Myslíte, že jsem těhotná?
Ahoj..
Je mi to trapné... Je mi 15 a chtěla bych se vás zeptat jestli můžu být těhotná... Minulý týden jsme měli s kamarádem sex... Měli jsme samozřejmě kondom ale v průběhu sexu mu změkl a kondom zůstal ve mně... Ne celý jen jeho část... Řekl že se neudělal ale i přesto jsem sex s ním pro jistotu přerušila... Jenže menstruace kterou jsem měla mít už od soboty se nedostavila... Myslíte že jsem těhotná? Jinak antikoncepci neberu že zdravotních důvodů...
@mammoth007 Taky mám dítě přes ochranu, dokonce dvojí, kondom+postinor. I to mě jen utvrzuje v tom, že situace v životě přicházejí náhodně a neočekávaně a člověk se s nima prostě musí vypořádat.
@bettys72 Jen me udivuje, co slysim, ze mit sex v 15 je problem. Zijeme v 21stoleti a prumerne deti v tomto veku mivaji partnera a take touzi po pohlazeni. Na co cekat? Na svoleni maminky? A pokud se nekdo nechce vazat, tak se ma zavrit do pokoje a cekat az to prejde?😀 Teda mym hormonum kdyby nekdo chtel poroucet😂 .. ja si treba musela projit polygamnim obdobim, abych pochopila. a pochopila ❤ A pro svoji dceru bych to tak nechtela, ale chapu to, znam z pubertalnich let spousty takovejch lidi. Mela jsem krasny mladi, nemenila bych, vyradila jsem se jak priroda chtela a ted jsem moc stastne vdana, diky bohu za ty zkusenosti.
Ps. Ted bych samozrejme davala vic pozor na spoustu veci, ale bylo to jinak a mela jsem stesti 👌
Jinak, jsem rada, zes to dostala.
A jeste, pokud nikoho nepodvadis a tvi partneri predem vi na cem jsou, to je +. Nad nechapavymi a negativnimi prispevky se pousmej. Jedna ze zakladnich lekci zivota je ta o pochopeni a schopnosti empatie. No a ty v 15 mas zivot a jeho uceni se dobre zit pred sebou, drzim ti palce.🙋
Asi žiju v jiné galaxii 🙂. Moje patnáctiletá dcera většinu času věnuje přípravě do školy (prestižní gymnázium), intenzivně studuje 4 jazyky a přemýšlí, co ještě udělat pro to , aby se dostala na medinu. Lásky jen platonické - zatím 🙂. Pán bůh zaplať za ty dary!!!
@plksv Aby ses nedivila, taky jsem studovala na prestiznim gymnaziu a muzu ti rict, ze krome studia a pripravy na prijimacky na vysokou se tam dela i pekna zverstva 🙂 To, ze je dcera studijni typ neznamena, ze zije v jine galaxii, naopak, zije v galaxii, kde patnactilete slecny maji zcela bezne sex 🙂
@plksv a ja se prifam. Ja jsem tedy taky byla v 15 na gymnaziu, sice ne na prestiznim, ale na jednom z nejlepsich v cr (podle prijimanych na vs), a hovorim plyne 4 jazyky (vcetne cestiny teda 😀) ..no a bylo tam mezi nama par megasprtu, ale i ti byli lide... zijeme ve svete plnem pozitku a konzumu, takze si nedelejme iluze, jo, par lidi tomu zverstvu tady unikne v netknute cistote, ale to je z miliard mozna par set.. good luck
Ne nemám z toho těžkou hlavu... Chápu pro některé z vás je to asi nepřijatelné ale moje o dva měsíce starší kamarádka jich má za sebou 11 a vůbec jí to netrápí... Ba naopak chce to číslo zvýšit.. Říkáte si že tři je moc? Asi jo... Ale konala jsem tak kvůli tomu že jsem byla zvědavá jaký sex asi je proč se o něm tak často hovoří čím je tak výjimečný apod.. Ano původně jsem chtěla mít svůj první sex s láskou mého života,ale po tom co mi můj lékař řekl že nemoc kterou trpím je horší než rakovina... Nechtěla jsem čekat... Teď už znám vše co jsem chtěla a tím to končí...
PS: Lékaři našli alternativu... Takže se z toho možná dostanu... Jen doufají že nedojde až na dialýzu...
@mammoth007 Chápu.... Ale ono holky si to rozhodnou samy.... Některé holky se v patnácti ani nepodívají na nějakého kluka... A jiné touží po sexu už v tak brzkém sexu... Podle mě... V patnácti dostaneme občanský průkaz a už se nás ten zákon taky týče.... A to jestli budeme mít sex je čistě naše rozhodnutí... A nezáleží na tom jestli vám to vadí nebo ne.... Jde o to jestli se na to dívka cítí... Jediné co můžete udělat je to aby jste se spřátelili se svými dcerami... Pokud budete mít tzv. Kamarádský vztah... Dcery se vám svěří... Pokud tento vztah odmítáte jako moje mamka... Je to zase vaše věc...
Už se nemůžu dočkat, až si tady za tři roky budu číst o promiskuitě sve dcery

@blecha94 jen tak mezi námi kur*ou se nazvala slečna 🙂 já ne. A jak už jsem podotkla, postoj je to, čeho se chci u dcery vyvarovat. Protože takovéhle střídání partnerů je pro mě nepřípustné - u mých dcer, ostatní at si dělají, co uznají za vhodné. Tohle je podle mě prostě o tom, co každy jestě považuje za "normální". Jinak já mám dvě děti narozené přes to, že jsem se chránila, být mi patnáct, tak se střelim do hlavy. Jinak pro mě prostě je špatně, pokud dcera bude mít sex v patnácti. 🙂