Možné příznaky těhotenství: Jak zjistit pravdu?
Přicházím s dotazem. 29.7. jsem měla poslední ms. V délce sedmi dnů. Vím, že na to, aby test ukázal těhotenství je brzo, ale už mám čtyři dny bílkový výtok, cítím se přes den unavená a cítím šílenou horkost a sem tam, jako by mě přešla zima. Zkrátka se cítím jinak. Mám pocit, že jsem těhotná. Ta nejistota a čekání zda přijde menstruace je šílená, ale vydržet to holt musím. Přikládám fotky. Já si nemůžu pomoct. Já tam tu začínající pidi čárku druhou vidím. Na rysky nehraju. Roky používám tu stejnou značku testů právě a buď byl jen čistě bílí a nebo nebo byl od mini duchů po krásné dvě čárky, jako při předchozích dvou těhotenství. Mám dilema, zda ano či ne, už jen protože mladšímu synovi bude teprve 8.měsíců. Nechám to osudu.

@lilian2111 Já vždy dělala je od této značky. Buď jsem ho měla čisté bílé ty testy a nebo od ducha, až po obě hezký čárky. Nikdy nic mezi tím.
@hotblood taky jde o to jakou máš LF fázi,od toho se odvíjí cyklus.
Pridám sa do diskusie ale ja to mám trocha inak. Užívam antikoncepciu. Styk som mala posledný 16.7 a bol chránený len antikoncepciou plus prerušenie následne ešte počas pauzy bol styk chránený ešte kondómom plus prerušenie. 3.8 poom mi prišla v pauze ms ale bola krátka. Od vtedy sa neustále bojím tehotenstva. Testy robím takmer v kuse. Dnes som robila digitálny dr max a negatívny. Aj dr max tyčinkovy a tiež asi negatívny. Čo myslíte môžem byť tehotná?
@julia00 Tak máš antinu, máš negativní testy, ms byla... Zbytečný utrácení za testy
@klokanka31 ak by som bola tehotná tak z toho 16.7 by mi už test niečo ukázal nie? Zo 6.8 by ešte neukázal nič dnes či?
@julia00 pokud by jsi otehotnela toho 16.7. Tak by na tt byly určitě//,zvlášť když byl sex ještě s kondomem.pokud se nechceš takhle stresovat každý měsíc,tak nesexuj.vic pro ochranu udělat nemůžeš
@julia00 No z toho července by opravdu něco vidět bylo
@klokanka31 ďakujem, ešte skúsim spraviť test budúci týždeň počas pauzy a počkám na ms, ak by neprišla tak zbehmem ku gynekologičke
Tak co dnešní test? Sílí?
@karkulka1283 Mám pocit, že ano. Jistá si budu opravdu, ale až u vynechané ms. Sakra to je nervák. Nicméně má.intuice se nemýlila.
@izzylka Jak jako neviditelné. To, že to není hned vidět hezky na fotce. Neznamená ještě, že já je nevidim. A tohle je asi co.? Když jde vidět víc než včera. Jako nějaký rýpání si odpusťte. Kdybych Vám ukázala ten test osobně. Tak mluvíte jinak. Jde opravdu hezky vidět. Holt bohužel mám foťák v mobilu takový, které, vše zesvětlí. To ty lepší mobily prostě dělají. Kdybych měla starý krám tak tu čárku vidíte hned. Tak mě tady nepište, že jsou jen neviditelné duchy, když vím, co vidím.
@hotblood Tak teď dělají falešný 🤷🏻♀️😂 není test co by “něco” neukázal. Udělej dr Maxe, na tomhle je cosi, vypadá to přesně jako ty falešný duchové, za mě by to mělo už být silnější, já když byla těhotná tak čárka sílila den ode dne.
@lilian2111 Však já ji mám taky každý den jinou. Je to prostě začátek. A mám své zkušenosti.
@hotblood 😂😂😂😂 já taky. Dojdi si teda rovnou na krev na hcg, ušetříš si peníze za testy a ještě se tu nebudeš dál ztrapňovat. Zníš už tak trochu jako blázen…
@lilian2111 Tady je ten rozdíl. Včerejšek a dnešek.
@lilian2111 To si myslíš jen ty. Tvůj problém. Nepotřebuju si chodit na krev. A pokud nejsi hloupá a umíš číst. Tak by si se tady dočetla, že těhotenství na sobě poznám. Již mám dva syny.😁 A jaksi já sleduju prostě jenom tu čárku jak bude sílit. Takže tvůj problém, že to tvůj mozek nějak nechápe. A pro tvou informaci. Já se neztrapňuju. Já tady nepíšu hloupé komentáře. Pokud máš s mým příspěvkem nějaký problém. Tak ignoruj.

@hotblood Tenhle test dělá falešný duchy, čárky i vyloženě čáry, kup jinou značku. Jinak na fotce nevidím nic.