icon

Možné těhotenství přes HA?

termis
23. kvě 2015

Dobré ráno, ráda bych vás požádala o radu. Přiznávám, že ve všech věcech kolem těhotenství plavu, protože je to v tuto chvíli dáno stanou, ale...

Před přibližně 6 týdny jsme s přítelem měli nechráněný styk po skončení mens, já ovšem ráno zapomněla vzít první pilulku HA a tu jsem vzala po více než 12 hodinách než jsem měla. Zruba 14 dní potom jsme dělaly TT, negativní. Týden na to dorazila i mens, i když slabší než obvykle. Pokračovala jsem tedy v dalším plátíčku. Jenže od začátku plátíčka mám pocit, že to co mi dříve vonělo, mi často nyní nevoní, a navíc od začátku druhého týdnu platíčka (tedy cca 14dní do mens) mám citlivé bradavky a nateklá prsa, a to jsem nikdy za ty roky s HA neměla!

Je možné, že jsme těhotní? Mám raději dělat další TT? Nebo to bude spíše mens a psychikou?

Děkuji!

cepanka
23. kvě 2015

Zkus radeji udelat jeste TT, protoze tehu muzes byt i pres MS. Ale myslim si, ze toto bude hlavne z HA. Telo se meni a pokazde na HA muze reagovat jinak. Jsou to preci jen hormony.

tortojs
24. kvě 2015

Já bych se vykašlala na testy a skákla rovnou na gyndu. Může se jednat o těhotenství což by po takové době už bylo vidět na ultrazvuku. Co nejdřív si nech těhotenství potvrdit nebo vyvrátit. Další užívání HA může těhotenství ohrozit nebo poškodit