Nedopnu kalhoty. První příznak těhotenství?
Holky upřímně mám s toho depresi na test je brzo sem 8dpo ale tak 3 dny mám vše neskutečně obtahle. Měl to tu někdo taky tak?
🤦🤦🤦 to je materiál zase
@mmhanka nezlob se na mě, ale
@zuzkasim ti odpověděla slušně a normálně. Nebo co čekáš? Že ti sem můžou psát jen ženské které ti řeknou, ano jsi nafouklé jak balon tak jsi těhotná? Jiné alternativy tu nejsou žádané? Třeba že jsi zavodnena, nebo jsi přibrala....jako trochu se nanad sebou zamýsli. Je to diskuze. Jestli ti to vadí a chceš číst jen určitý druh odpovědi, tak sem nepiš. A ne, běžný znak těhotenství není 8 DPO větší objem v pase.....
@mmhanka to se zas člověk po ránu pobaví 😂 deprese s nafouklého břicha.... Ale pozor, je to biolog 😂 možná to studium znamenalo dochození ZŠ... 🤷♀️
@leilinka1234 to takhle jedna šla po chodníku, spolkla spermii a břicho se ji zdulo jak koze 🐐 ze zapareny trávy
Jsem v 6. měsíci, dnes na ultrazvuku 800 g mimino, ale kalhoty pořád dopnu. Myslíte, že nejsem těhotná 😂😂? Teď vážně, už to tu zaznělo, tak brzo nemůžou být těhotenské příznaky, můžeš být nafouklá z čehokoli jiného. Ale třeba nakonec těhotná budeš, udělej si za týden test a uvidíš 🙂🍀.
Taky jsem mela uz od 6dpo hrozne nafoukle bricho, krece, nadymani, byla jsem jak balon a obleceni to pocitilo. Test jen tehotenstvi potvrdil
Já mám bricho jako balon vždy 3 dny před MS a jsem zavodněná....kdyz jsem byla těhotná tak ksem byla uplne v pohode...žádný PMS,bylo mi tak dobře jako nikdy pred MS...byla jsem těhotná....každá jsme jiná...ale jak píší holky 8 dpo je opravdu moc brzo na nějaké příznaky....u me se objevily az v 7 tydnu
Ahoj, já jsem mívala problémy, že mi bylo vše dost obtáhlé při a po ovulaci.
Já jsem teď přibližně v 8 týdnu a upřímně jediné příznaky, které pociťuji jsou: vynechání menstruace, mírně zvětšená a bolestivá prsa na dotek, občasná mírná bolest v podbřišku, alergická rýma bez zjevného podnětu ( neměla jsem od 12 let, začalo to cca před třemi týdny ještě dřív, než vynechání MS :D ) 🙂. A dnes mi doktor potvrdil, že čekám dokonce dvojčátka. :D
Doufám, že ti moje zkušenost alespoň trošku pomohla. 🙂
Musim podotknout ze otazka opravdu znela jako od 14ctilete holky ktera si mysli ze jen se to tam strikne hned bude tloustnout. Jinak osobne bych rekla ze stejne jako muzes mit jakekoli priznaky pms tak i tehotenstvi, nebot na kazdeho pusobi hormony jinak. Otazkou je jestli 5 den po ovulaci je mozne neco vubec citit. Ja vsude ctu ze ten 7-10 den po ovulaci. Na druhou stranu mne u obou holek priznaky zacli brzo uz ten 7- 8 dpo cca a oba ty priznaky byli jine, ale ja vzdy byla hodne senzitivni na vykyvy hormonu tak jsem se to mu nedivila. 🙈 takze zaver je takovy, ze teoreticky mozna ten tyden po ovulaci bys mohla klidne mit takovy priznak ale stejne ti to je k nicemu protoze jasnou odpoved ti da az test. 🙂
@baraskaska sem psala že střílím na ovulku nevím kdy sem.mela přesně
8 dpo byl poslední možný termín a to kdyby byla ovulace 20 DC...mohla být 14 ty že.
@mmhanka to je prave blby ze clovek nevi presne. No kazdopadne nafouklost podle me muze byt priznakem v pripade ze by jsi byla treba 9 dpo. Ja mela takovy naprosto jasny priznak ktery proste byl z tehotenstvi asi 3 dny pred ms, to jsem byla 9dpo.
@baraskaska ani asi tak nějak to je...dnes sem min 10 dpo max 14 DPO ..nevím přesně kdy byla ovu zítra tj testnu ať už mám tady od toho klid. 😅😉
@mmhanka no to bude jistota. Hele ja verim ze jsou proste zensky sensitivnejsi ktery
na tu zmenu reaguji a pak jsou zensky ktery jeste v 5 mesici nevedi ze jsou v tom🤣
Já už 8DPO byla pěkně nafouklá 😁😁

@mmhanka co ta zuzkasim tak hrozného napsala? 🤦♀️Jako nafouknuta můžeš být z milionů věci. Pokud jsi 8dpo tak v tobě zatím někde koluje akorát tak nějaká buňka, která ti fakt tehu bříško neudělá.. Já byla nafouknuta z jídla, když jsem přestala kouřit, dnes od rána, to už čekám každou minutu mensky..