, jenže jsem vstavala k psovi bylo mu zle ve dvě hodiny ráno a pak ve čtyři, tak asi možná i to k teplotě nepřidalo... http://m.womenzone.cz/uzivatelka/Dasenka888?c=-... jinak mám mít za pět dni menstruaci a čípek je uzavřený... A docela dost tvrdý... Včera jsem měla mravenčení v prsou , ale to asi na těhotenství nevypadá... Běh na dlouhou trať to rozhodně bude 🙂

tak já dnes trpím jak pes, proč mi musí být vždy tak mizerně první den MS... fakt hnus.... bolest zad, celkově hnus....