Nidační špinění, je možné aby bylo 4. DPO?
Zdravím mam otazku 29.12 mi doktor potvrdil ovulaci 30.12 bylo tuleni a bylo i par dni pred ovu ted je to 5dpo a ja lehce spinim ale jen kdyz jdu na malou a jen takové růžové může to byt nidacni spineni? Neni to brzy?
Dekuji
@alexkisss u mě z toho je taky těhotenství:.-)jsem cca 13tt🙂❤
jak jsem psala o te bolesti a jednorazovem zakrvácení, musela to být ovulace, protože to bylo jakoby 19-20dc a já si myslela, že je to nidační, a druhý den jsme se milovali bez ochrany. A pár dní na to zase slabé krvácení, bylo to týden před ms..a každý den jsem si říkala, že už se mi asi rozjíždí ms...skoro každý den jsem slabě krvácela...v neděli...to už jsem si říkala, že je to jasný/styk byl ve středu/potom ve středu už silnější krvácení, tak jsem si říkala, že přišla prostě ms pár dní dřív, a ve čtvrtek slabý dušík, který sílil, a v sobotu v den termínu ms na digi CB testu + 1-2😍
začala jsem brát utrogetsan, aby mi přestalo to krvácení a modlila jsem se, ať je všechno ok.
Otěhotněla jsem po první po potratové ms...
a mrně je o 5 dní mladší, což by vycházelo, že jsme se milovali do 24h po ovulaci
Super drzim palecky
@alexkisss děkuji moc, dnes jdu na screening, tak sad všechno dopadne v pořádku❤
@snezenka123 no tak dej vedet jak si dopadla ja vcera byla na druhým screeningu a 15.5 jdu znova protože se mela schovavala jediny co ukázala byla pipinka
Super drzim palecky
@alexkisss scren dopadl na 1*, ještě musím počkat na krev, ta bude do 14 dní, tak se modlím, ať je všechno ok❤
@snezenka123 Urcite bude neboj drzim palecky

@alexkisss závidím a zároveň přeji ať jste zdravé 🌺🌺🌺