icon

Můžu být těhotná, i když mám menstruaci?

natynka1103
23. kvě 2013

Dobrý den chtěla sem se zeptat jestli je možné že můžu být těhotná když mám menstruaci ...než sem to dostala pořád mě bolelo v pod bříšku a mám to už odneděle a dnes je středa a pořád mě bolí prsa a bříško? test sem si před menstruací dělala a negativní,ale od pohl.styku to bylo v sobotu 3týdny...děkuji za info Petule

Strana
z13
monikadobi12
5. srp 2024

Dobrý den prosím o radu a zkusenost.Spala jsem z pritelem v plodnych dnech tri dny pred ovulaci.a v den ovulace tyden me bolelo brichojako kdybych to mela dostat a pak me stiplo dvakrat na pravem miste a bolel me i vajecnik tikava bolest.A furt v pravo dole.Prsa me boleli na stlaceni nebily zas az tak citlive.Delala jsem si test a nic .Bila jsem na gyn a tam nic nevidel a rekl mi ze cysty a zanet nemam .bolest jsem citila furt ale mirnejsi az do menstruace a dneska jsem to dostala.Mam obavi a strach.Snazime se o miminko

monikadobi12
5. srp 2024

@monikadobi12 nebo aspon myslim ze ne boli cajecnik prava strana dole tepava bolest mirna

nada1988
3. led 2025

Dobrý den potřebovala by sem řadu moje kamarádka spala z jednym muzem 9zaři a koncem rijna zjistila ze je tehotna těhotná 8+4dny ale vlastně ma muze vim ze se to sem nehodi ale ted si jeni jista tim ze kdyz snim spala 9razri jestly to tehotenctvi plati toho uze nebo by musela otěhotnět podle týdnu jiný den dřív prosím o pomoc dekuji

petulkadodo
3. led 2025

@nada1988 Tak přesně ti to nikdo neřekne, ale podle těch týdnů kamarádka otěhotněla cca 46 dní před tím, než byla u lékaře. Plus minus pár dní. Což celkem vychází na toho jiného muže.

terzapavkova
15. kvě 2025

Dobrý den potřebuji poradit v dubnu sem nedostala ms a teď 7 května sem začala spinit a dnes je 15.5 a furt spinim bolí mě prsa a občas píchne v podbřišku test sem si dělala teda až dnes dopoledne prosím poraďte mi děkuji vám

Strana
z13