Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@sarinka0411 A ty jsi na PN? Proč?
Jinak test bude až odpoledne, dámy! 😀
@sarinka0411 ty jsi na nemocenské? a proč? vždyt pokud není rizikové na PN nemusíš
@komive já jsem na PN už dva měsíce šla jsem marodit kvůli zádům měla jsem je zničený z práce.. A teď se mi PN převádí na gyndu kvůli mojí práci dělám ve fabrice na směny nevyhovující prostředí ... Takže mě čeká dalších 8 měsíců
@kolibricek36 Já dělám ve fabrice tady u nás doktoři dávají PN hned jak se to zjistí
@sarinka0411 No ale na nevyhovující prostředí nemusíš mít PN, buď ti najde zaměstnavatel odpovídající pozici, kterou můžeš dělat jako těhotná, a když takovou nenajde, musí ti hradit 100% platu..
@komive 😀 😀 😀 😀 no to by sice mělo být, ale fakt se to v dnešní době tak nedělá zvlášť tahle fabrika.. Doktoři v okolí tu fabriku znají už několik let takže ví jak to chodí a tím pádem proto rovnou PN
@sarinka0411 jevanečky, záda mě to říkej, já si zničila záda na učilišti, kde jsem byla poslána, kdybych tak mohla ty prevíty z posudkové žalovat tak to udělám... 😠
radši si to těhotenství užívej co můžeš - protože pak nebudeš mít tolik volna- zkus se zabavit, ušij si něco pro mimi, nebo do pokojíčku - já paličkuji - sice ted momentálně ne, bo se mi nechce, měla jsem zlomenou ruku, ale zabere to dost času .....
@kolibricek36 já jsem zase upletla deku do vajíčka, když jsem chodila na pásy tak se mi tam smáli, že tam pletu. Jenže já tam byla vždycky minimálně 45minut.
@kolibricek36 jo jo záda já seděla na pozici letovačky a vzhledem k tomu, že inhaluješ veškerej ten smrad tak se to před těhotenstvím nesmí + mi ještě dávali na poyici kde jsem tahala těžký bedny... Když jsem prosila svojí přední dělnici a mistra, že plánujeme s přítelem miminko jestli by mě nemohli dát na jednu z těch lepších prací.... Řekli že pokud nepřinesu papír od lékaře že to nesmím dělat mám jako mladá smůlu protože tam přece místo mě nešoupnou starý babky... A předačka mě schválně začala denno denně dávat na letování ☹ jelikož je to miniaturní součástka zkazila jsem si nejen oči, ale i záda jak se nad tím člověk musí krčit ☹ proto říkám, že ukončit PN a jít zpátky do práce v mém stavu není možný protože přístup tam je hroznej ☹ ☹ Tak proto mi PN se zády přešla na gyndu a pokračuji dál abych se taky nepřipravila o peníze kdybych dostala jinou
@sarinka0411 to je jasný - ale tak to je všude - i tady mistr tě pošle kde chce - to vidím i u manžela - nedávno přišel s červenýma očima jak králik - a to mu ani neobstarali ochranné pomůcky .... 😠
@kolibricek36 úroveň fabrik kdysi byla možná dobrá, ale myslím že v týhle době už žádná fabrika úroveň nemá... Člověk tam není brán jako zaměstnanec, ale jako otrok ☹
@sarinka0411 taky si říkám ...
Tak holky, nic z toho nebude, na testu sněhobílo a asi začínám špinit 😒 ..to teda nevím, co tam ty čápi nesli! 😀
@komive ☹ tak snad příště 🙂
Holky, můžu se zeptat????? Kamarádka mi dnes ráno poslala fotečku se svými testy. Prví dělala včera večer a druhý dnes ráno, čárka je slabá, ale jasně zesílila...podle mě jasný těhu, žádný duch na testu....včera měla 1 den meškání MZ. Dnes šla na gynekologii, ale tam jí doktor řekl, že jde zřejmě jem o zmeškání, že nevidí absolutně nic, píchnul jí injekci, a že prý během týdne dostane MZ. Jí teda hrozně bolí břicho, má už od včera až křeče, víc jak na MZ. Myslíte že je možné, že by těhu byla a on by ještě nic neviděl, nebo je to teda aso opravdu zpoždění????? Těšila jsem se, že jí to vyšlo, a úplně mě to mrzí.....
@terka228 jistě že je to možné, proč ji nevzal krev? Co to je za blba? Já být kamarádkou, tak buď vyhledám jinou gyndu a nebo zajdu jako samoplátce na krev....
@kastanek87 Jo, promiň !!!!! Vzal jí i krev samozřejmě..... výsledky má mít teď někdy odpoledne.....ale že jí hned píchnul tu injekci....že jako nepočkal...já se v tom teda moc nevyznám....mně se to ještě nestalo...já žádnou takovou injekci nikdy nedostala...
Holky jsem 3.den od kryoembryotransferu hatchujici blastocysty...asi se nedockam, uz at je alespon 7.den at testnu...to cekani je hrozne...😑😥
@lenejewel89 Ahoj, držím palečky, ať to dopadne dobře 🙂
@terka228 jsem se lekla 😀 co to je za neschopnýho doktora 😀 😀 😀 tak to potom jo... no ale stejně nechápu, že ji to hned píchl... ale mám dojem, že holky psaly, že ta injekce na vyvolání MS nevadí, že to neublíží.. jen pokud je opravdu těhu, tak to prostě nedostane 😀 takže nezbyde než čekat na výsledky krve a uvidí...
@lenejewel89 i já držím palce!!! Pak dej vědět 😉
@kastanek87 aha, takže když je těhu, tak to neublíží, a když není těhu, tak to přivolá MZ, aby se jí ulevilo, chápu to dobře???? Tak to je podle mého názoru velká šance, protože test je podle mě jasnej a příznaky má taky jasný......díky !!!!! 😀 😀 😀
@terka228 já doufám že to tak je, ale holky to tu psaly,tak asi ano. Držím pěsti, ať to dobře dopadne 🙂

Ahoj holky tak si budu několik následujících měsíců připadat pomalu jako trestanec ☹ Vycházky od 13-19 hod takže prostě neexistuje že by jsme ráno jeli někam na výlet a večer se vrátili ☹