Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@kolmenka Jo? Tak děkuji 🙂 Já právě nevěděla, kdy to přijde, jak jsem to měla po potratu všelijaké, tak jsem si koupila testíky...No tak uvidíme...protože muže odvolali do práce :( a přes den to zase nehrotíme, s dětma by to ani nešlo 😉 A já se v těch výpočtech zas až tolik nevyznám.... Děkuju 🙂
@kolmenka To určitě ne 🙂 A ten taky bude muset být, protože mám chutě, že to není snad ani možné 😀 😀 😀 Takže i kdyby už to bylo pozdě, nevadí....samozřejmě si dopřejeme kdykoliv to jde...Ale pokud podpoříme, budu jen ráda... 🙂 Ještě že má další menzes přijít na dovolené...aspoň to nebudu odpočítávat. Prostě uvidíme 😀
@kajunka01 jééé tys byla na Regatě??? Já tam byla taky.... ale teda ne pracovně.... byla to super akce 😉 moc jsme si to užili... 🙂
Holky pardon, ale ja se tady potřebuju po dlouhém době zase jednou rozčílit. Je normální že chlapa v čerstvých 29 letech baví sex jen jednou do měsíce a jindy jenom když se napije?! Už jsem to s ním řešila, jestli to není psychikou, mnou, náma nebo něčím takovým, ale prej ne . Prej prostě nemá tak často chuť. A když mám chuť ja, tak mi to ani nedopřeje.. A ono když ji svrbí, je to horší, než podebraná pata. Tímhle stylem se nám to mimčo podaří tak možná za deset let. Holky nemáte na tu chlapskou nechuť nějakej lék? Já už nevím co bych.. jednou mi řekne, ať to nechám na něm a "neserviruju" se mu. No a když už se mu třetí tejden neserviruju, tak si na to ani nevzpomene. Možná tak přes tejden v Praze u nějakýho Péčka nebo co já vím... Pardon, ale muselo to ven.. Jsem zkrátka nadržená, stále ještě netehotna a momentálně jsem ho vyprovodila na vlak.
@pindruse16 No, podle mně to zrovna moc obvyklé není, ale mám taky jednu kamarádku v podobném vztahu.... je ale fakt, že když chtěli mimčo, tak si nestěžovala...asi ho to motivovalo, protože vím, že si ho moc přáli oba.... Věřím ti, že jsi naštvaná...já mít sex jednou do měsíce, tak jsem vyřízená... 😒
@terka228 jsem absolutně vyřízená... on mimčo chce, ale nespěchá na to, prostě až se to povede, tak se to povede... tak jsem to před dvěma měsíci začla praktikovat i já a přestala jsem se uhánět za plodnými dny atd... jenomže timhle stylem, že on na TO nemá ani chuť, se to prostě nepovede ani a deset let... navíc jak v té Praze nemusí koukat na to, že na něj doma čekám (protože bydlíme jinde a on v Praze pracuje a domů se vrací akorát na víkendy), tak jde prostě po práci na "jedno" s klukama viď, takže přibírá, funí a tím víc je línej... takže ze sexu 2-3x!! za měsíc :( (což taky nic moc, ale aspoň pravidelnej přísun byl) je teď sex jednou za měsíc... nejhorší fakt je, že i když mu teda po těch 2 "prázdnejch" víkendech naznačím, že mám chuť alespoň já, tak mi řekne, že mi jde akorát jenom o to jedno (sex). Pritom přece nejsme tak starý, abysme se milovali jednou za měsíc ne?
@pindruse16 zkus ho nějak překvapit. romantická večeře.. nebo třeba nějaký nový sexy prádýlko to by taky šlo ne 🙂 ... Já teda musím říct že mám opačný problém 😀 přítel by chtěl pořád až ho kolikrát musím odstrkovat, že prostě nechci 😀
@pindruse16 No, to ti fakt nezávidím teda.... Nechci být nijak ošklivá, nic o vás dvou nevím, a tak mě to samozřejmě napadlo...nemůže mít v Praze i nějakou jinou "kamarádku"? Promiň, jestli se ptám nevhod, prostě to člověka napadne... My když měli s mužem blbý obdobíčko, dost jsme se nepohodli, a taky jsme najednou měli sex jednou do měsíce, a taky mě tohle napadlo, ale nic se nepotvrdilo, on si jen všechno v sobě srovnával. Tím chci říct, že to prostě asi každého napadne...
@sarinka0411 on třeba na mě kouká když věším prádlo nebo když myju nádobí a jsem jenom v tričku a ve spodkách, tak furt na mě "hmmm, ty máš ale prdýlku hmmmm, to je pohled" nebo příjde ze zadu, poňuchňá mě, ošahá, že už to vypadá, že by snad k něčemu mohlo dojít, mě to navnadí a nakonec dostanu pusu a odejde... vždycky mě akorát vyprovokuje a když chci pokračovat, tak mi řekne, že nemá chuť... 🙄 dva měsíce zpátky mi připadlo, že už svítá na lepší časy, když se mě při "vítacím" (pátečním) sexu zeptal, jestli se to zrovna při tomhle sexu může povíst, tak řikám že ano, tak on z toho byl celej nadšenej řekl mi, že to zkusíme ještě v sobotu a v neděli... hm a nakonec stejně prd... je to prostě lenoch...
@pindruse16 Tak pak bych zkusila opravdu nějaké to nové sexy prádýlko , jak píše sarinka0411 😀 Třeba ho to zase navnadí 😉
@terka228 to mě taky napadlo, ale myslím si a doufám, že v tomhle mu můžu věřit... 😉 Jeden čas, když hodně cvičil, tak měl chuť docela často, když napumpoval ten testosteron... asi mu budu muset naznačit nějak nenápadně, že by to chtělo zase zajít do fitka... 😝 😀
děkuji za srdíčko! 🙂
@pindruse16 No výborně, plán by byl 😀 Tak držím pěsti, ať se daří a zadaří .... 😀
@pindruse16 holky radí dobře, i já bych se přidala - prádýlko, večeře ....
Takže u mě sněhobílo ☹ - 30 DC - takže čekám až ta potvora červená dorazí ☹ takže jedeme dál 😎
@kolibricek36 Držím pěsti do dalšího měsíce 🙂
@kolibricek36 Myslím že nás tu bude víc tak budem zase na 1 lodi 😀 . Já budu testovat 23.6 ale nic nečekám.
Tak teď jsem byla na WC a asi začínám špinit. dneska jsem 26DC 😢
Holky, kdyby jste některá měla zájem 🙂 Zbyl mi Conceive Plus gel 75ml k podpoře početí 😉 Použit asi 5 krát..Ráda některé přenechám.PC 439 ,- ... za 270,- ... 😉 Nevím, jestli to bylo jen tím, ale v souvislosti s ním a ovulačními testy čekáme mímo ....
@sedlakovasary Ahojky, moc gratuluji a jsem ráda, že čtu další pozitivní ohlas na Conceive gel, mám ho totiž taky doma, povedlo se hned na první pokus s ním?
Nene ...asi až na 5 pokus 🙂
@sedlakovasary OK děkuji, my ho používáme teprve 2. cyklus, ale je trošku nešikovná ta aplikace.... 😅 😅 😅 gel se mi zdá dost tekutý, tak je to s ním trochu problém, když to není ta verze s aplikátory... 😅 😅
@pindruse16 jak já ti rozumím... když jsem dělala ovu testy, měřila teplotu atd... tak přítel byl ještě snad dotčenej, proč to jako dělám, že až to bude, tak to bude....no a z toho až to bude, tak to bude je 9.měsíc snažení a nic. Přijde mi, že se o dítě snažím jen já 😖 jako povídáme si o tom, ale že by měl nějakej zájem, nebo snahu, to ne. Nevím čím to je.... moje první těhotenství taky neprožíval. Asi to má v sobě... otec je teda nejlepší na světě, ale než se malej narodil, tak takovýto hlazení a vykládání s břichem atd u nás vůbec neprobíhalo. Teď beru poprvé clostilbegyt, tak se uvidí co to udělá. Věřím v to, že se zadaří, prostě už musí 😎
@beruska1889 doporučuji zakoupit v lékárně injekční stříkačku 😉 zkus to...
@sedlakovasary jo děkuji za tip, já mám stříkaček v práci dost, dělám v ambulanci 😉 tak to s tím zkusím... 😉 taky už mě to napadlo.... a kolik sis toho gelu tak dávala???
Dobré ráno holky 😔 jdu si za vámi postěžovat a poradit se...
Jak někteří vědí, přítel mi minulou neděli 12.6. odjel. Ve čtvrtek předtím tj. 9.6. mi skončila MS. Zbytek víkendu jsme samozřejmě ještě před odjezdem prosouložili 😀
Každopádně teď v pátek 17.6. jsem začala špinit. Byl to hodně tmavě hnědý výtok (omlouvám se za podrobnosti, ale jinak to napsat nejde bohužel), žádná čirá krev.
V sobotu to bylo horší, to už jsem musela použít i tampon, ale stála žádná krev, jen tmavě hnědý cosi s kousky slizu? Nevim, vážně jak to napsat, vypadalo to jako želé 😀 fakt promiňte holky, bože...
No ale podstatný, ještě to nepřestalo. Byla jsem se dneska zeptat v lékárně, zda to nemůže být tím, že jsem začala pít Inofolic, ale ten prý nemá vliv...Pořád mě tlačí podbříšek, ale sem tam.
Jinak v sobotu jsem zkoušela ovu test, zda třeba ovulace? To vůbec....Pak i těhotenský, ale bílo...Pomoc prosím.. Už nevím, co to se mnou je 😔

@kolibricek36 Určitě to chce ranní moč. Držím palečky a hned nám dej ráno vědět 😉