Může být těhotenský test falešně pozitivní?
Ahojte. Toto je 7 týden po tom, co jsem příteli dělala dobře a preejakulát si otřela o přirození... Je ten test pozitivni?.. Na fotce to nevypadá,ale v realitě je to taková hodně uzoučká čárka šedá

@anonymni_456 Není pozitivní.
Jen jeste chci podotknout, ze ten prvni test s ryskou mrl na sobe nejaky prach, vlas atd...Tak jsem to palcem setrela a najednou tam byla ta seda ryska...Myslite, ze to bylo z toho, ze jsem to palcem otrela?
A take jestli si pamatuju, tak parkrat mi to tu rysku ukazalo...Vsechny testy jsou stejne, pouzivam uplne stejnou značku.
@anonymni_456 ježíš už zase ???? Ty nepochopis ze aby jsi byla těhotná musis mít sex ?? Však nejsi pana Marie aby jsi otěhotněla jen ze si otrela vaginu 😅
Prosím te kolik ti je ?? Někdo by ti mel vysvětlit jak přicházejí děti na svět !!!
@wladimira Ale ten test me hrozne vystresoval...
@anonymni_456 zbytečnost dělat test …jako fakt je to smutné ze nevíš takový základ reprodukce člověka pro tvoje dobro příště si vem radši knížku do ruky !!!!
@wladimira já to tady miluju😂😂😂
@tereziecedikova 😂😂😂 no já se spis začínám bat 🙄🙈 jestli je tahle Mlada generace naše budoucnost tak jsme pěkně v prdeli 😭
@anonymni_456 pozitivní test vypadá takto
@malinkata v jakém týdnu jste?
@anonymni_456 prosim tě, nastuduj si, jak a z čeho se dá otěhotnět než budeš znovu sexovat 🙈 buď jsi špatný troll nebo jsi fakt hodně hloupá 🤦
@anonymni_456 33
@anonymni_456 Ten negativní test??
@malinkata a v 7 týdnu jste měla dálnice?
@anonymni_456 dálnice už bývá maximálně tři dny po vynechane menstruaci. Nejsi těhotná prosím tě. 🤦♀️
Jen posledni dobou me poboliva podbrisek a casteji mocim, ale to asi skrz to, ze zacinam vic pit...Ale nemam tucha, z ceho ten podbrisek
@tereziecedikova posledni mestruaci jsem mela 1.6 a byla slabsi nez obvykle
Šedá čárka neznačí těhotenství. Barvivo je roce růžové, takže čárka by měla být aspoň trochu zabarvená. Tyto testy jsem používala a rysku dělají. Když jí tam budeš chtít najít, tak ji najdeš, takže se prostě koukni normálně a nehledej tam kdo ví co. Až tam bude růžová, bude opravdu růžová a zřetelná, i když bude hodně slabá
@aselluska takze ta ryska je v poradku?
@anonymni_456 to čo vidíš na prvom teste je kanálik, ktorý by sa zafarbil na ružovo ak by si bola tehotná. Testy sú negatívne
Mala som veľa takych kanálikov a je to ok
@anonymni_456 no tam je prostě v tom místě kontrolní proužek, který když zaznamená HCG, tak se tam zachytí barvivo. Některé testy je mají viditelné po namočení
@julia00 dekuju
@anonymni_456 to foto testu je po vynechání MS 3 dny.
@malinkata menstruaci mám mít za 6 dní a necitím moc bolesti
@anonymni_456 6 dni do ms ani žádné bolesti cítit nemáš 😅🫣 já nevím kolikrát to chceš napsat ze TĚHOTNÁ nejsi maximálně mas něco z hlavou s tím bych si dělala větší starosti

@anonymni_456 Negativní a 7. týden od případného oplodnění by jsi měla dálnici jako blázen....Nehledě na to,že těhotenství v tomto případě je málo pravděpodobné....Navíc šedá čárka na testu není pozitivní test,pozitivní test=růžová čárka....