Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@salenas Snad vám to brzo výjde. Já si tady stěžuju na půl roku, což? Tak strašně to chceme, že se nám to prostě táhne. Můj manžel si teď o tom docela hodně načetl. A že teď existuje metoda odběru spermii přímo z nadvarlat, že tam jich bývá dost a plodné. Ale to asi v Caru zkoušeli, což? Jsem ráda, že má manžel k tomu takovýhle přístup.
@silvie15 nn, máme odběr normálně, ale oplodńovali metosou icsi, pokud se ted nepovede poslední ket, musíme metodou picsi a pak konečná, jsme vydudaní z peněz .. tvůj muž je dobrej, můj si jenom poslechne, co mu řeknu, jinak nic, a přesto vím, jak moc trpěl naší ztrátou i on ... ale věřme !!
@salenas Budu držet palce, aby Vám to vyšlo. Muži jsou složití. Ten můj se snaží jak jen to jde, ale strašně ho to pak trápí. Podle mě se tvůj můž snaží si držet trochu odstup aby ho to potom tolik netrápilo. A mohl být oporou tobě. U nás je to občas naopak a i když jsem já smutná, že mu nedokážu dát dítě, tak "utěšuju" jeho že nám to příště už určitě výjde.
normálně mě klepne - volžka po noci čistá - a ted zas ze mě lije jak z kohoutku 😠
To mě se to táhne. Ještě 12 dní 😀
@silvie15 tak to jsme na tom stejne 🙂
@bonynka1981 Taky čekáte na výsledek? :D Mě to vůbec neutíká :D
Na krev? Já čekám na MS a pak se uvidí. Ještě jsme u dr nebyli. Zatím to zkoušíme doma sami. Pokud to ale tento měsíc nevyjde tak uz půjdeme. 🙂
Ahoj, chtěla bych se zeptat. Brala jsem antikoncepci lindynette 20, s přítelem si chceme udělat miminko. Vysadila sem ji tak před týdnem, mezitím jsme spolu cca spali tak 5x. Ale včera jsem začala hodně špinit. Chvilku je to silný a chvilkou zas slabý. Dneska sem si dělala test a negativní. Bolí mně prsa po stranách, občas se mi zamotá hlava a chodim furt na záchod. Myslíte že bych mohla být těhu??
Ahoj holky, tak dnes pokles teploty, takže čekám na MZ... Ale aspoň ubydou v mé situaci starosti. Určitě to tak má být..
@kackamimi já to vidím stejně jako @salenas..ty jsi brala HA v kuse a nedělala jsi pauzy po 21 dnech?

@salenas Bránit se nebude, chce jít dobrovolně. Teď v neděli jsem měla ovulaci, tak uvidíme jestli se chytne. Když ne tak půjdeme k lékaři spolu. 🙂 Strašně mimi chceme, takže se manžel ničemu nebrání. 🙂 Práv že všichni říkají nemysli na to, ale to nejde. :D Kor když jsem doma, už abych zase začala chodit do práce. 🙂