icon

Můžu být těhotná?

medysa
7. lis 2018

Zdravím, už je to tak dva týdny co na sobě cítím určité změny a začínají mě i bapadat myšlenky že bych mohla být těhotná. S přítelem se o miminko nesnažíme, většinou používáme "čepičku" ale teď jsme to docela flákali. Vždycky však finišoval ven. Nicméně poslední dobou, jsem taková jiná. Maso mi přestalo chutnat, jsem hodně unavená, minulý týden mě trápily závratě, věčně mi byvala zima teď naopak mi je pořád vedro... Menstruaci jsem měla dostat předevčírem, mívám ji pravidelnou... Test dneska negativní... Co myslíte?

Ještě mě napadá že mívám téměř pořád dost výtok, který před menstruaci ustabe, tak dva dny predem a teď nic. Pořád jakobycyh měla mít menses tak zadva týdny poboliva mě v podbřišku ale prostě ji AK než pri menstruaci :// .

Strana
z2
balogis
13. lis 2018

@ajik123 tohle je pepino ten ma tu čárku dál co sem koukala na netu.zkusím ještě zítra jiný.My právě další dítě neplanujeme,ale v závěru by sme asi byli rádi.nicméně když bude negativní uleví se mi když bude pozitivní tak to průšvih nebude.Taky si myslím ,ze je negativní a ze by byla velká náhoda,aby se z jedné nehody hned zdařilo..moc děkuji za názor🌼

mimisef
14. lis 2018

@mimisef ano může i mé ukázal teď i mé kamarádce

Strana
z2