Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@upuska tak to mi povídej, je to to nejnudnější a nejdebilnější cvičení pod sluncem 😀 snad ti to pomůže, když víš, že tam máš problém... my dáváme tento měsíc pauzu od všech praktik, necháme jen sexík, ani kontryhel jsem si nevařila, hormony začnu asi až v srpnu, strašně se mi do toho nechce....
Tak vysledky gastroskopie potvrdily u dcery alergii na lepek. Takze ted budu mit uplne jine starosti ☹
@upuska mám asi stejný problém, ale pokud je vidina uspěchu, tak chtě, nechtě cvičím 😀 😀 😀
@bonynka1981 o jejdanánku ☹ ☹ ☹
@bonynka1981 jeee to mě mrzí. Je to hrozně blbá a drahá dieta.
@bonynka1981 tak to je radost, ach jo... prej to může být dědičný, tys na testu byla?
Streva ma v předposlední fazi pres perforací ☹. Jsem vyrizena.
Ja byla v prosinci a nic. Muj ex taky nic tak.budou muset babicky a dedecci.na krec.
Oprava Krev
@bonynka1981 Asi celiakii má, viď? No, budeš muset vařit jinak, je to otrava a je nutný to dodržovat, ale pak se zase ty střeva "opraví", když bude jíst bezlepkově..dobře, že se na to přišlo!
@komive ano celiakii. Jdu do toho s ni. At si nepripada odstrcena. Spis stravovani na vyletech a dovolenych bude peklo. Babicky uz z toho maji taky hruzu.
@bonynka1981 To chápu, asi se bude cítit jinak, že má jiné jídlo než ostatní, zvlášť pak v pubertě to bývá kříž..ale ono se to dá nějak vymyslet..muž má celiakii v rodině, tak vím, jak je to občas náročné, ale naštěstí je to teď už lepší, dají se koupit bezlepkové mouky atd..ale je to i zásah do rozpočtu, vše je docela drahé..
@pitris77 tak to by bylo, aby nebylo 🙂 akorat se nám nějak odmlcela @maggie_ kde jsi, holka?
Jinak vam musím říct, a nejsem za to na sebe hrdá, jen nevím jak to odbourat, ze se na podzim chystá otěhotnět sestrenka a kamoska plánuje druhy a já bych je fakt chtěla predbehnout..nechci samozrejme dítě kvůli tomu, ze ho chtějí oni, to vůbec, ale tak nějak si myslím, ze se jim to povede na lusknuti prstu a já budu ve schyze..možná už jsem 😀
Ahoj tak ja si ovu asi nevypočítám, 27potrat a včera po31dni ms dnes už jen špiním tak asi už konec.asi koupit ovu testy?za dva týdny jedeme na dovču tak bychom to tam rádi spáchali 😁
@lentilka04 jasně, že sílí 😉 krásný // 🙂
@lentilka04 sílí krásně 😀
@lentilka04 No krásnė sílí 🙂
@lentlka04_ No bezvadně 😀 dyť to musíš vidět a nedělej mi v tom tady binec....kontrola testů je jinde 😀
@upuska @katty77 @digisek a nevim kdo ještě 😀 😀 já vám je pošlu...mám vás tady...nebojte nic, není to prdel jim nakoupit a zabalit Horalky na cestu s sebou 😀 😀 oni se docela cukaj....
@kolibricek36_ Jinak Dobbyho nezajímají ani myši ani žáby 😀 ten jde po ponožkách 😀 😀
- Jinak mě holky má MS přijít za dva dny a musím upřímně říct, že mi je to u prdele 😀 😀 bolí mě celá pusa. Včera mi trhali moudrák a kolem druhého vyřezávali dáseň, takže mi asi brzy hrábne.... 😔
@maggie_ promiiiiiň a díky 😊
@lentilka04 tak tady není o čem psát - je to jasné. Sílí.... 🙂
@lentilka04 no krásně - jen tak dál a prosím nakazit i ostatní včetně mě 😀 😀 😀

@katty77 hele, to zatím ne, ale občas se mi stane, že se mi vychýlí pánev..krom toho, že to na sobě i vidim, mam jeden bok křivější, tak to bolí a tlačí mi to na ten vnitřek, i třeba víc lítám na záchod..a jeden moudrej pán mi i řekl, že bych takhle za chvíli byla frigidní, což mě nikdy vůbec nedošlo, ale je to vlastně uplně logický..když to tam někde tlačí kam nemá..asi bych potřebovala zpevnit střed těla, ale tohle cvičení mě strašně nebaví..