icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

beruska1889
25. srp 2016

@terka228 To je mi moc líto, ale jak píšeš, asi to tak má být... ☹ jednou potkáš toho pravého, který to třeťátko s Tebou bude chtít mít a postará se o Vás všechny jak si zasloužíte 😉 ať se Ti daří 😉

petule407
25. srp 2016

@kackamimi ahoj,tak co test? Je silnější? ;)

maggie_
25. srp 2016

Dobrééé ráno ;) tady to nějak uvadá, nebo jestli je to těma prázdninama ještě 😉 Jinak já 29DC a čekám na MS, potom snad konečně ta dovolená a pak koncem září Gennet, no mám se na co těšit no 😀

@terka228_ To mě mrzí Terko, ale aspoň budeš mít míň starostí a nikdy není pozdě na další mimčo ;) třeba se jednou poštěstí. Teď si hlavně odpočiň a počkej až se situace celkově uklidní ;) Jsi silná baba, to zvládneš 😉

kolibricek36
25. srp 2016

@terka228 to snad ne, snad to ještě dobře dopadne, ale pokud ne, budeš mít o starost mín .... lepší na uplným začátku, než aby člověk už si mohl poslechnout srdíčko a pak na další kontrole ti, řekla že se přestalo vyvíjet ☹
@maggie_ možná že ten Gennet nebude třeba 😀

my září máme úplně nabité k prasknutí ani jeden vikend doma 😀 fakt otřesné 😀

upuska
25. srp 2016

@maggie_ a už víte kam pofrčíte? my jsme včera taky uvažovali, jestli někam nevyrazíme,prodloužit si léto..

yelowangel
25. srp 2016

Ahoj po dlouhý době se zas hlásím. Gratuluju všem novým těhulkám. @terka228 Držím palce ať to všechno zvládneš, dokud nedorazí MS máš pořád naději. @maggie_ Koukám že s těma tvejma ptákama pořád někde lítáš a tady se občas jenom mihneš, asi potřebujou dohled aby doletěli kam mají tak předpokládám že lítáš s nima 😀

Jinak já jsem teď po preventivce a napsala mě Gynprodyl tak su zvědavá jak to se mnou zamává.

kackamimi
25. srp 2016

@petule407 je furt stejný , furt je tam duch asi ještě pár dní pkčkám. 🙂

upuska
25. srp 2016

@kackamimi a jaký máš test, Benu?

maggie_
25. srp 2016

@yelowangel_ Ale jistě že, mám svý košte, půjčený od Harryho 😀 se snažim noo....o těch dovolených je to těžký ale 😀

@upuska_ No určitě máme vybráno 😉 poletíme na Kapverdy 😉 To léto tady stálo za ho*no...

@kolibricek36_ Ale to víš, že bude třeba....Říkám to pořád. Není ovulace, není mimčo 😀

upuska
25. srp 2016

@maggie_ jé, vy se máte..tak to závidim 😅 😀

maggie_
25. srp 2016

@upuska_ No tak pojeďte taky 😀 s námi

petule407
25. srp 2016

@kackamimi tak držím pěsti aby test sílil 🙂 jinak to,že jsi HA vysadila teprv nedavno treba nevadi...ja sama otehotnela při braní HA 🙂 takže všechno je možné 🙂

kackamimi
25. srp 2016

Co myslíte ?? 😊😇

petule407
25. srp 2016

@kackamimi jestli je ten vrchni dnesni,tak zesilil 🙂

yelowangel
25. srp 2016

@kackamimi Ten nahoře je 100% dnešní je o dost silnější. Zkus za 2 dny už to bude dálnice 🙂 JInak já jsem měla čárku jenom o malilinko silnější a byla jsem v 6. týdnu. Gratulace veliká

petule407
25. srp 2016

@kackamimi taky potichu gratuluji 🙂

kackamimi
25. srp 2016

Ten vrchní je dnešni. Tak za 2-3 dny di udělám další 🙂 snad to nezmizí 🙂 a jinak děkuji 😊

kolibricek36
25. srp 2016

@maggie_ hm, když myslíš - ale není na co čekat - mimčo bude, sice s pomocí ale bude - třeba za rok budeš mít 😀 😀 😀

upuska
25. srp 2016

@maggie_ neřikej dvakrát 😀
a nebuď tak negativní, já bych si to s tou ovulací nebrala tak k srdci, i když je určitě lepší očekávat horší a pak být mile překvapen lepším..Já jsem teď pozitivně naladěna pokud jde o mou plodnost 😀 už jsem měla i vizi jak se nosim s pupkem a jako docela mi to seklo 😀
ovšem s ohledem na to, že si stejně moje tělo funguje jak chce si myslim, že to bude ještě chvíli trvat..

yelowangel
25. srp 2016

Holky máte tady někdo kredit od O2? Koupila jsem si colu a byl tam kód HZEAZYKE tak kdo chcete použijte je to tuším na ten internet.

byra
25. srp 2016

@maggie_ týjo na Kapverdy jo? 😕 😕 😕 tichá závist, my jedem v neděli do Chorvatska, ale jen na zkrácený pobyt, ale zase aspoň něco. Třeba si odtama něco dovezete 🙂

upuska
25. srp 2016

@byra a co ty, jak ti je? ;)

byra
25. srp 2016

@upuska už dobrý, nevolnosti už přešly. Dnes sem 10+5. Obden poslouchám srdíčko přes angelsounds - v březňátkách už dvě holky o mimi přišly, tak to člověku moc nepřidá. díky za optání, v neděli jedem na dovču tak mám cestovní horečku.
Do toho si přítel usmyslel, že pojedem ještě v sobotu na noc do Mikulova. A to já nechci - mám strach, že bysme zůstali někde trčet, kdoví co se stalo a já bych pak nestihla bus do Brna (jedem kolem 14h), navíc nemám nic sbaleno (jedu jen se ségrou, on na válení u vody není, potřebuje přírodu, les, turistiku). Navíc v tom hicu - navrhla jsem mu Uherské Hradiště aquapark nebo Rusavu - prochzka lesem a koupák, dobrý oběd,... ještě se neozval, ale už slyším jak bude hudrat

bhbaru
25. srp 2016

Ahoj holky 🙂
Jsem dnes 23DC a udělala jsem si OVU test (četla jsem ze také odhaluje těhotenství) dle fotky je jasně pozitivní...myslíte ze to muže byt ovulka nebo možné těhotenství???
Děkuji za reakce 🙂

06lienocka
25. srp 2016

@bhbaru tehotenstvo myslim že nie

06lienocka
25. srp 2016

@kackamimi gratulujem ja budem testovat zajtra zase

salenas
25. srp 2016

@bhbaru ano, ovu test ukáže i těhotenství, otázka je, kolikátý den cyklu. Jak dlouhé máš cykly ?

06lienocka
25. srp 2016

@bhbaru teda viem že niekomu odhali aj tehotenstvo ale 23 den je prilis skoro myslim si

salenas
25. srp 2016

@kackamimi sííílí, taky potichounku gratuluju 🙂

bhbaru
25. srp 2016

@salenas Beru Duphaston, poslední cyklus jsem měla rozhazeny na 36dni-důvod čím to bylo nevim, takže jsem ho tenhle mesic vysadila....
Jinak mi Duphaston cyklus upravil na 28-29 dni, až na ten minulej mesic jak říkám...

Strana