icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

upuska
16. srp 2016

@bonynka1981 😀😀 😀 uzivejte 😉

beruska1889
16. srp 2016

@pitris77
@pindruse16 děkuju moc holky, ale už máme půlku za sebou ☹ hrozně to letí.... a při představě návratu do práce mi vstávají vlasy hrůzou 😠 ☹ 😠

beruska1889
16. srp 2016

@bonynka1981 krásnou dovču přeji 😉 snad se z ní vrátite s jedním členem navíc 😉

kastanek87
17. srp 2016

@beruska1889 to je super že si tak užíváte!! Je to potřeba jednou za čas vypnout 🙂 tak užívej dál a na nic nemysli, ono se to nějak vyvrbí 😉 taky bych chtěla se dokopak k nějaké činnosti, ale přijde mi že nemám na nic čas 🙄 možná je to jen moje výmluva 😀 😀

maggie_
17. srp 2016

@upuska_ No to doufám pořád, že by se mohlo zadařit ;) ...No jinak mě foliky rostou, vždycky tam nějaké vidí a i ty dominantní tam taky byli......Ale prej třeba mi nepraská - neuvolňuje se....Navíc jak plodnej hlen, Neznám...Ovulační testy? Nefungujou, takže to tak asi bude no 😔

komive
17. srp 2016

Kurnik, holky, zas mám náběh na nějaký kvasinky nebo co :-/ a to máme odjíždět v pátek na dovolenou..já se picnu 😠

maggie_
17. srp 2016

@komive_ Čauky, hele kup si buď
https://www.drmax.cz/canesten-gyn-1-den-vag-tbl...
nebo
https://www.drmax.cz/gyno-pevaryl-150-3-vaginal...

To druhý neznám, ale má to moje mamka ;) já používám tabletu od Cannestenu. Je tam sice jen jedna a je to něco okolo 200,-Kč, ale hned druhej den máš pokoj ;) tak by ti to mohlo do dovolené pomoct

komive
17. srp 2016

@maggie_ Já používám většinou to druhý a to mi pomáhá nejvíc, ale zapomněla jsem si to v ČR koupit a nevim, jestli to mají i tady..no nic, udělám si výlet do lékárny..

komive
17. srp 2016

@maggie_ Ale koukám, že by tu měli mít to první..asi to zkusím!

maggie_
17. srp 2016

@komive_ Zkus ;) oni ti poradí, ale krémy jsou na prd, ty tablety jsou nejvíc 😉

komive
17. srp 2016

@maggie_ Já taky krémy ne-e..ale hele, co jsem objevila při hledání, málem jsem padla smíchy 😀 https://images.medpex.de/medias/dADOf8yGQhV27De...

maggie_
17. srp 2016

@komive- Hezkej název 😀 😀 😀 zvážím nové jméno pro holčičku 😀 😀

upuska
17. srp 2016

@komive já jsem na ty kvasinky jeden čas taky hodně trpěla a už ani nevim díky čemu to přešlo..možná by bylo dobrý aby se léčil i partner, tenkrát jsme dostali léčivo oba

upuska
17. srp 2016

@maggie_ hm, tak to možná jo no..já jsem si zrovna řikala, jestli ten hlen fakt znamená ovulaci..nebo třeba že se jen blíží a pak třeba ten folík nemusí prasknout...ale tenhle měsíc jsem si jistá, po dlouhý době, že ovu je..hlen je, čípek se zvednul, břicho bolelo a i beďár na bradě vyklíčil 😀 tulení bylo v pátek, sobotu, neděli ráno (hlen jsem s jistotou zaznamenala včera a v pondělí si myslim, že už to taky nebyly zbytky spermoušů, i když jeden neví) i včera jsme to pojistili, tak doufám, že se nějaká průbojná holka našla a ujme se to 😀

maggie_
17. srp 2016

@upuska_ To bych ti holka moje moc přála 🙂 Já jsem teď opupínkovaná až běda, což nechápu 😀 na tohle nejsem zvyklá a pěkně mě to sere, to ti teda povim. Takže jako pupínky s ovu asi tolik nesouvisí, protože jinak jsem plodná až až 😀 😀

beruska1889
17. srp 2016

@kastanek87 no užívali bychom si víc kdyby neprudili z manželovy práce ☹ dnes mu píšou samé jobovky ☹ vypadá to, že hned jak se vrátí zpět bude muset na služebku do Německa a začne mu tvrdý režim ☹ já se z toho fakt picnu ☹ proč nám musí takhle kazit dovolenou!!!! ☹ vypadá to že bude hledat jinou práci a chce dát výpověď, tohle je asi poslední kapka... Jenže to nebude tak jednoduché, firma mu zaplatila drahé vzdělání a pokud odejde dřív než za 3 roky musí vrátit asi 150 tisíc co to firmu stálo ☹ ach jo... ☹ další starosti navíc... ☹
K tomu cvičení a sportům mě dokopal muž hrozně ho baví tenis, konečně měl čas se k němu zase vrátit, koupil si nové kolo ze kterého je nadšený tak jsem taky chtěla začít něco dělat navíc jsem poslední dobou neměla téměř žádný pohyb a hrozně jsem přibrala což už štvalo i mě samotnou tak jsem na sobě začala makat a netušila jsem že mě to bude tak bavit... Čas se vždycky najde když člověk chce 😉 a dokud nemáme děti máme to jednodušší a musíme toho využít 😉

upuska
17. srp 2016

@maggie_ já jsem někde četla, ze bedari na bradě se dělají v době ovulace a celkem mi to vycházelo.. Kolem uší zase ze stresu..to taky vycházelo..ale nemusí to být určitě vždycky.. A co znamenají lupínky na cele to nevím 😀

kolibricek36
18. srp 2016

Tak jsem vás dočetla ....
@upuska 😀 lupínky na čele - no, to ani já neznám 😀 😀 😀 ale beďár na bradě mám už 2 týdny 😀 😀 😀 si říkám že vypadám jak pubertačka .....
@maggie_ a nemůže to být z těch vitamínů co tedkom jsi začala užívat???
@beruska1889 no jo no, ale má tu práci i náležitě ohodnocenou - nedělá za 9 tis. hrubého 🙂 a co jako, nemusí ukončit dovolenou - to že po ní pojede na služebku není až tak nic neobvyklého ...
@komive - no nevím, ale myslím, že nemusí zrovna jít o kvasinky ci bakterie - může to být i ze sladkého - já to tak měla - vytěr nic neprokázal ... 😀

jinak u mě nic nového - dneska zajdu pro test - zejtra zkusím nemožné - sice budu 29 DC, moc se mi testovat nechce, protože si myslím, že zbytečně, ale jaksi chci mít jistotu - že těhu nejsem - jinak na turu nejdu a pěkně se nechám zavést na Hostýn busem 😀 😀 😀

kolibricek36
18. srp 2016

holky, máte zkušenost s tímto testem - Baby Top Test, citlivost 10mlu/ml - chtěla mi prodat mamatest, ten jsem odmítla, říkala, že jiný nemá, nakonec vytáhla tento .... 🙂 😠

kastanek87
18. srp 2016

@kolibricek36 tak zkušenost nemám s tímto testem, ale většinou tyto obyč testy jsou nejlepší 😉 a hlavně, důležitá je citlivost a 10je nejlepší. moc moc držím pěsti ať to tam už je!!!! 😉

kolibricek36
18. srp 2016

@kastanek87 cena je srovnatelná s mamatestem - o 2 kč levnější - nemám kdy jet do Opavy pro test dr. Max..
na té krabičce je, že použití od 7 dní od početí - hih - to fakt je nesmysl - komu to ukáže - jedině tak vicerčatům 😀 😀 😀
dík, ale myslím, že si naděje dělám marně, ale pro pocit, že eventuelně nic nezpackám, zítra ráno udělám a bude. 😔

maggie_
18. srp 2016

@upuska_ Tak třeba jo viď ;) no a co ty, kolikátý jsi DC a tak ;)
@kolibricek36_ No hele to mě nenapadlo, je to možný, ale zase kvůli čemu by to bylo no 😕 je tam kyselina listová, tu už jsem brala a ten Inositol...těžko říct, člověk aby se ve mě vyznal 😀

kastanek87
18. srp 2016

@kolibricek36 7 dni? 😂 no tak to jsou nějaký super testy teda. Tak uvidíš. No člověk když to nejmíň čeká. ... 😉 já si dělala test abych věděla jestli mám brát prášky na oddálení ms... a byl tam duch 😀 no a o tři dny později. ... 😀 takže @maggie_ ptaky prenechavam dál 😉 a tfuj tfuj tfuj tfuj na všechny posílám těhu bacily!!!!!!!! 😙😙❤

maggie_
18. srp 2016

@kastanek87_ No nekecej 😀 😀 😀 ty vole tak moc gratuluju, a pochlubí se až teď, bestie jedna....No tak skvělý, škrtám si tě z ptačího teroru 😀 😀 ....No moc štěstíčka přeju 🙂)

kolibricek36
18. srp 2016

@kastanek87 no krásné - tak tu šiř těhu bacily ....
holky plných plic inhalovat @maggie_ @upuska @komive @beruska1889 a další ... 😀 😀 😀

komive
18. srp 2016

@kolibricek36 inhalujéém, ihalujéém 😀
@kastanek87 Velikánská gratulace! 🙂

Jinak asi to byl planý poplach s těma kvasinkama, možná fakt jen z toho sladkého? Nevím, každopádně jsem ráda, že je to pryč 🙂

pitris77
18. srp 2016

@kastanek87 super!!!! gratuluji!!!!!!!! Jen takové mimochodem sdělení, že nebýt té velké fotky, tak by to snad člověk i přehlídnul :D

kolibricek36
18. srp 2016

@kastanek87 doufám že vše bude OK a budeš si užívat 🙂 😎 jsem moc ráda, že se to povedlo aspon u vás 🙂 🙂 🙂

kastanek87
18. srp 2016

@maggie_ 😅 😅 😅 děkuju moc 🙂 když já tomu furt nemůžu uvěřit, kdyby mi nebylo včera tak strašně zle, tak to ani nepociťuji... po 9 měsících, konečně to vyšlo 😀 ,

@kolibricek36 moc děkuji 🙂 no zatím si to moc neužívám, včera ráno jsem myslela že umřu a včera večer jsem místo romantického večera s drahou polovičkou (syn je pryč na týden) celý večer problila a pak ležela ve vaně a modlila se ať to přejde 😀 😀

@komive děkuji děkuji 🙂, neměnila jsi třeba prášek nebo aviváž? To by taky mohlo být z toho... nebo i mýdlo?
@pitris77 děkuji moc moc, zatím se držím při zemi 😀 teď bych měla být dle MS 6tt. Odpoledne jdu na první kontrolu, tak uvidíme co tam bude vidět, pan doktor mi tvrdil že vše, ale tomu moc nevěřím 😀 no mimochodem sdělení to tak trochu mělo být, ta fotka mi to překazila no 😅 😅

komive
18. srp 2016

@kastanek87 Tak pak dej vědět, jak dopadla kontrola! Jsem napnutá, jak kšandy! 😀

Nevím, ale předevčírem jsem strávila asi 7 hodin v autobuse, moc jsem neměla pohybu, a ty záchody, no známe to, pro mě je to umění tam něco vykonat 😀 tak si říkám, jestli to prostě jen takhle nárazově nemohlo být z toho..

Strana