Můžu být těhotná?
Píšu to sem znova, ale to z důvodu nových informací.
Ahoj, je mi 16 a beru už asi půl roku antikoncepci Omisson. Před asi třemi týdny jsem měla sex s přítelem. Menstruace se mi dostavila, ale trvala asi pouze 4 dny, poté jsme jeli s našimi na zahradu, kde jsem si musela vzít tampon, abych mohla do bazénu. Od té doby byl klid a asi po dvou dnech jsem začala trochu špinit. Poté jsem začala chodit celkem často na záchod a někdy zas ne. Také jsem začala asi před dvěma týdny a půl pít každý den panáka jablečného octa, protože jsem slyšela různé dobré pověsti. No bývalo mi blbě, tak jsem ocet vysadila asi před 4 dny a je mi už o něco lépe. Také jsem měla asi před týdnem zácpu, která po chvíli pominula. Teď mě ještě stále občas bolí žaludek a někdy i podbřiško když si na přitlačím. Na váze nepřibírám a ani jsem nebyla zvracet nebo tak něco. Nezdá se mi, že bych měla tmavší nebo citlivější bradavky. Výtok mám jako vždy, někdy bílý, trochu lepkavější a někdy čirý. Vždy jsem byla taková nafouklá a po octu jsem měla krásné ploché bříško.. Po vysazení se mi zase nafouklo. Mohu být těhotná? Rýpavé komentáře si prosím nechte pro sebe, děkuji.😊
@necojakotaanonymni Můžeš.
Já už se tady nedivím ničemu.
@necojakotaanonymni test si můžeš koupit i bez mamky za zadkem a stejně tak si dojít na gyndu,kam jsi určitě šla i pro HA. Jinak jablecny ocet je prospěšný,ale někomu nemusí sednout,může dráždit žaludek,proto by se měl pít rozmichany ve vodě. Nafoukla můžeš být z HA. Takže lepší,než se nás tady ptát a dělat z nás vědmy křížené s doktorem,je zajít si ke skutečnému odborníkovi
My si necháme rýpavé komentáře a ty si kup těhotenský test nebo si dojdi na gyndu. V případě toho testu doporučuju přečíst návod k použití, ať se vyhneme fotkám a dalším dotazům, zda druhá čárka značí těhotenství nebo ne.
Achjo.....
🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@mimi1004 to mě taky kolikrát dostává. Jasná druhá čárka a stejně se ptají. To mi připomíná film Diktátor " Chcete slyšet Aladin zprávu,nebo Aladin zprávu?" "Aladin!" "Jste HIV Aladin ..."
Tak pokud bereš antikoncepci a nezapomněla sis vzít prášek je těhotenství nepravděpodobné.
Ano, samozřejmě. Pokud máš sex, můžeš být těhotná.
Nicméně pokud bereš HA a měla jsi menstruaci, je to jen velmi málo pravděpodobné.
@necojakotaanonymni A proto by deti mely soulozit, az prestanou byt detmi😉
Ha ha, srandičky, ale už tady běží jiná diskuze, od kdy prý ukáže digitální test ducha... 😃
@necojakotaanonymni doufám, že jsi troll, jinak máš IQ vyplé pračky 🙈
No, jenom jsem se zeptala, nepotřebuji tady poslouchat to, že mám malé IQ a nadávky, když vím, že přeci jen jsem na stránce, kde si lidé léčí ego:D Napsala jsem sem proto, že jsem chtěla zjistit, zda měl třeba někdo podobné příznaky nebo kdo se v tom vyzná lépe. Jsem na dovolené a vážně si teď nemohu zajít na gynekologii a řešit to dopodrobna, proto píšu tady, abych alespoň trochu věděla, na čem asi jsem a co je možné a co ne. Takže děkuji za normální komentáře a doufám, že rýpáci se cítí lépe. 🙂
@necojakotaanonymni No,zcela uprimne,co jsi cekala? Na blbou otazku blba odpoved...
Tady ti nikdo nerekne,jestli muzes byt tehotna...vlastne jo,muzes...a taky ne,nemusis...
Nekdo to mohl mit “stejne” jako ty a tehotenstvi to bylo,nekdo to mel stejne nebylo to nic...
Takze asi tak... pokud nejsi na dovoleny v pralese,neni nic snazsiho,nez koupit test...
@necojakotaanonymni Ze tvych priznaku by kdejaky lekar vyvodil vse od rakoviny prostaty az po zarazene prdy. Jdi si koupit test a zbytecne se neurazej. Pokud jsi tehotna, prijdou vetsi zkousky, nez je prijmuti legrace, kterou si z tebe delaly holky z modryho konika😊

@necojakotaanonymni 🤦🤦🤦🤦