icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

silvie15
23. srp 2016

@salenas Bránit se nebude, chce jít dobrovolně. Teď v neděli jsem měla ovulaci, tak uvidíme jestli se chytne. Když ne tak půjdeme k lékaři spolu. 🙂 Strašně mimi chceme, takže se manžel ničemu nebrání. 🙂 Práv že všichni říkají nemysli na to, ale to nejde. :D Kor když jsem doma, už abych zase začala chodit do práce. 🙂

salenas
23. srp 2016

@silvie15 tý jo, tvůj mužskej je chlapák !!! super, jak držíte pospolu !

silvie15
23. srp 2016

@salenas je to ten nejlepší manžel co si jen žena může přát. 🙂 Už jen aby se nám podařilo a budeme nejšťastnější. 🙂 Zatím teplota neklesá tak je to nadějné, aspoň doufáme. 🙂 Jak dlouho se snažíte Vy?

salenas
23. srp 2016

@silvie15 teď to jsou dva roky, rok domácího snažení, rok v caru. přítel je po rakovině varlete, ale pořád tvrdil, že spermiogram nepotřebuje, že je plodný, no po roce snažení jsem nás prostě objednala a bylo .. má velice málo spermií, oba dva už máme taky svůj věk ...

silvie15
23. srp 2016

@salenas Snad vám to brzo výjde. Já si tady stěžuju na půl roku, což? Tak strašně to chceme, že se nám to prostě táhne. Můj manžel si teď o tom docela hodně načetl. A že teď existuje metoda odběru spermii přímo z nadvarlat, že tam jich bývá dost a plodné. Ale to asi v Caru zkoušeli, což? Jsem ráda, že má manžel k tomu takovýhle přístup.

salenas
23. srp 2016

@silvie15 nn, máme odběr normálně, ale oplodńovali metosou icsi, pokud se ted nepovede poslední ket, musíme metodou picsi a pak konečná, jsme vydudaní z peněz .. tvůj muž je dobrej, můj si jenom poslechne, co mu řeknu, jinak nic, a přesto vím, jak moc trpěl naší ztrátou i on ... ale věřme !!

silvie15
23. srp 2016

@salenas Budu držet palce, aby Vám to vyšlo. Muži jsou složití. Ten můj se snaží jak jen to jde, ale strašně ho to pak trápí. Podle mě se tvůj můž snaží si držet trochu odstup aby ho to potom tolik netrápilo. A mohl být oporou tobě. U nás je to občas naopak a i když jsem já smutná, že mu nedokážu dát dítě, tak "utěšuju" jeho že nám to příště už určitě výjde.

upuska
23. srp 2016

@digisek jak se mas pani, kde se toulas?

kolibricek36
24. srp 2016

normálně mě klepne - volžka po noci čistá - a ted zas ze mě lije jak z kohoutku 😠

silvie15
24. srp 2016

To mě se to táhne. Ještě 12 dní 😀

bonynka1981
24. srp 2016

@silvie15 tak to jsme na tom stejne 🙂

silvie15
24. srp 2016

@bonynka1981 Taky čekáte na výsledek? :D Mě to vůbec neutíká :D

salenas
24. srp 2016

@silvie15 já se řadím do fronty čekajících na výsledek 🙂 za týden jdu na krev 🙂

silvie15
24. srp 2016

Na krev? Já čekám na MS a pak se uvidí. Ještě jsme u dr nebyli. Zatím to zkoušíme doma sami. Pokud to ale tento měsíc nevyjde tak uz půjdeme. 🙂

kackamimi
24. srp 2016

Ahoj, chtěla bych se zeptat. Brala jsem antikoncepci lindynette 20, s přítelem si chceme udělat miminko. Vysadila sem ji tak před týdnem, mezitím jsme spolu cca spali tak 5x. Ale včera jsem začala hodně špinit. Chvilku je to silný a chvilkou zas slabý. Dneska sem si dělala test a negativní. Bolí mně prsa po stranách, občas se mi zamotá hlava a chodim furt na záchod. Myslíte že bych mohla být těhu??

salenas
24. srp 2016

@kackamimi pravděpodobně ti přichází menzes, když si vysadila antikoncepci ..

salenas
24. srp 2016

@silvie15 jojo, na krev, jsem po transferu toho našeho posledního bojovníčka, ale musím říct, že mi to utíká 🙂 někdy rychleji, někdy pomaleji

kackamimi
24. srp 2016

@salenas takže mysliš že by to vůbec nemohlo naznačovat těhotenství?

salenas
24. srp 2016

@kackamimi nejsem doktor, ale vždycky po vysazené antiko přichází menzes a až po menzes je ovulace, kdy můžeš otěhotněnt, takže si myslím, že ne, že nejde o příznaky těhotenství, ale o přicházející menzes

silvie15
24. srp 2016

@salenas držím palce. Mě se to strašně táhne. :D Ale můj drahý muž me uklidňuje ze má zvláštní pocit že to tentokrát vyšlo, tak uvidíme 🙂

silvie15
24. srp 2016

@kackamimi taky si myslím. Já vysadila HA před půl rokem taky jsem si hned první myslela že jsem těhu, páč jsem měla úplně jinou MS než na jakou jsem byla zvyklá.

salenas
24. srp 2016

@silvie15 máš zlatýho chlapa, ten můj je v tomhle takový ignorant, ale myslím to v dobrém, enchce o tom mluvit, slyšet, si postesknu, že mě bolí břicho a on dělá, že se ho to netýká a neslyší to, ale já vím, že má strach ..

silvie15
24. srp 2016

@salenas Má strach jen to nedává najevo. Ja nemůžu říct ani půl slova. Muž se fakt stará a snaží. O to víc mam strach co bude když se zjistí ze mu nebudu moct dítě dat.

salenas
24. srp 2016

@silvie15 má, já vím, ale někdy bych to taky chtěla slyšet a být obejmutá, víš jak to myslím ..

silvie15
24. srp 2016

@salenas Vím a chápu. Každá ženská to potřebuje. Mému muži taky trvalo než se naučil sebou o tom mluvit. Vždy se uzavíral do sebe a pak ho to tížilo. Naučili jsme se že spolu to dokážeme snášet lépe a jsem za to ráda. 🙂

kackamimi
24. srp 2016

@salenas teď jsem si dělala test a je tam duch udělám si ho ještě ráno 🙂

jarmulka
24. srp 2016

@kackamimi juuuu, hod foto!!!

terka228
25. srp 2016

Ahoj holky, tak dnes pokles teploty, takže čekám na MZ... Ale aspoň ubydou v mé situaci starosti. Určitě to tak má být..

upuska
25. srp 2016

@kackamimi já to vidím stejně jako @salenas..ty jsi brala HA v kuse a nedělala jsi pauzy po 21 dnech?

upuska
25. srp 2016

@terka228 určitě to tak ma být,i kdyz te to ted mrzi..počkej si na to třetí s nekym, kdo si te bude vážit a dokáže se o vas všechny postarat, jak se patri ..opatruj se 🙂

Strana