icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

kolibricek36
7. črc 2016

Ahoj holky, ☹ hm žádné // se u nikoho neobjevili, no snad se poštěstí. @sarinka0411 tu prská těhu bacily - no ale nějak to moc nepomáhá 😀 😀 😀
jinak si užívám se synovci 🙂 snad i to pomůže to moje tělo nakopnout 😀 😀 😀

sarinka0411
7. črc 2016

@kolibricek36 asi prskam málo a nebo jste všechny moc daleko...

kolibricek36
7. črc 2016

@sarinka0411 hm tak asi budeš mít pravdu - ke mě to je skoro přes celou republiku 😀 😀 😀

kolibricek36
7. črc 2016

@maggie_ doufám že jsi mi poslala ty ptákyyyyyyyyyyyyyyyy - my sice zadělávali 😀 😀 😀 , ale kdo ví jestli z toho něco bude 😀 😀 😀 dneska mám mít podle výpočtu na netu ovulku - sice moc tomu nevěřím ....... ale ....... uvidíme 😀 😀 😀

kastanek87
7. črc 2016

Já se holky hlásím 11DPO a test nic a začíná mě pobolivat podbřišek jak před MS :( asi 8dpo jsem přes den slabounce spinila,tak jsem se radovala že by to mohlo být uhnízdění a zase nic. Teplotu mám teda zatím pořád 36,9, ale už tomu moc nevěřím. Navíc jsem dneska 13den od píchnutí pregnylu,tak by se už mělo něco ukázat co jsem tak četla.

bonynka1981
7. črc 2016

Ja jsem na rade? Ani nevim 🙂. Ms teda vcera nedorazila ale priznaky zadne. Myslim ze jsem si nejak rozhazela cyklus tema pokusama ☹. Snad.nebudu. muset na provokacku.

karkulka89
7. črc 2016

zdravim vsechny snazilky a cekatelky 😊 obracim se k vam pro radu.. od 30.6 do 3.7 jsem mela mesicky,pak jsme se s partnerem polulili to bylo 16.3 a ja jsem znovu dostala 23.3 mesicky,nebyly uplne takove na jake jsem zvykla,trvaly dyl z toho dva dny tmave spineni,pak slabe krvaceni a pak zase spineni..mela jsem je dostat az o tyden pozdeji,.vcera odpo tt negativni,poradi nektera co to muze byt..mam porad bolesti v podbrisku,kdyz zatnu tak me na prave strane tlaci jak kdybych tam mela tenisak 😀diky za odezvy 😊😊 K.

sarinka0411
7. črc 2016

@kolibricek36 fakt takovou dálku 😀 tak to se nediv, že tam jen tak nedoprsknu 😀 😀 😀

slenuska
7. črc 2016

Tak jsme řešili teď dovču, když už s námi tata nemuže být, nemuzu nechat mamku samotnou a dnes jsem zařídila, že s námi pojede do chorvatska. Nechce, ale prostě musí,tady ve smutku ji neenchám..jedeme i s jejím yourkšírem. No a ted jsem spočítala,že to pulku dovči budu mít☹ po tom potratu to mám hodně..včera jsme to zkusili, ale asi by to byla náhoda kdyby dopadlo..furt slyším,že někdo odešel a někdo nový přijde..no uvidíme,ale až se jednou zadaří, bude to klučík po tátovi Ladík. Někdy se dočkáme..🙂

jarmulka
7. črc 2016

@slenuska neboj, určitě se brzy dočkáte a uvidíš, jakou radost Vám miminko přinese!!!! Vám všem, i mamince ( babičce) . Přeji krásnou dovolenou a moc Vám fandím!!!!!

janina29k
8. črc 2016

@slenuska můj synovec se narodil přesně rok po taťkově smrti. Mamka říkala, že pokud jí ho posílá táta, tak se narodí na výročí smrti. Určitě se Vám to podaří a babička bude z vnoučátka nadšená a aspoň trochu zapomene

pindruse16
8. črc 2016

Holky, tak ja dneska jedu 32 DC :D prvni mesic bez Duphastonu a uz min 3 dny zpozdeni :D vzhledem k tomu, ze kdyz byl sex, tak byl absolutne mimo ovu (protoze pritel na to ma proste cuch 😠 ), tak se mi ani nechce delat si "zbytecne" TT 😀 😀 ... davam "tomu" cas do nedele, pak si TT udelam 😀 treba mi, jako ostatne vzdy, pak ten TT rozjede i MS 😀

pindruse16
8. črc 2016

jo a nic nenasvedcuje tomu, ze by MS mela v planu v dohledne dobe prijit - zadny natekly prsa nebo citlivy bradavky, ani chut na cokoladu 😀 boze ja chci bejt chlap :D

kolibricek36
8. črc 2016

@pindruse16 to by bylo super, držím palce, ale čuch na ovulku, to slyším prvně 😀
my - dle netu jsem měla mít ovulku včera, jenže hrom do toho, prostě to nevyšlo, ale snad to jistí den před - o čemž pochybuji, tedy tentio měsíc nečekám, že něco vyjde - to už by byl moc velký zázrak - a myslím že 2 x týž zázrak se nekoná 😖 😠

kolibricek36
8. črc 2016

@pindruse16 klid - jasně, že chlapi to mají lehčí, ale zas pokud to čekání přežijem ve zdraví dítě by bylo velkou odměnou i zázrakem 🙂 0🙂

pindruse16
8. črc 2016

@kolibricek36 no mně právě přijde, že má čuch na to, kdy je ovulka, a tim pádem nemá chuť na sex... 😀 😀 😀

pindruse16
8. črc 2016

@kolibricek36 jo ja jsem v klidu 😎 😀 , jen me stve, ze kdyz uz se to teda nejspis nepovedlo, proc ta MS aspon neprijde tak, jak by mela, krucis :D

kolibricek36
8. črc 2016

@pindruse16 no, možné je vše ☹ včera jsme byli unavení oba - měli jsme tu 2 synove na hlídání 3roky a 10 měsíců - ale byli zlatíčka 🙂 😎

kolibricek36
8. črc 2016

@pindruse16 víš co, já příchod MS už neřeším, protože po té zatracené revizi ZT mi MS chodí kdy se jí zlíbí - jen si udělám v době kdy by mohla dojít test - pokud nic tak nic - já se nervovat i tím nebudu a nehodlám ...

pindruse16
8. črc 2016

@kolibricek36 mne na tom vadi hlavne to, ze se furt musim hlidat, jestli nahodou teda neprisla, abych mela vzdycky po ruce zachranu a tak... jinak ja mela cykly i 80 dni, coz uz nechci...

lucie_k_s
8. črc 2016

Ahoj holky mám na vás takový dotaz... Od minulého měsíce se s přítelem snažíme o miminko... Těhotenský test mi vyšel negativní, pak jsem dostala slabou MS a od té doby mě tlačí na levé straně podbřišku (tam kde byla minulý měsíc ovu), je to taková tupá bolest... K lékaři jít nemůžu jsme na dovolené v horách mimo ČR, těhotenský test jsem si koupila před chvílí a nevím zda ho mám tedy dělat. Stalo se to některé z vás? Nebo co by to mohlo být? Dnes mám mít ovulaci, ale ta je na druhém vaječníku a je to úplně jiná bolest... Nemůže to být třeba cysta? Žádné jiné těhu příznaky nemám. Děkuji moc za radu, fakt nevím co by to mohlo být. MS bolest a ovu bolest je jiná, tu mám pravidelně každý měsíc a poznám i z jakého vaječníku. Těhu si myslím, že nejsem, dle té MS... 😒

janina29k
8. črc 2016

@lucie_k_s známé dr řekl, že vaječníky se nestřídají každý měsíc, takže by to klidně ta ovulace mohla být.

lucie_k_s
8. črc 2016

@janina29k Nene ovulaci mám určitě napravo... Ta momentálně probíhá... Tuto tupou bolest mám už 14 dní...

bonynka1981
8. črc 2016

Ja jsem 31dc a ms nikde a tt negativni. Myslite ze mi gynprodyl mohl prodlouzit cyklus?

maggie_
11. črc 2016

Dobré ráno děvčátka 🙂 🙂 tak ve čtvrtek, kdy jsem vám naposledy psala, že už cca týden a přítel se mi vrací? Chyba...ten den stál před prací s obrovskou kytkou 😀 🙂 chtěl mě překvapit, zmetek :D takže už ho mám doma - o týden dříve....To co se doma dělo si dokážete představit, tak uvidíme jestli z toho něco bude :D ale je doma 5 den a nějak nás ty chutě ještě neopustili :D .... Takže vzhůru zpátky do snažení.... 😝

rulfici4
11. črc 2016

Ahoj holky ja mam 4dny do ms a sex posledni dny dost bolestivej podbrisek poboliva a ted pri kychnuti bolest jak ..... .ale moc tomu neverim ze by treba neco bylo.myslite mam zkusit test? Mam v supliku z dm obyc.

sarinka0411
11. črc 2016

Ahoj holky před chvilkou jsem dorazila domů od doktorky kde jsem čekala dvě a půl hodiny než jsem se dostala na řadu. Každopádně všechno je v naprostým pořádku a srdíčko nám jede jako o závod 🙂 🙂 málem jsem se rozbrečela 🙂

kolibricek36
11. črc 2016

@sarinka0411to je bezvadné 🙂 🙂 🙂 jen tak dál 🙂 🙂 🙂

kolibricek36
11. črc 2016

nevím co by to mohlo být - na těhu příznak je to moc brzo - jaksi mám citlivé bradavky na dotek 😖 - což se mi nestává - jinak jsem 20 DC - dle mě je brzo dělat nějaké závěry ☹
to je hrůza - jsem fakt nemožná 😠
a co vy žádná nemá nějakou novinku ? 🙂 🙂 🙂

kastanek87
11. črc 2016

@kolibricek36 jo já mam novinku ve formě 1DC 😀 takže zas nic. Kdy budeš testovat? 😉

Strana