Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@jarmulka tak to by bylo fajn - hih, myslím, že porodnice budou praskat ve švech 😀 😀 😀 😀
digisek_ tak to je mi líto..vypadalo to slibně..ale jak řikala naše češtinářka..nezoufáme, milánkové, jedeme dál..už jsem to tu asi někdy psala 😀
a doma se to uklidnilo?
@maggie_ je mi líto, že to nevyšlo... ale vypadalo to nadějně... ☹ příště už to určitě vyjde 😉 nech si nějakého ptáka i pro sebe a bude 😉 😀
@beruska1889_ Taky jsem si to myslela, ale ty testy mě rádi tahaj za nos.... 😀 😀
Teď budu čekat na MS a pak se chystám na gyndu a zažádáme o Gennet hold 😔 nikdy by mě nenapadlo, že dojdu až k tomuhle...
@maggie_ prokleté testy ☹ 😀 😀
Téda holky, konečně jsem dočetla... tady se dějou věci .. ke pozitivním testům gratuluji...
a ty @maggie_ neztrácej naději, určitě nás to brzo potká 😉 Jak dlouho se snažíte?? Gennet je dobrá volba ... já uvidím jestli zabrali ptáci od tebe a pak se kdyžtak taky asi k něčemu takovému odhodláme... ač z toho mám trochu strach, ale co... bohužel věk nám docela letí a není čas ztrácet čas 😀
@gabulkam_ Já vím, naděje umírá poslední, jen je to těžší a těžší no... 😉 Na Gennetu si nechám udělat hormonální profil a přítele pošlu na spermio a budu se modlit, aby jsme byli oba v přádku.. Pokud budeme, budeme se dál pokoušet spolu bez pomoci, a že nebudeme....slyšet nechci 😕 ....No doufám, že se ptáci nikde necouraj, nebo s nich udělám novej vyškubanej druh 😀 😀 😀
@maggie_ to mě mrzí ale 19DC je ještě hodně brzo tak uvidíš možná se benu nemýlil a ten druhej prostě není tak citlivej. Pořád máš naději.
Ach jo 14,15 jsem to měla dostat a nic, test bílí jako sníh i kdybych do něj vykoukala díru tak ani duch a to jsem si měla zavolat až to dostanu na termín abych si zajela pro injekce a zahájit ivf, tak se to opět vše protáhne, jsem z toho už unavená a smutná
@maggie_ tvůj mudr. ti hormonální profil nedělal? Mě ho udělal po 6ti měsících (vše ok) a hned ten den mi dal žádanku do CAR - prej pošlem přítele na spermio a uvidíme - nešla jsem tam, říkala jsem si, že počkáme do konce léta. Moc bych ti přála, abyste tam nemuseli a zadařilo se samo
holky, nabídla mi v lékarně - galmed confort 10 - jen doufám, že taky nehází falešně 😉
@bonynka1981 no, to se nedivim 😀
holky, moc děkuju za srdíčko 🙂 🙂
Tak jsem se rozhodla objednat Gynex. Po ctyrech letech neuspesneho snazeni i pres to, ze jsme oba zdravi uz opravdu nevim co, tak by me moc potesilo, kdyby jste nekdo napsal vase zkusenosti s Gynexem, potrebuju nutne podporit a dodat nadeji...
@byra a kde to prodavaji?

@maggie_ jejda, to je mi líto, tak snad příště ... 😉