icon

Možné příznaky těhotenství: Jak zjistit pravdu?

hotblood
19. srp 2022

Přicházím s dotazem. 29.7. jsem měla poslední ms. V délce sedmi dnů. Vím, že na to, aby test ukázal těhotenství je brzo, ale už mám čtyři dny bílkový výtok, cítím se přes den unavená a cítím šílenou horkost a sem tam, jako by mě přešla zima. Zkrátka se cítím jinak. Mám pocit, že jsem těhotná. Ta nejistota a čekání zda přijde menstruace je šílená, ale vydržet to holt musím. Přikládám fotky. Já si nemůžu pomoct. Já tam tu začínající pidi čárku druhou vidím. Na rysky nehraju. Roky používám tu stejnou značku testů právě a buď byl jen čistě bílí a nebo nebo byl od mini duchů po krásné dvě čárky, jako při předchozích dvou těhotenství. Mám dilema, zda ano či ne, už jen protože mladšímu synovi bude teprve 8.měsíců. Nechám to osudu.

Možné příznaky těhotenství: Jak zjistit pravdu?Možné příznaky těhotenství: Jak zjistit pravdu?
lilian2111
22. srp 2022

@hotblood Tenhle test dělá falešný duchy, čárky i vyloženě čáry, kup jinou značku. Jinak na fotce nevidím nic.

hotblood
autor
22. srp 2022

@lilian2111 Já vždy dělala je od této značky. Buď jsem ho měla čisté bílé ty testy a nebo od ducha, až po obě hezký čárky. Nikdy nic mezi tím.

hotblood
autor
22. srp 2022

@susmevem To jsme i já zvědavá, jak to dopadne.

hotblood
autor
22. srp 2022

@lencaa11 Ano já vím. Pokud jsem těhotná, tak na dvě stejné čárky si musí ještě počkat. Jde mi o to zachytit ten moment jak bude sílit. Bílkový výtok, už trvá 7 den a ducha tam mám jen na fotce nejde pořádně vidět. Důležitý je když to vidím já. Ono se to prostě blbě fotí.

veronikav31
22. srp 2022

@hotblood taky jde o to jakou máš LF fázi,od toho se odvíjí cyklus.

julia00
22. srp 2022

Pridám sa do diskusie ale ja to mám trocha inak. Užívam antikoncepciu. Styk som mala posledný 16.7 a bol chránený len antikoncepciou plus prerušenie následne ešte počas pauzy bol styk chránený ešte kondómom plus prerušenie. 3.8 poom mi prišla v pauze ms ale bola krátka. Od vtedy sa neustále bojím tehotenstva. Testy robím takmer v kuse. Dnes som robila digitálny dr max a negatívny. Aj dr max tyčinkovy a tiež asi negatívny. Čo myslíte môžem byť tehotná?

klokanka31
22. srp 2022

@julia00 Tak máš antinu, máš negativní testy, ms byla... Zbytečný utrácení za testy

susmevem
22. srp 2022

@julia00 ... z 99% ne, i tvůj test je negativní.... A tímhle stresováním si akorát kvůli psychice rozhážeš cyklus a budeš z toho na nervy. Pořádně se nadechni a už na to nemysly. Akorát si tím hnojíš hlavu...🙂

julia00
22. srp 2022

@susmevem dá sa rozhádzať cyklus aj pri antikoncepcii? Počkam do pauzy a uvidím či mi príde ms, snáď ano

susmevem
22. srp 2022

@julia00 ... psychika dělá svoje a umí natropit pěknou paseku. Jestli ms nepřijde, tak určitě ne kvůli těhotenství... Nemysly na to...

julia00
22. srp 2022

@susmevem v poriadku ďakujem

julia00
22. srp 2022

@klokanka31 ak by som bola tehotná tak z toho 16.7 by mi už test niečo ukázal nie? Zo 6.8 by ešte neukázal nič dnes či?

veronikav31
22. srp 2022

@julia00 pokud by jsi otehotnela toho 16.7. Tak by na tt byly určitě//,zvlášť když byl sex ještě s kondomem.pokud se nechceš takhle stresovat každý měsíc,tak nesexuj.vic pro ochranu udělat nemůžeš

lencaa11
22. srp 2022

@julia00 NEGATIVNI 🙈 netestovat úplně zbytečný ...

julia00
22. srp 2022

@lencaa11 ja už tie čiarky vidím všade 🤦‍♀️

klokanka31
22. srp 2022

@julia00 No z toho července by opravdu něco vidět bylo

julia00
22. srp 2022

@klokanka31 ďakujem, ešte skúsim spraviť test budúci týždeň počas pauzy a počkám na ms, ak by neprišla tak zbehmem ku gynekologičke

karkulka1283
23. srp 2022

Tak co dnešní test? Sílí?

hotblood
autor
23. srp 2022

@karkulka1283 Mám pocit, že ano. Jistá si budu opravdu, ale až u vynechané ms. Sakra to je nervák. Nicméně má.intuice se nemýlila.

izzylka
23. srp 2022

@hotblood to jako, že máš od 19.8 neviditelné duchy? Já ti nevím, no 🤔

hotblood
autor
23. srp 2022

@izzylka Jak jako neviditelné. To, že to není hned vidět hezky na fotce. Neznamená ještě, že já je nevidim. A tohle je asi co.? Když jde vidět víc než včera. Jako nějaký rýpání si odpusťte. Kdybych Vám ukázala ten test osobně. Tak mluvíte jinak. Jde opravdu hezky vidět. Holt bohužel mám foťák v mobilu takový, které, vše zesvětlí. To ty lepší mobily prostě dělají. Kdybych měla starý krám tak tu čárku vidíte hned. Tak mě tady nepište, že jsou jen neviditelné duchy, když vím, co vidím.

izzylka
23. srp 2022

@hotblood od toho prvního testu by měl být teď už znatelný rozdíl 🤷 třeba se tam ještě něco vyloupne... Ale určitě nebudeš mít 5 dní na testu něco neurčitého 🤷 podle fotky je to pro mě furt negativní...🤷

lilian2111
23. srp 2022

@hotblood Tak teď dělají falešný 🤷🏻‍♀️😂 není test co by “něco” neukázal. Udělej dr Maxe, na tomhle je cosi, vypadá to přesně jako ty falešný duchové, za mě by to mělo už být silnější, já když byla těhotná tak čárka sílila den ode dne.

hotblood
autor
23. srp 2022

@izzylka No právě že nemusel. Ještě nemám vynechanou menstruaci. Záleží na HCG. To zas neskáče tak rychle. Po mých zkušenostech. Zas nemůžu očekávat extrémní rozdíly v testech.

hotblood
autor
23. srp 2022

@lilian2111 Však já ji mám taky každý den jinou. Je to prostě začátek. A mám své zkušenosti.

lilian2111
23. srp 2022

@hotblood 😂😂😂😂 já taky. Dojdi si teda rovnou na krev na hcg, ušetříš si peníze za testy a ještě se tu nebudeš dál ztrapňovat. Zníš už tak trochu jako blázen…

hotblood
autor
23. srp 2022

@lilian2111 Tady je ten rozdíl. Včerejšek a dnešek.

hotblood
autor
23. srp 2022

@lilian2111 To si myslíš jen ty. Tvůj problém. Nepotřebuju si chodit na krev. A pokud nejsi hloupá a umíš číst. Tak by si se tady dočetla, že těhotenství na sobě poznám. Již mám dva syny.😁 A jaksi já sleduju prostě jenom tu čárku jak bude sílit. Takže tvůj problém, že to tvůj mozek nějak nechápe. A pro tvou informaci. Já se neztrapňuju. Já tady nepíšu hloupé komentáře. Pokud máš s mým příspěvkem nějaký problém. Tak ignoruj.

lencaa11
23. srp 2022

@hotblood ještě pořád to je negativní za par dní by měla čárka bejt silnější 👍

hotblood
autor
23. srp 2022

@lencaa11 Bez fotky jde vidět mnohem jinak. Ono to kazí ten foťák. Nejde to vidět pořádně.

Strana