icon

Negativní, pozitivní nebo vadný tt. Co myslíte?

lalolita
6. srp 2020

Holky,
Včera jsem zakladala, že jsem před 14ti dny zapomněla jeden prášek HA,který jsem si do 24hod dala,ale byl nechraneny styk. Tento týden jsem opět jednu zapomněla, ale do 12hod dala. Cítím se nějak divně, ze zvědavosti jsem si udělala včera dopoledne test, je negativní a druhý teď kolem půl 2 a vyšly dvě//,ovšem nepřijde mi pozitivní, první čárka je divná. 😃
Vím, že Mamatest hází i duchy,přitom těhotná být nemusím.
Tak co myslíte, je spíš blbost ne, že by to vyšlo? 😉😃
Přikládám foto,horní dneska, spodní včera.

Negativní, pozitivní nebo vadný tt. Co myslíte?
Strana
z3
lalolita
autor
7. srp 2020

Holky já tam ducha vidím taky 🤔😉 jen těžko říct, zda opravdu ten vynechany prášek stacil a selhalo to úplně 🙂

veruunek
7. srp 2020

Tak na tohle jsem zvědavá, ale já taky vidím ducha

lalolita
autor
7. srp 2020

Holky,dělany teď, jakože čárka byla po 5ti min tmavší, pak zesvětlala.
Jsem z toho celkem v rozpacích. Jakože špatně mi není, jen mě boli podbřišek, dneska jsem "špinila" a motá se mi hlava,což jsem měla při obou předchozích těhotenství . Tak teď babo raď 😃 zkusím se na středu objednat k Mudr, to mám volno a další test zkusím v neděli. 😉

pajasala
7. srp 2020

@lalolita podle mě je výraznější než včera. Potichounku gratuluji a držím palce ať je to ok.

palja
7. srp 2020

@lalolita taky gratuluji, ať je všechno v pořádku 🍀💞

lalolita
autor
7. srp 2020

@pajasala Děkuji 😉⚘ jen já jsem z toho pořád vyvalena, že by opravdu stačil jeden zapomenutý prášek a nebo to prostě šlo i přes HA? Já na to pořád koukám, jestli je to možný 😄

lalolita
autor
7. srp 2020

@palja děkuji ⚘😉já to pořád nechápu 🤔😄

veruunek
7. srp 2020

Taky vidím silnější 😁
Asi budeš mít veselo 😊

palja
7. srp 2020

@lalolita já přesně nevím jak nizkohormonalni antikoncepce působí, já jsem jí brala při kojení a dr mě jen upozornila až budu kojit míň nebo kojit už nebudu ať si přijdu pro tu normální. Ale zase kdyby to nemělo účinkovat, tak by to asi nepredepisovali. Moje dr mi řekla, že žádná HA není úplně 100%, že vždycky tam nějaká malá 0,01%šance otěhotnění je. Ale nejsem odborník, takže píšu jen co mi řekla mudr 🤷‍♀️

hancazivocich
7. srp 2020

@lalolita - a není možné, že byl problém v braní? Třeba se u téhle nízkohormonálky má dělat pauza, nebo je tam nějaké placebo platíčko? jinak známky neúčinnosti ATK bývaly špinění, krvácení mimo cyklus..uprostřed, nebo tak..navíc jsou vitamíny, bylinky, které účinky ruší - třeba třezalka

lalolita
autor
7. srp 2020

@hancazivocich já bych řekla,že problém nebyl. Beru ji pravidelně, spíš jsem měla často teďka zazivaci potíže a četla jsem, že živočišné uhlí ovlivnuje vstrebatelnost hormonů jakožto HA. Bylinky nebo tak neberu ani čaje nepiju.

lalolita
autor
7. srp 2020

@veruunek uvidíme 😄😄😄

lalolita
autor
7. srp 2020

@palja jasný, žádná HA není 100%,nikdy člověk neví. Jistota je nemít sex(slušně řečeno),jak by řekla starší generace 😉😃

nina004
7. srp 2020

@lalolita Podľa mňa je čiarka silnejšia ;) Vidím to na tretieho drobca 🍀

lalolita
autor
7. srp 2020

@nina004 přijde mi silnější, ale šla jsem se podívat a je světlejší. Uvidíme v neděli 🙂😇

pajasala
9. srp 2020

@lalolita ahojky tak jak jsi na tom?

nina004
9. srp 2020

@lalolita No ako dnes?

lalolita
autor
9. srp 2020

@nina004
@pajasala
Ahoj holky,je to divný asi biochemko nebo mám zvláštní tělo. Hned z ranní noci a duch minimálně zřetelny 😔
Co už, asi to tak mělo být a tak ten chlapeček po dvou holkach nebude 😢🤔
Jste hodné, že jste si na mě vzpomněly.🌺⚘❤

pajasala
9. srp 2020

@lalolita to mě mrzí

lalolita
autor
Autor odpověď smazal
kuttu
9. srp 2020

@lalolita Tak nějak nechapu,proc tedy uzivas HA,kdyz evidentně jeste dite chceš /chcete...

lalolita
autor
9. srp 2020

@kuttu nech to koňovi,ten má větší hlavu.

nina004
9. srp 2020

@lalolita Škoda, že to nedopadlo. :(

lalolita
autor
9. srp 2020

@nina004 není všem dnům konec, trošku to zamrzi, ale třeba to vyjde příště. 🙂

veruunek
9. srp 2020

To mě mrzi...
A vy byste třetí ještě chteli? My si s manželem prave pohravame s tím, ze bysme ještě pořídili partaka

lalolita
autor
9. srp 2020

@veruunek odpovidam do zprávy 😉

kuttu
9. srp 2020

@lalolita Me to netrápí...jen nechapu, proc ženská užívá HA a nasledne je zklamana z biochemka....

pajasala
9. srp 2020

@kuttu tak mě to přijde úplně normální.

lalolita
autor
9. srp 2020

@kuttu ale já nejsem vyloženě zklamaná, jen jsem nevěděla, co se semnou děje. A proč se asi užívá HA? Že člověk zatím mimco nechtěl, tak se chránil ne? Než aby se člověk pak divil,že je "v tom" a jak se to vlastně mohlo stát?

kuttu
9. srp 2020

@pajasala Normálni???Tak jsem asi divna....ja brala HA bych neotehotnela a kdyz jsem chtěla otehotnet tak jsem ji vysadila....v tom je snad princip antikoncepce...neotehotnet...zadna antikoncepce neni 100 % a vim,ze se da otehotnet i pres ni...pak ale nechápu zklamani,ze 3 kluk nebude....dobrovolne uz bych do sebe HA proste necpala...ale každýho věc

Strana
z3