icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

kolibricek36
16. srp 2016

@pindruse16 klidně se můžeš přidat - piš si so 20. 8. Rajnochovice 😀 😀 😀

kolibricek36
16. srp 2016

@pindruse16 ale musím podotknout, že jsme na opačném konci republiky 😀 😀 😀

pindruse16
16. srp 2016

@kolibricek36 prčic... :D

kastanek87
16. srp 2016

@kolibricek36 Aha :D :D a on si myslí že ti to pomůže jo? 😅 😅 😅 no i tak je to pro mě štreka, nejsem moc chodící typ 😀 😀 každopádně si to moc užijte 😉

byra
16. srp 2016

@kolibricek36 jééé Rajnošky 😀 tam jsme byli před 14 dny na hřiby

kolibricek36
16. srp 2016

@kastanek87 no, asi si myslí, že mě to pomůže, já spíš že mě to zabije - jaksi ted mám problém jít do kopce - funím jak bych byla v posledním tažení 😀 😀 😀 asi zas budu muset zajít k obvodní na krev - jestli je ten můj zatracený hemoglobin v pořádku ☹

kolibricek36
16. srp 2016

@byra jo, hřiby tam jsou i borůvky - jen chce hlouběji do lesa 😀 😀 😀
ale borůvky máme i tady... 😀 😀 😀

upuska
16. srp 2016

@kolibricek36 jé ale tak to je si myslim dobrý nápad, vyrazit na výšlap..když půjdete v klidu, tak to bude na pohodu a vyvětráte si hlavu oba ;) já bych šla hned 🙂 dneska se chystám aspoň běžet, doufám, že mě do večera nepřejde odhodlání 😀

byra
16. srp 2016

@kolibricek36 nedávno tam vykrádali turistům auta, tak bacha

upuska
16. srp 2016

@terka228 Terez, to zvládneš, chápu, že je to těžký, i když si to určitě neumim v plném rozsahu představit..děti ještě nemám..ale myslim, že je i pro ně lepší být s nima sama a v klidu než s někým, kdo tě jen stresuje ;) ..a určitě dlouho sama nebudeš..zkus se kdyžtak zaregistrovat na nějakou seznamku..neřikám, že si musíš nutně někoho hledat, to vůbec, ale je dobrý, když pak vidíš, že se najdou jiní, kteří by o tebe stáli..mě to poradil kamarád, když ode mě odešel po 12ti letech vztahu manžel..neměla jsem na to náladu, ale dala jsem si říct a myslim, že mi to pomohlo..už jen že jsem přišla na jiné myšlenky..zabila čas..ani jsem se s nikym nescházela, jen jsem si prostě s pár klukama napsala..

a pak navíc sem můžeš za námi chodit pořád přece ;)

kolibricek36
16. srp 2016

@upuska na běhání zas já nemám výdrž ani stabilitu 😀 😀 😀

kolibricek36
16. srp 2016

@byra hm, my auto nemáme 😀 😀 😀

upuska
16. srp 2016

@kolibricek36 já bych stabilitu měla, s výdrží je to slabší 😀 musim přitlačit 😀

upuska
16. srp 2016

@maggie_ kde jsi, ženo?? 😲

upuska
16. srp 2016

@pindruse16 jakože jsi netestovala no, přesně tu vůli jsem myslela 😀 ale že to člověk prostě dopředu cítí, viď, že to nemá cenu..někdy si řikam, že bych tu intuici měla víc poslouchat.. 😅

terka228
16. srp 2016

@upuska Jo jo, na seznamku jsem mrkla...jsou tam vesměs ti samí, jako před čtyřmi lety 😀 hrůza.... tak to mě zase odradilo. Oni chtěj hned zchůzky a já stejně nemám hlídání a stejně na to nemám chuť 🙂
Ale za váma tu stejně budu chodit a nahlížet....mně to nedá, jsem na vás zvědavá...ky už konečně... 🙂

kolibricek36
16. srp 2016

@terka228 přece jsou i jiné seznamky - zkus jinou .... ta na seznamu je co se seznam předělal poněkud na prd 😀 😀 😀 to ale není informace ode mě, ale od jiných 😀 😀 😀

byra
16. srp 2016

@kolibricek36 tak o starost míň 🙂 a to jedete na otočku nebo někde přespíte?

kolibricek36
16. srp 2016

@byra no asi na Hostýně - mají tam slušné ceny 250kč na osobu za noc ... což se dá ...

byra
16. srp 2016

@kolibricek36 to si udělejte výšlap na Kelčský Javorník (je to super, my jsme jeli busem z Bystřice p. Hostýnem na Tesák a odtama je jen jeden kopec, pak pohoda až k rozhledně. Zpět do Rajnochovic jen z kopce)

kolibricek36
16. srp 2016

@byra aha - no Tom se díval na trasu Rajnochovice - Hostýn. uvažuju, že bych třeba ještě busem na ten Tesák

terka228
16. srp 2016

@kolibricek36 Aha, tak v tom nejsem zase moc zběhlá....vyzkoušela jsem 3 a všude jsou ti stejní !!!!!! Jsou snad na všech seznamkách !! To je děs...ale já se zase juknu....už se mi ale přihlásil človíček, co o mě kdysi moc stál i o Lukáška. Dokonce studoval knihy autismu, aby se mu přiblížil....do toho jsem ale otěhotněla...on mi tehdá říkal, že si miminko nechá napsat na sebe, atd... Mně se ale zdálo správné, říct to budoucímu tatínkovi, který se nejdříve vyjádřil, že dítě nechce a hotovo, ale nakonec pookřál , a tak jsme spolu zůstali. Ovšem někoho ani to dítko nezmnění....
Teď jsme se s tím tehdejším přítelem sešli a on se mi přiznal, že mě stále miluje, a celou dobu mému chlapovi závidí, že má takovou ženu.....jenže žije teď na horách až u hranic a stará se tam o dědu, 85 let, téměř ležáček... žije s přítelkyní, která ho jistě miluje a já nechci nikomu rozvracet vztah.....
Prostě jsem se tenkrát asi špatně rozhodla, jenže asi bych to otcovství neuměla zapírat...jsem prostě zvyklá jednat narovinu.. Tak se to pěkně zamotává.... Zítra ale za námi Péťa z hor přijede a já mám radost, že mám někoho, kdo mě ve všem podporuje, a to hlavně v tom, co dělám s Lukáškem. Tuhle podporu jsem od muže nikdy neměla.

kolibricek36
16. srp 2016

@terka228 Teri, možná, člověk dělá chyby, a chybami se člověk učí - taky mám manžela se kterým jsem se poznala na seznamce -- a jsem už 5 let štastná - tedy až na to mimi, ale dneska celkem na to nemyslím ...
ale myslím že když už si přečetl knihy - tak ví do čeho jde, ale realita je mnohdy jiná než teorie - nech at se podívá a možná přijede zas
hele, nemusíš nikomu nic rozvracet - nech to na něj
já nikomu vztah nerozvracela, ale rozvrátila jsem totálně plány své rodiny se mnou, že nezbyl kámen na kameni - takže člověk si nevybere ...

byra
16. srp 2016

@kolibricek36 kdybyste šli z Rajnochovic na Kelčák tak to je cesta hnus - furt jen stoupáte do prudkého kopce, opačně je to lepší. Ubytujte se na Hostýnku, odtama můžete dát hřebenovku na Rusavu nebo na ten Kelčák. Z Rajnochovic do Bystřice vždycky vlakem dojedete (akorát pozor - v Rajnoškách je vlakáč až za dědinou, asi 3 Km - my takhle jednou šli 5 km zbytečně, pak jsme se museli vracet)

maggie_
16. srp 2016

@upuska_ Tak jsem tady, nebo co 😀

kolibricek36
16. srp 2016

@byra dík, uvidím co ten můj na to poví
já zas nevím co ty moje záda stávkují 😖 začla mě bolet bederní páteř - dlouho nebolela 😖

maggie_
16. srp 2016

Tak holky jsem z gyndy zpátky tady 😔 myslela jsem si, že budu mít jednou miminko lehčí cestou, nikdy by mě nenapadlo, že budu jednou ta, co bude muset toto řešit ☹
Pro mě cesta začíná být hodně trnitá. Dnes jsem se objednala do Gennetu a koncem září jdeme na prohlídku. Nejspíš prý neovoluju 😔

kastanek87
16. srp 2016

@maggie_ zlato a to ti zjistil jen z dnešního ultrazvuku? Nebo po více kontrolách? Mně totiž taky řekl že nedochází k ovulaci, nasadil clostil a najednou jsem měla vajíček víc než dost a po 2 měsících mi řekl že ať už to další raději neberu, že to funguje jak má. Prej můžeme mít některý cykly anovulační, ale další už zas může být v pohodě.... ty jsi nezkoušela třeba ten clostilbegyt? Jsou to sice hormony, ale pořád je to lepší než se stresovat po klinikách... teda aspoň pro mě. Byla jsem taky v centru s partnerem, jako je to dobrý že vyšetřili přítelovi spermíky, ale jinak žádný plus v tom nevidím. Po prvním utz mi řekl aže nejspíš sama neotěhotním, že budu muset na operaci s vejcovodem a pak uděláme ivf.... no děs 😠 😒

maggie_
16. srp 2016

@kastanek87_ Já jsem brala jen ten Utrogestan....Clostil jsem neměla. Gynekolog řekl, že folikuly mám, dokonce mi je vždycky ukazoval a měřili jsme je, ale prý nemusí prasknout. Na Gennet jdu hlavně kvůli hormonálnímu profilu a právě na Spermio.. 😢

gabulkam
16. srp 2016

@maggie_ Taky jsem si myslela, že u nás půjde mimčo jednodušeji, ale také se nevyhneme odborné pomoci... myslím si, ale že nejsme jediné, které toto v hlavě řeší.. teď hlavně, aby to šlo v CAR tou nejjednodušší cestou a brzy jsme se dočkaly 😉 se podržíme navzájem... já ještě doporučení do CAR nemám, ale při další návštěvě mě ho chce můj doktor napsat a to i bez předchozího braní nějakého utrogestanu a dalších věcí...

Strana