Může to být těhu?
Zdravím. 14. Srpna jsme měla měsíčky ale obvykle trvají 6 dni ted byly 3 dny. A po skončení mě stále bolí obě prsa a trochu v podbřišku. Prsa mě nikdy nebolely ani při měsíčkách. Provozujeme už nějakou dobu nechráněný sex. HA jsem vysadila měsíc zpátky. Poradíte?
@kristyna63737 test?!
Ježíš,holka,nezlob se,ale tyhle dotazy už tu jsou fakt na denním pořádku. V prvé řadě je těhotenský test! Pak návštěva gynekologa,pokud se fyzický stav nemění a test je za A negativní za B pozitivní (tam už je návštěva jasně daná,jen každý gynekolog dává jiný termín,pokud nejsou komplikace)
když doktor vyloučí všechny běžné problémy a tvrdí,že je vše v pořádku,ale stav přetrvává,pak se teprve ptám zde přítomných,zda nemají obdobnou zkušenost!
K tomu chci dodat že od poslední MS chodím hodně často na malou. A bývám strašně unavená
Udělej si test.. je to sice blbý, ale křišťálovou kouli tu nikdo z nás nemá 🤷🏻♀️
Vzhledem k tomu, že na profilu uvadis, že jsi ve 37tt, tak pravděpodobně těhotná jsi.
@me_druhe_ja ty jo,na to jsem ani nekoukla 😂🤦
To je zase troll
@me_druhe_ja není to za mě proto je může být těhu
@kristyna63737 mno,nadpis je sice ve 2.osobě ,ale dotaz už ne...🙄
@amazonkajanik to je troll
@monika3456 na trolla je nějaká mírná 😂
Pouze jsem se zeptala na zkušenost. To je tak složité? Každý kdo tu co něco napíše je troll??
@kristyna63737 to určitě ne, ale každý druhý dotaz tohoto typu je troll. Jsi dospělá, tak víš, že ti na webu nikdo neporadí. Udělej si test a nehledej odpovědi tam, kde je nedostaneš.
Vzhledem k tomu, že dle profilu jsi v 37.tt, tak nechápu, jak jsi před měsícem mohla vysadit antikoncepci a před týdnem mít menstruaci. To bys byla medicínská rarita.

@kristyna63737 tady bude asi nejlepší koupit test.Muze to být cokoliv ale i tehu