Mohu být těhotná?

kraskavnesnazich
1. črc 2019

Ahoj holky... Nečekala jsem, že někdy budu psát na nějaké forum ohledně těhotenství... Navíc vím, že mi žádná z vás neřekne jak to se mnou přesně je, ale tak asi to všechny znáte, když chcete vědět jak to měly ostatní holky... No takže 2. června jsem měla pohlavní styk, pak 8.června menstruaci a od 19.června nespíš začátek plodných dnů. Neměřím žádnou teplotu, nedělám testy, poznám to jen podle bolesti v podbřišku na právé straně a podle aplikace v telefonu. 28 a 29.června jsem najednou měla narůžovělý výtok a včera tedy 30.června už jsem slabě krvácela. Nkdy se mi toto nestalo, ale četla jsem, že to může být i těhotenství... Ale menstruaci jsem měla a ovulaci jsem asi také cítila... Tak netuším. Měla jste to některá takhle? Jaké jsou vaše zkušenosti? Další menstruaci mám mít 8.7. Moc vám děkuji :*

jitka_cv
1. črc 2019

Zkus těhotenský test.

jaja01k
1. črc 2019

Udělej si test. Kdybys otěhotněla ze styku 2. června, už by to ukázal.

kraskavnesnazich
autor
1. črc 2019

Test si samozřejmě udělám, jen jsem spíš chtěla vědět jestli je to vůbec možné... Je možné otěhotnět v době kdy vůbec nemám mít ovulaci a vlastně mám 6 dní před menstruací, kterou pak úplně normálně dostanu. Chtěla jsem vědět jestli máte některá podobnou zkušenost a pokud to pak nebylo těhotenství, čím je to slabé krvácení způsobeno, když jsem za celý život toto mimo cyklus neměla.

elzab
2. črc 2019

@kraskavnesnazich dělala sis ten test? Ano je možné otěhotnět před ms a ms může normálně proběhnout. Teoreticky - vajíčko může do dělohy putovat klidně 7 dní. K UHNÍZDĚNÍ, které trvá taky nějakou dobu (nejsem si jistá, ale myslím že trvá 40 hodin) než začne produkovat Hcg-které zabrání MS - dochází mezi 5-10 dnem. Takže oplodněné vajíčko mohlo být ve vejcovodu v době ms a uhnízdit se po ms (pokud se tedy neodloučilo hodně sliznice - někdo to vnímá jako krevní sraženiny).

kizii
2. črc 2019

Udelej test a dej vedet 🙂

zuzlinka30
2. črc 2019

Ahoj holky, tak já už 7 dní pozoruji bolest prsou,boli mě podbrisek a celkově jsem přibrala holky co mě znají tak si vsimaji že mám natekle prsa ovulka byla 21.6 MS má přijít 4.7. Dokonce jsem zvracela, teď mám spíš jen pocit na zvraceni, test jsem Teda zkoušela i dneska ale je negativní. Co myslíte?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru