icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

upuska
28. čer 2016

@katty77 hele, to zatím ne, ale občas se mi stane, že se mi vychýlí pánev..krom toho, že to na sobě i vidim, mam jeden bok křivější, tak to bolí a tlačí mi to na ten vnitřek, i třeba víc lítám na záchod..a jeden moudrej pán mi i řekl, že bych takhle za chvíli byla frigidní, což mě nikdy vůbec nedošlo, ale je to vlastně uplně logický..když to tam někde tlačí kam nemá..asi bych potřebovala zpevnit střed těla, ale tohle cvičení mě strašně nebaví..

katty77
28. čer 2016

@upuska tak to mi povídej, je to to nejnudnější a nejdebilnější cvičení pod sluncem 😀 snad ti to pomůže, když víš, že tam máš problém... my dáváme tento měsíc pauzu od všech praktik, necháme jen sexík, ani kontryhel jsem si nevařila, hormony začnu asi až v srpnu, strašně se mi do toho nechce....

bonynka1981
28. čer 2016

Tak vysledky gastroskopie potvrdily u dcery alergii na lepek. Takze ted budu mit uplne jine starosti ☹

kolibricek36
28. čer 2016

@upuska mám asi stejný problém, ale pokud je vidina uspěchu, tak chtě, nechtě cvičím 😀 😀 😀

kolibricek36
28. čer 2016

@bonynka1981 o jejdanánku ☹ ☹ ☹

yelowangel
28. čer 2016

@bonynka1981 jeee to mě mrzí. Je to hrozně blbá a drahá dieta.

katty77
28. čer 2016

@bonynka1981 tak to je radost, ach jo... prej to může být dědičný, tys na testu byla?

bonynka1981
28. čer 2016

Streva ma v předposlední fazi pres perforací ☹. Jsem vyrizena.

upuska
28. čer 2016

@katty77 asi je teď na čase si zase vyčistit hlavu, viď..máš recht ;) proto pořád váhám, jestli už jít k tomu doktoru nebo ještě ne..nechci to hrotit..a navíc se pořád nějak s tim břichem "nevidim" nevim proč..jestli si maluju čerta na zeď nebo je to nějaká intuice

bonynka1981
28. čer 2016

Ja byla v prosinci a nic. Muj ex taky nic tak.budou muset babicky a dedecci.na krec.

bonynka1981
28. čer 2016

Oprava Krev

komive
28. čer 2016

@bonynka1981 Asi celiakii má, viď? No, budeš muset vařit jinak, je to otrava a je nutný to dodržovat, ale pak se zase ty střeva "opraví", když bude jíst bezlepkově..dobře, že se na to přišlo!

bonynka1981
28. čer 2016

@komive ano celiakii. Jdu do toho s ni. At si nepripada odstrcena. Spis stravovani na vyletech a dovolenych bude peklo. Babicky uz z toho maji taky hruzu.

komive
28. čer 2016

@bonynka1981 To chápu, asi se bude cítit jinak, že má jiné jídlo než ostatní, zvlášť pak v pubertě to bývá kříž..ale ono se to dá nějak vymyslet..muž má celiakii v rodině, tak vím, jak je to občas náročné, ale naštěstí je to teď už lepší, dají se koupit bezlepkové mouky atd..ale je to i zásah do rozpočtu, vše je docela drahé..

katty77
28. čer 2016

@upuska ale jdi ty.... v létě si dej relax a na podzim běž k mudrovi...

pitris77
28. čer 2016

@upuska já si taky dneska počítala ovu a zjistila, že se mi po strašné době trefila i do Jonášovy metody a ještě navíc s kladnými napěťovými aspekty, takže teď to prostě vyjde a tobě taky ;)

upuska
28. čer 2016

@pitris77 tak to by bylo, aby nebylo 🙂 akorat se nám nějak odmlcela @maggie_ kde jsi, holka?

Jinak vam musím říct, a nejsem za to na sebe hrdá, jen nevím jak to odbourat, ze se na podzim chystá otěhotnět sestrenka a kamoska plánuje druhy a já bych je fakt chtěla predbehnout..nechci samozrejme dítě kvůli tomu, ze ho chtějí oni, to vůbec, ale tak nějak si myslím, ze se jim to povede na lusknuti prstu a já budu ve schyze..možná už jsem 😀

25jajinka
28. čer 2016

Ahoj tak ja si ovu asi nevypočítám, 27potrat a včera po31dni ms dnes už jen špiním tak asi už konec.asi koupit ovu testy?za dva týdny jedeme na dovču tak bychom to tam rádi spáchali 😁

pitris77
29. čer 2016

@25jajinka Já si měřím BT, protože ovutesty jsou proti mě asi imunní a neukazují vůbec nic, ačkoliv mi ovu potvrdil několikrát i doktor a to se shodovalo s BT ;)

lentilka04
29. čer 2016

Ahoj, tak co myslíte, sílí druhá / ? 😊 Zítra by měla dorazit ms, tak doufám, že nedorazí. 😊

komive
29. čer 2016

@upuska Hele, já když jsem slyšela, že kolegova žena chce dítě, tak jsem měla sto chutí utrousit "no, tak to začněte už teď, ono to taky může trvat"..😀 ale to byla nějaká blbá chvilka 😀

katty77
29. čer 2016

@lentilka04 jasně, že sílí 😉 krásný // 🙂

digisek
29. čer 2016

@lentilka04 sílí krásně 😀

terka228
29. čer 2016

@lentilka04 No krásnė sílí 🙂

maggie_
29. čer 2016

@lentlka04_ No bezvadně 😀 dyť to musíš vidět a nedělej mi v tom tady binec....kontrola testů je jinde 😀

@upuska @katty77 @digisek a nevim kdo ještě 😀 😀 já vám je pošlu...mám vás tady...nebojte nic, není to prdel jim nakoupit a zabalit Horalky na cestu s sebou 😀 😀 oni se docela cukaj....
@kolibricek36_ Jinak Dobbyho nezajímají ani myši ani žáby 😀 ten jde po ponožkách 😀 😀

- Jinak mě holky má MS přijít za dva dny a musím upřímně říct, že mi je to u prdele 😀 😀 bolí mě celá pusa. Včera mi trhali moudrák a kolem druhého vyřezávali dáseň, takže mi asi brzy hrábne.... 😔

jarmulka
29. čer 2016

@maggie_ teď jsem se fakt zasmála.... jak jsi psala, že Ti má přijít MS, ale že je Ti to úplně u prd.... , že Tě bolí celá pusa 😀 - no moje fantazie.... 😀 😅 😀 - zubař byl to poslední, co mě napadlo.... 😝 Jsem si říkala, že Tě manžel chtěl ,,odreagovat,, 😀 🤐

maggie_
29. čer 2016

@jarmulka_ Zajímavá myšlenka, to ti teda povim 😀 😀 je pravda, že mě pak taky bolí pusa, když je to dlouho, ale uplně jinde a v jiný míře, ale taky vy to šlo 😀 😀 😀

lentilka04
29. čer 2016

@maggie_ promiiiiiň a díky 😊

jarmulka
29. čer 2016

@lentilka04 tak tady není o čem psát - je to jasné. Sílí.... 🙂

kolibricek36
29. čer 2016

@lentilka04 no krásně - jen tak dál a prosím nakazit i ostatní včetně mě 😀 😀 😀

Strana