icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

jarmulka
15. črc 2016

@upuska no jasně, že ne všechno. Ale já potřebuji pořádnou naloz,já se s málem nespokojim. To mě neoplodni 🙂

digisek
15. črc 2016

@jarmulka tak šup jsme zvědavý

upuska
15. črc 2016

@jarmulka ne nadarmo se řiká "stačí kapka a jsi taťka" mamko 😀

peta73
15. črc 2016

@jarmulka nemám s tím zkušenosti, ale někdo na MK psal, že na začátku těhotenství, když neměl TT, tak zkusil Ovu test a ten byl pozitivní. Tak třeba je to známka těhotenství a nikoli druhé ovu - koupila bych klasický Dr. Max TT a šla do toho. Držím palce 🙂

fifacek
15. črc 2016

Tak šup šup

kastanek87
15. črc 2016

juhuuuuu, ukecaly jsme ji 😀

jarmulka
15. črc 2016

Holky fakt NULA, nic.... Já bych to poznala. Jen fakt čumim jako puk, že mám další OVU... chci MS a hezky klasicky jednu OVU, takhle v tom mám jen bordel :-/

digisek
15. črc 2016

@jarmulka hoď to sem do placu ....my ti to zhodnotíme 😀

upuska
15. črc 2016

@jarmulka
@digisek to stejně neni směroplatný 😀 😀

jarmulka
15. črc 2016

@upuska to teda je - já jsem to řekla a cítím to tak 😀.... Holky fakt by mi primalex záviděl!!! Já ovuluji 😀

peta73
15. črc 2016

@jarmulka na druhou stranu, co by za to jiný dal 🙂. Takhle pěkný Ovu test jsem nikdy neměla 😲

digisek
15. črc 2016

@jarmulka hele a takhle pěknej ovu test jsi měla i tu první ovu??

upuska
15. črc 2016

@jarmulka já jsem zvědavá, jestli to na sobě jednou poznám..zatím jsem taky pokaždý cítila, že těhotná nejsem, tak jsem napnutá, jestli to bude i naopak 🙂

jarmulka
15. črc 2016

@digisek ano, ještě o trochu výraznější a dělám si potom i digitální test a ten to potvrdil....

jarmulka
15. črc 2016

Holky mám to opravdu brát jako další ovulaci??? Já tomu fakt nerozumím.... Asi zajdu po MS k MUDr aby mi to vysvětlila

digisek
15. črc 2016

@jarmulka ...já když byla na začátku tohohle cyklu u doktorky na folikulometrii tak mi řekla, ať se těmi ovu testy zas tak striktně neřídím, že nemusí ukazovat to co si myslíme.....že je to spíš orientační a ta hladina jak roste a stoupá tak to může ukazovat pozitivní i když ovu není nebo naopak negativní a přesto ovu je.....taky to moc nechápu, ale prej holky co třeba testujopu jednou denně tak nemusí na ovu testu vůbec nic zachytit protože ta hladina se může zvýšit na pár hodin během dne a pak zas klesnout, že je to normílní jev ........ tak třeba ti to pomůže 😀

yelowangel
15. črc 2016

Ahoj tak pomalu dočítám...moc vám všem gratuluju k pozitivním testům a držím palce u duchů ať sílí. U nás to se snažením příští měsíc vypadá bledě ale doufám že se tady zas objeví hromada druhých čárek.

kolibricek36
15. črc 2016

no, hokly, vy jste se nějak rozjely .... 😀 😀 😀
no, já hlásím že nejspíš z toho nic nebude i když jsem měla citlivé bradavky - prostě to bylo jak říkám já - z toho jak po mě lozil synovec ...... dnes to přešlo .... no, kapku jsem si dělěla naděje, ale pokud nic - můžu bez obav jít vyvařovat dětskám na tábor ..... 😀 😀 😀 😀 😀

upuska
15. črc 2016

@kolibricek36 a kdy čekáš MS?

kolibricek36
15. črc 2016

@upuska no, až nějak od 20.7. - budu 29 DC - ale může i přijít později já ted ty cykly mám jaksi nepravidelné ...

terka228
15. črc 2016

@upuska Jj, už jsme doma a čekám na muže mám naklizeno...., už jen vykoupat děti 🙂 On má prý vymyšlenou véču, kterou udělá!!! Taky se po týdnu v kamionu moc těší domu 🙂 A hlavně jsme spolu 14 dní nic neměli, takže jsme oba dost natěšení 😀 😀 😀

terka228
15. črc 2016

@jarmulka No to doufám 😀 😀 😀 To by bylo, aby nebylo... 😀

kolibricek36
15. črc 2016

@terka228 tak se mějte k sobě jak nejlíp to půjde 🙂 🙂 🙂

fifacek
15. črc 2016

@terka228 to znám, manžel jezdí jen na víkendy a musím za sebe říct že i tak je to strašně dlouhé, mě přijede o půlnoci tak už jen pár dodělávek a budu počítat hodiny a minuty

terka228
15. črc 2016

@maggie_ No krásné!!!! Taky vidím 😀 No paráda !!!! Hlavně ať sílí..... jupííííí !!!!! 😀 😀 😀 Držím všechno co mám 😀

terka228
15. črc 2016

@fifacek Já už ho mám doma ve sprše , tak končím.... 🙂 a hurááá , v nděli večer nebo v pondělí rán o zase jede, tak si ho užiju....ale aspoň ráno tu kouknu, protože jsem zvyklá vstávat brzy k dětem 🙂 . Tak to jsem ráda, že tu mám od Tebe pochopení v tomhle 🙂

fifacek
15. črc 2016

@terka228 tak hezký víkend ničím nerušený.. Taky tu budu až v pondělí, budu si miláčka užívat do poslední minuty

kolibricek36
15. črc 2016

@maggie_ jinak blahopřeji a at sílí 😎 🙂

terka228
16. črc 2016

@jarmulka Skoro abstinovala neznamená úplně.... my máme takhle podobně Davídka, toho mladšího ( ten starší je s předchozího vztahu). Dávali jsme si tenkrát hoooodně pozor, protože mužskej děti nechtěl vůbec a vlasně ani nevěděl v té době, jestli spolu zůstaneme. Prostě jsme spolu jen chodili..... a ono ejhle.... já pak na test koukala jak blázen 😀 😀 Tak se třeba zadařilo i vám..... 😀

terka228
16. črc 2016

@digisek Taky vidím, že se tam něco rýsuje, tak jsem zvědavá, jak dopadne test dnes s lepší citlivostí 😀

Strana