Mohu být těhotná?
Zdravím, potřebuji nutně poradit, 26.5 mi skončila menstruace a 28.5 jsem měla nechráněný pohlavní styk (vím, že to byla hloupost). 15.6 jsem byla na gynekologii na preventivní prohlídce, kde mi dělala i ultrazvuk. 19.6 jsem dostala menstruaci a nasadila první hormonální antikoncepci. Byla jsem přesvědčena, že nejsem těhotná, ale před dvěma dny jsem dostala opravdu velmi silné křeče do zad a podbřišku a střední části hrudníku. Dostavila se také teplota, průjem a pocit na zvracení. Jela jsem na pohotovost, udělali mi nějaké testy, včetně několika ultrazvuků a poslali mě i na gynekologii, kde mi rovněž udělali ultrazvuk (vnitřní i vnější) a také dělali odběry krve a rozbor moči. Ptali se mě jestli mohu být těhotná, tak jsem řekla že asi ne a více se tím nezaobírali. Další menstruaci mám dostat zítra a dnes jsem začala špinit (slabý růžový výtok). Je možné těhotenství? Myslíte, že by to na ultrazvuku, nebo z těch vyšetření v nemocnici poznali?
Těhotenství v takhle rané fázi z normálního utz by asi nepoznali, to by museli dělat vaginální. Ale z toho popisu bych vsadila boty, že nejsi těhotná. To vše může být reakce na první nasazení antikoncepce.
Děkuji mockrát.
@verunkakleinova To se ptáš vážně?
@mimi1004 Ano
@verunkakleinova a co návod, ten u toho testu nebyl? Podle něj by si totiž zjistila, že těhotná jsi.
@te_reza každý člověk se může zeptat když si není jistej i když tam je návod
@verunkakleinova zašla bych si k očnímu
@verunkakleinova 🙈 čemu na tom nerozumíš? Je tam mínus...logicky negativní 🤦🏻♀️
@verunkakleinova proč testuješ x druhama testů? ten předposlední byl pozitivní, tenhle je negativní. Kdy to máš dostat?
Holky už si nevím rady jsem objednaná ale nejsou si jistá
@sandra260192 nějak nechápu na co se ptáš .... To je negativní ovulační test.... 🤔

Nejsi těhotná