icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

kolibricek36
1. črc 2016

@peta73 já jsem někde četla ohledně toho duphastonu - že MS má příjít za 2 - 7 dní - já osobně s ním žádnou zkušenost nemám ...

janina29k
1. črc 2016

@terka228 u mně nic neviděl ani po týdnu zpoždění, ale injekci mi nepíchal, i když jsem měla TT negativní. měla jsem přijít za 5dní, pokud bych to nedostala. Nakonec jsem tam nešla a za týden už prďola byl vidět.

terka228
1. črc 2016

@janina29k Tak je to koukám , jak u koho.... asi že si stěžovala, že má až křeče v břiše..... ale teď mi psala, že už je jí dobře. V pondělí má jít znovu na krev a uvidí se, jestli se už do té doby nerozkrvácí...z hcg potvrdili těhu, ale hodnoty prý byly nízké ohledně věku. Já ale věřím, že to bude dobré a ovulku měla později 🙂 Děkuji za reakce 🙂

janina29k
1. črc 2016

@terka228 já měla ovulku taky pozdějš. Jen nechápu proč jí dal tu injekci, leda,aby měla ta firma větší zisky, protože za tu injekci se platí

peta73
1. črc 2016

@kolibricek36 tak to musím přečkat ještě tři dny a kdyz nepřijde MS, tak testu v úterý - pokud to vyšlo, bude muset být ta čárka vidět, pokud ne, budu s gynekolozkou hledat příčinu 😁
Děkuji moc za fakta 😉

terka228
2. črc 2016

@janina29k Aha, tak to fakt nevím... :( asi to záleží fakt na lékaři. Jí do řeči moc nebylo, psala jen zprávu, tak se pak zeptám...

slenuska
2. črc 2016

ahoj holky, děkuji za srdíčka..Neměla jsem ted čas sem chodit, těhu ted jde tento cyklus stranou. V úterý mi náhle zemřel tatínek, kterého jsem viděla několikrát týdně, komplikace po operaci střev a sepse. V pondělí jsem měla mít píchnutý pregnyl, ale máme pohřeb a i tak na sex těžko budu mít chut.
Musím dočíst co je nového🙂

demukla
2. črc 2016

Maminky nevim zda-li to sem patři, ale snad me s tim nevyhodite 😕! Chtěla bych se jen zeptat, jestli mate některá zkušenost s oplodnenim mimo vaši ovulaci ? Jako třeba hned po mensesu nebo před nim? Ja jen jestli je to možné, nebo se opravdu musíme snažit jen těch par dni v době ovulace?

yelowangel
2. črc 2016

@demukla oplodnění je možné opravdu jenom v ovulační dny, ovšem u každý ženský je ovulace v jinou dobu. Klidně můžeš mít plodný dny těsně před měsíčkama ale kdy je máš ti spolehlivě řekne jenom gyndař.

bonynka1981
2. črc 2016

@slenuska uprimnou soustrast ☹

beruska1889
2. črc 2016

@slenuska to je mi moc líto, drž se... ☹ ☹

jarmulka
2. črc 2016

@slenuska upřímnou soustrast ☹ , posílám ♥

beruska1889
2. črc 2016

@maggie_ Ahojky, doufám, že ti Tví ptáci nabrali dost sil, včera mi dorazila ta mrcha červená, tak budu očekávat novou várku 😉 😀 😀 18 měsíců v háji... už mě to fakt štve ☹ takže prosím o nějaké kvalitní ptactvo, co už opravdu dorazí 😉 😀 😀

kolibricek36
2. črc 2016

@slenuska upřimnou soustrast <3

luciasek1987
2. črc 2016

Ahoj holky ... Jsem 4 dpo... 8.mesic snazeni... Jsem tu po cca 2 mesicich... To cekani je desne ...

janina29k
2. črc 2016

@slenuska to je mi líto, nevítám tě do klubu. Drž se!

kolibricek36
3. črc 2016

zdravíčko @maggie_ doufám, že mi už posíláš nějakou pořádnou zásilku ptákůůůů 😀 😀 😀 na příští týden .... 😀 😀 😀 a nějaké super kvalitní 😀 😀 😀

kaaacaaatkooo
3. črc 2016

@maslicko Mohla bych poprosit o název těch "zázračných" kapek na úpravu MS? 🙂

kastanek87
3. črc 2016

Tak co holky,je tu někdo,kdo bude testovat ve středu? To budu 12dni od pregnylu,tak to asi zkusím,do pátku to totiž nejspíš nevydrzim 😀 na to se znám až moc dobře...

marienkah00000
3. črc 2016

Ahoj holky, mam dotaz 🙂 s pritelem jsme se trefili do ovu a dnes jsem se probrala a mela hnedou skvrnu na kalhotkach dnes to tak nejak pretrvava bolest v podbrisku a kdyz se vytru tak to neni krev ale je to hnede do MS mam 6 dni a pri Ms ani pred tim nez bych to mela dostat jsem to nikdy nemela.co to muze byt? Treba to mela i nektera z vas budu rada za kazdy nazor, hezky den 🙂

kama2016
3. črc 2016

Ahoj holky, jsem dnes 6. Den po ET 5-denni embrouska.Testovat mam az 12.7.....cekani je desne!Boli mne kriz i podbrisek jako pri menses.Jsem po horm stimulaci,kratky protokol.Hlava stale pracuje a nerviky na pochodu....

sarinka0411
3. črc 2016

Ahoj holky tak kdy tady přistanou další testíky 🙂 myslím na vás na všechny držím palce a pořád vám posílám těhu bacily to mi neříkejte, že ještě k nikomu nepřišli..

kama2016
3. črc 2016

@sarinka0411 děkujeme a i Tobě palce držíme. Doufám,že se všechny potkáme v cíli 🙂 🙂 🙂

sarinka0411
3. črc 2016

@kama2016 Děkuji 🙂 uvidíš že brzo všechny najdete ty svoje // 🙂

kastanek87
3. črc 2016

@sarinka0411 u mě se to rozsekne snad ve středu 🙂 dnes jsem 9 den od pregnylu a od odpoledne spinim z lehka a bodá mě na pravé straně... Budu doufat že se nerozjizdi MS. Ale BT dnes ráno 36,9 takze uvidíme....

sarinka0411
3. črc 2016

@kastanek87 držím palečky 🙂

terka228
4. črc 2016

Ahoj holky,tak hlasim se dnes z hor ,a take 1DC
Takze maggie to datum,co jsem psala na poslani ptaku plati,jo? Dekji moc.
Krasny den vsem 🙂

maslicko
4. črc 2016

@kaaacaaatkooo ahojky já sem brala elixír feminan 🙂 a pomohl mi 🙂 ale uplne nejlepsi,aspon za me je kontryhelovy caj..od 1DC-15DC jeden salek rano a jeden vecer a mam MS uplne pravidelnou a sliznice mi krasne narostla 🙂

maslicko
4. črc 2016

@marienkah00000 ahojky a nemuze to byt uhnizdovani ??? 🙂

maslicko
4. črc 2016

Jinak ahoj holky, dlouho sem tu nebyla, po 14 mesicich snazeni o mimi, kdy sem nemela MS vubec, pak nebyla OVU ted hlasim, ze sem dobrala Clostik, ktery byl na 3 mesice a po mesici pauzi krasny folikul, 13DC 17mm dnesky by mela byt snad ovu 🙂 jupiiii jsem stastna a verim, ze uz se to pohlo k tomu nejlepsimu....🙂i pani doktroka byla nadsena, hrozila mi v srpnu laparka a tak jsme ji odlozili,protoze by melo byt vsechno v poradku 🙂

Strana